Opinię Bluesun Hotel Maestral - A szálloda Hotel Marina volt a Maestral helyett,gyönyörű helyen van. A tengerparti sétány csodálatos.w Chorwacji opinie | Hrvaska.net

<< Wróć do oceny hotelu
6.4 / 10
Ocena
imię K. Zoltán
miejsce Budapest
państwo Magyarország
data 2021-08-25 08:27:29
Typ noclegu
pochwały A szálloda Hotel Marina volt a Maestral helyett,gyönyörű helyen van. A tengerparti sétány csodálatos.
skargi 1997 óta nyaralunk Horvátországban,minden évben,van mikor 2-szer is.Nagyon vártuk ezt a 10 napot.Megérkeztünk. A recepción hamar megkaptuk a szobánkat,ami egy másik épület 5. legfelső emeletén volt,nagyon szép kilátással.Parkolás kissé kaotikus volt,több autó volt,mint parkolóhely.Akik elmentek kirándulni,visszatérésük után órákig keresték az autójuknak a helyet.Az 5. emeleti szoba hátránya,hogy a légkondicionáló nem tudta lehűteni,ezért minden reggel fáradtan ébredtünk,mint egy szaunában,ezért 3 nappal korábban jöttünk haza. Az étteremben a reggeli rendben volt.A vacsora kritikán aluli.Voltunk,olyan helyen,ahol menüválasztásos rendszer volt,de ott is nagyságrendekkel jobb volt,mint itt. Összességében a szálloda öreg elavult felújításra szorul.
Wasze porady dla innych podróżnych Sajnálom,de ide többé már nem jövünk. Megyünk máshova. Horvátországban több 100 csodálatos hely van még.
usługi 5.5
stosunek wartości do ceny 4
nocleg 4
czystość 7
lokalizacja 10
pokoje 5.5
baseny 5.5
wyżywienie 5.5
personel 8.5
WiFi 8.5
Obsługa klienta:
info@hrvaska.net