Ai Pini resort , Croatia, guest reviews & comments | Hrvaska.net

Score breakdown

Total Hotel Score

8.8
Very good,
(Rating 10 guests)

Score by category

service 8.7
value for money 8.5
sleeping 8.7
cleanliness 9.2
location 8.8
rooms 8.4
personnel 8.5
WiFi 9.5

Popular for

Business 1
Couple 1
Family 8
Friends 0
Solo travel

Show reviews from:   
Show me reviews in :
Slovenian
8 Reviews
German
1 Reviews
Italian
1 Reviews

Guests review

10
Ilda Lesce Slovenija 2022-09-25 A 2 - 4
Več od pričakovanega.
Je ni

details
10
Irena Ljubljana Slovenija 2022-09-23 A 2 - 4
Objekt in celotno naselje lepo urejeno in čisto. Osebje v hotelu in v naselju zelo prijazno. Apartmaji lepi,čisti,urejeni.
Bilo bi koristno, da bi dobil gost napotke, v kateri recepciji se mora zglasiti. Mi smo bili v treh, da smo prišli do prave.
Uživajte in imejte se lepo

details
8.5
Lang S. Italien Medulin 2022-07-19 A 2 - 4

details
9.6
Sašo Gorenjska Slovenija 2019-09-01
Odlično za otroke!

details
9
Anka Lango Medulin Hrvaška 2019-07-26
S storitvijo smo bili zadovoljni.

details
8.9
L. Sabine Bolzano Italia 2019-07-16

details
5.4
Kristina Ljubljana Slovenija 2018-08-20
Nimam pohval, razen prijaznih delavcev, ki apartmaje na hitro očistijo.....porazno razmerje kvaliteta/cena!
Naselje Ai Pini ima pogled na zelo prometno cesto. Plaža je prepolna ljudi, do nje pa prideš s tekom čez prometno cesto. Apartmaji so glede na ceno porazni: 3 električne plošče, ampak lahko kuhaš zgolj na eni sočasno, ker so si preveč blizu. Za klimo je, kljub zelo visoki ceni nočitve, potrebno doplačilo. Nesprejemljivo. Razen nekaj apartmajskih teras jih je večina na soncu, tudi otroška igrala so neuporabna, saj so na žgočem soncu, zvečer pa v temi.
Naselje Ai Pini ima pogled na zelo prometno cesto. Plaža je prepolna ljudi, do nje pa prideš s tekom čez prometno cesto. Apartmaji so glede na ceno porazni: 3 električne plošče, ampak lahko kuhaš zgolj na eni sočasno, ker so si preveč blizu. Za klimo je, kljub zelo visoki ceni nočitve, potrebno doplačilo. Nesprejemljivo. Razen nekaj apartmajskih teras jih je večina na soncu, tudi otroška igrala so neuporabna, saj so na žgočem soncu, zvečer pa v temi. Terase niso bile še nikoli očiščene. Ne priporočam biti bosonogi.

details
8.3
Milan Ljubljana 2018-07-31
Odlicno. Prostorni in cisti apartamji. Zelo ljubeznibo osebje. Top lokacoja. Priporocam

details
4.9
DRAGO MARIBOR Slovenija 2016-07-10
Sprejem na recepciji hotela. Vidno razočaranje ter žalost s strani osebja ob sprejemu kritik na račun urejenosti apartmaja.
Nečista in neprezračena soba oziroma apartma, z pajkovimi mrežami in kar štirimi večjimi pajki (4do 5 cm) da ne omenjam manjših pajkov in štrigl, prahom, starim žvečilnim in papirčki od bonbonov pod elementi in kavčem. Počeno desko na WC školjki ki jo kljub menjavi in dvema serviserjema niso uspeli pritrditi kot je potrebno in smo se na koncu sprijaznili z poplesavanjem. Rjavi vodi iz bojlerja (grelnika vode) ob prihodu v apartma, ki smo ga sami praznili kar 2x da je začela teči čista voda. Zatikanje vrat v spalni prostor ki so se s težavo odpirala, nečistoča v predalniku z jedilnim priborom. Nenatančna oziroma zavajajoča navodila za vklop TV aparata ki so kakor vsa navodila samo v HR, D, I, GB. Plaža skoraj brez sanitarijev in tuši na plaži kjer voda komaj kaplja, na njej pa najete vso svinjarijo celo damske vložke, otroške plenice, da o PVC in papirnati svinjariji ne pišem. Drugače drži pa eno. Dostop v morje je vsaj na tem delu plaže pred hoteli mogoč tudi za otroke in neplavalce, Delno prodnata, delno peščena plaža pa tako omogočata igrivo sproščenost otrok ki se lahko zabavajo tudi z sprehodom po nizkem morju do otoka. Čoln PODMORNICA ki vas popelje na ogled morskega dna in življenja v morju ki ga razen veliko morskih kumar in golega skalovja prekritega s peskom in morsko travo ni, raze nekaj rib ob začetku plovbe in posamičnih rib med samo plovbo ker jih privabijo z hranjenem a vas pošteno oskubijo za 90 kun po osebi (štiričlanska družin ostane tako brez 360 kun - skoraj 50 €) zato da vidi nekaj kar lahko vidi z nakupom navadne maske z dihalko za 120 kun pa še bolj živa. Skratka več vidite na palubi podmornice kakor v njenem trupu. Če omenim še neurejenost pločnikov ki jih izven Medulina sploh ne poznajo, vsiljivo postrežbo ki javno povedo da slovenski gost ni zaželen zaradi slabih izkušenj kelnerjev v preteklosti nami sem mislim da napisal vse. Ja bilo je pa nekaj tudi svetlih točk Medulina. Če vas pot vseeno zanese tja kupujte v trgovini pred Medulinom saj vas trgovci na stojnicah oskubejo tudi za 3x cene od trgovskih, ja in večino izdelkov ni označenih z ceno, tako kot tudi na ostalih stojnicah z razno robo kjer lahko ceno z dobrim barantanjem zbijete tudi za 30%. Dobro hrano so jedli v družinski restavraciji Fontana, kjer je bilo res vse kot mora biti in stisk roke ob odhodu pove da spoštujejo gost s katerim se tudi radi zapletejo v kratki pogovor. Nas vsekakor v Medulinu ne vidijo več in odsvetujem ga tudi vsem ostalim ki niso zadovoljni samo z dostopom do morja, posteljo in parkirnim mestom
Za kopanje v morju tudi za otroke je najprimernejša plaža za hoteli (problem so sanitarije in tuši), vsekakor pa priporočam da ne gledate na ceno ki je zavajajoča saj ne ponuja željnega.

details
10
Tomaž Tržič Slovenija 2016-05-14

details
Customer’s service:
info@hrvaska.net