Отзыв Bluesun Hotel Maestral - A szálloda Hotel Marina volt a Maestral helyett,gyönyörű helyen van. A tengerparti sétány csodálatos., Отзывы из Хорватии | Hrvaska.net

<< Вернуться к оценке отеля
6.4 / 10
Рейтинг
имя K. Zoltán
место Budapest
страна Magyarország
дата 2021-08-25 08:27:29
Тип размещения
положительные отзывы A szálloda Hotel Marina volt a Maestral helyett,gyönyörű helyen van. A tengerparti sétány csodálatos.
жалобы 1997 óta nyaralunk Horvátországban,minden évben,van mikor 2-szer is.Nagyon vártuk ezt a 10 napot.Megérkeztünk. A recepción hamar megkaptuk a szobánkat,ami egy másik épület 5. legfelső emeletén volt,nagyon szép kilátással.Parkolás kissé kaotikus volt,több autó volt,mint parkolóhely.Akik elmentek kirándulni,visszatérésük után órákig keresték az autójuknak a helyet.Az 5. emeleti szoba hátránya,hogy a légkondicionáló nem tudta lehűteni,ezért minden reggel fáradtan ébredtünk,mint egy szaunában,ezért 3 nappal korábban jöttünk haza. Az étteremben a reggeli rendben volt.A vacsora kritikán aluli.Voltunk,olyan helyen,ahol menüválasztásos rendszer volt,de ott is nagyságrendekkel jobb volt,mint itt. Összességében a szálloda öreg elavult felújításra szorul.
ваш совет другим путешественникам Sajnálom,de ide többé már nem jövünk. Megyünk máshova. Horvátországban több 100 csodálatos hely van még.
обслуживание 5.5
соотношение цены и качества 4
сон 4
чистота 7
расположение 10
номера 5.5
бассейны 5.5
еда 5.5
персонал 8.5
Wi-Fi 8.5
Обслуживание клиентов:
[email protected]