Mnenje Apartmaji Punta - Čisto,urejeno,prijazno,dišeče. Apartmaji solidno opremljeni - če kaj primanjkuje,uredijo naknadno,s nasmeškom. Čudoviti razgleg. Veliki plus - dovoljeni psi,tisti veliki tudi. Plaža kamnita- primerna za dobro pokretne odrasle plavalce,manj primerna za otroke in odrasle z motnjami v hoji,gibčnosti... Gužva v bazenih? Naš termin je bi konec septembra - začetek oktobra,in je povsod bilo vsega dovolj. , Hrvaška, ocene - mnenje gostov & komentarji | Hrvaska.net

<< Nazaj na oceno objekta
8.9 / 10
Ocena
ime Marija Verhovčak
kraj Maribor
država Slovenija
datum 2013-03-10 17:30:23
Tip namestitve
pohvala Čisto,urejeno,prijazno,dišeče. Apartmaji solidno opremljeni - če kaj primanjkuje,uredijo naknadno,s nasmeškom. Čudoviti razgleg. Veliki plus - dovoljeni psi,tisti veliki tudi. Plaža kamnita- primerna za dobro pokretne odrasle plavalce,manj primerna za otroke in odrasle z motnjami v hoji,gibčnosti... Gužva v bazenih? Naš termin je bi konec septembra - začetek oktobra,in je povsod bilo vsega dovolj.
graja Naš termin je bil rezerviran in plačan do 10.10,hotel pa odprt do 12.10 - po uradnih informacijah.Proti koncu dopusta,pa dobiš obvestilo,da se hotel zapira prej zaradi nizke zasedenosti.Zapirajo recepcijo,restorane,bazene,vse vsebine,ulična razsvetljava minimalna - mesto duhov! Za neizkorištene dneve ponujajo: ali korištenje apartmajskega dela brez naštetih vsebin,ali pa selitev v drugi hotel.Bonus pa pollpenzion v drugem hotelu,kot odškodnino za selitev. Naš apartmaj je bil planiran za 5 odraslih oseb,3mesečnega otroka in psa.Po sprejeti informaciji o zapiranju,2 osebi in pes niso prišli in smo mi,3 odrasli in otrok,koristili in plačali veliki in dosti dražji apartma(3+2)!! No,uspelo nam je dogovoriti se za minimalni popust pri ceni,kar ne odtehta odvzeti planirani dopust( cel teden!)hčerki,zetu in psu. Mislim,da se vsako leto dogaja isto-po informacijah zaposlenih. Škoda,ker je res vse ostalo krasno.
vaš nasvet drugim popotnikom Za mlade družine ne priporočam. Za pohodnike,kolesarje,plavalce,ljubitelje narave in čistega morja in starih mestec s dušo,pa lepšega, da skoraj ni!
storitev 7
razmerje cena / kvaliteta 7
spanje 8.5
čistoča 10
lokacija 10
sobe 10
bazeni 8.5
osebje 10
Pomoč uporabnikom:
info@hrvaska.net