Review Bluesun hotel Borak - Hrana je sicer samopostrežna, vendar vrhunska, tako da se lahko polpenzion zelo priporoči. Topla hrana, ki je zelo raznolika, se pripravlja sproti, čakanja v vrsti praktično ni. Raznoraznega sadja je v izobilju, tudi zajtrki so vrhunski. Lokacija ob promenadni poti med Bolom in Zlatnim ratom z veliko sence je fantastična. Pod hotelom je lepa peščena plaža z ležalniki, restavracijo, igrali, izposojevalnico surfov itd. Poleg Zlatnega rata je tudi plaža za nudiste z lepimi peščenimi zalivčki in senco., Croatia, guest reviews & comments | Hrvaska.net

<< Back to hotel score
8.5 / 10
Rating
name Darko
place Ljubljana
country Slovenija
date 2015-07-02 07:24:43
Type of accommodation
commendations Hrana je sicer samopostrežna, vendar vrhunska, tako da se lahko polpenzion zelo priporoči. Topla hrana, ki je zelo raznolika, se pripravlja sproti, čakanja v vrsti praktično ni. Raznoraznega sadja je v izobilju, tudi zajtrki so vrhunski. Lokacija ob promenadni poti med Bolom in Zlatnim ratom z veliko sence je fantastična. Pod hotelom je lepa peščena plaža z ležalniki, restavracijo, igrali, izposojevalnico surfov itd. Poleg Zlatnega rata je tudi plaža za nudiste z lepimi peščenimi zalivčki in senco.
complaints Hotel ne moremo priporočiti invalidom, saj je potrebno tako do recepcije kot do lifta po stopnicah.
your advice to other travelers Junij je odličen mesec za dopust, saj je morje že toplo, gneče pa še ni niti na plažah niti v lokalih.
service 8.5
value for money 8.5
sleeping 8.5
cleanliness 7
location 10
rooms 7
pools 7
food 10
personnel 10
Customer’s service:
00 386 41 838 697