Recensione Liberty Hotel - Zaradi negativnih komentarjev na spletnih straneh glede hotela smo bili skeptični, a nas je prihod tja pozitivno presenetil. 🙂 Šli smo z dvema majhnima otrokoma in smo se imeli čudovito. Nameščeni smo bili v depandansi, katera je bila lepo urejena in vsakodnevno odlično očiščena. Osebje je bilo prijazno. Hrana zelo okusna. Plaža je par metrov stran. Prav tako trgovina. Res je, da večer in ponoči ni popolne tišine, a mi smo spali brez problema. Po komentarjih sodeč smo pričakovali res razgrajanje, ki pa dejansko ni tako katastrofalno. Imajo tudi brezplačen wi-fi., Croazia recensioni | Hrvaska.net

<< Torna al punteggio dell'hotel
10 / 10
Valutazione
nome Vesna
posto Ljutomer
nazione Slovenija
data 2018-08-03 22:06:44
Tipo di alloggio
raccomandazioni Zaradi negativnih komentarjev na spletnih straneh glede hotela smo bili skeptični, a nas je prihod tja pozitivno presenetil. 🙂 Šli smo z dvema majhnima otrokoma in smo se imeli čudovito. Nameščeni smo bili v depandansi, katera je bila lepo urejena in vsakodnevno odlično očiščena. Osebje je bilo prijazno. Hrana zelo okusna. Plaža je par metrov stran. Prav tako trgovina. Res je, da večer in ponoči ni popolne tišine, a mi smo spali brez problema. Po komentarjih sodeč smo pričakovali res razgrajanje, ki pa dejansko ni tako katastrofalno. Imajo tudi brezplačen wi-fi.
reclami Pri večerji smo pogrešali več vrst peciva (se je vsakodnevno ponavljalo). Plaža ni najbolj čista. V depandansi ni fenov.
il vostro consiglio ad altri viaggiatori
servizio 10
rapporto qualità prezzo 10
dormire 10
pulizia 10
posizione 10
camere 10
piscina 10
vitto 10
personale 10
Wi-Fi 10
Servizio clienti:
[email protected]