Opinię Apartamenty Punta - Čisto,urejeno,prijazno,dišeče. Apartmaji solidno opremljeni - če kaj primanjkuje,uredijo naknadno,s nasmeškom. Čudoviti razgleg. Veliki plus - dovoljeni psi,tisti veliki tudi. Plaža kamnita- primerna za dobro pokretne odrasle plavalce,manj primerna za otroke in odrasle z motnjami v hoji,gibčnosti... Gužva v bazenih? Naš termin je bi konec septembra - začetek oktobra,in je povsod bilo vsega dovolj. w Chorwacji opinie | Hrvaska.net

<< Wróć do oceny hotelu
8.9 / 10
Ocena
imię Marija Verhovčak
miejsce Maribor
państwo Slovenija
data 2013-03-10 17:30:23
Typ noclegu
pochwały Čisto,urejeno,prijazno,dišeče. Apartmaji solidno opremljeni - če kaj primanjkuje,uredijo naknadno,s nasmeškom. Čudoviti razgleg. Veliki plus - dovoljeni psi,tisti veliki tudi. Plaža kamnita- primerna za dobro pokretne odrasle plavalce,manj primerna za otroke in odrasle z motnjami v hoji,gibčnosti... Gužva v bazenih? Naš termin je bi konec septembra - začetek oktobra,in je povsod bilo vsega dovolj.
skargi Naš termin je bil rezerviran in plačan do 10.10,hotel pa odprt do 12.10 - po uradnih informacijah.Proti koncu dopusta,pa dobiš obvestilo,da se hotel zapira prej zaradi nizke zasedenosti.Zapirajo recepcijo,restorane,bazene,vse vsebine,ulična razsvetljava minimalna - mesto duhov! Za neizkorištene dneve ponujajo: ali korištenje apartmajskega dela brez naštetih vsebin,ali pa selitev v drugi hotel.Bonus pa pollpenzion v drugem hotelu,kot odškodnino za selitev. Naš apartmaj je bil planiran za 5 odraslih oseb,3mesečnega otroka in psa.Po sprejeti informaciji o zapiranju,2 osebi in pes niso prišli in smo mi,3 odrasli in otrok,koristili in plačali veliki in dosti dražji apartma(3+2)!! No,uspelo nam je dogovoriti se za minimalni popust pri ceni,kar ne odtehta odvzeti planirani dopust( cel teden!)hčerki,zetu in psu. Mislim,da se vsako leto dogaja isto-po informacijah zaposlenih. Škoda,ker je res vse ostalo krasno.
Wasze porady dla innych podróżnych Za mlade družine ne priporočam. Za pohodnike,kolesarje,plavalce,ljubitelje narave in čistega morja in starih mestec s dušo,pa lepšega, da skoraj ni!
usługi 7
stosunek wartości do ceny 7
nocleg 8.5
czystość 10
lokalizacja 10
pokoje 10
baseny 8.5
personel 10
Obsługa klienta:
[email protected]