Review Bluesun Hotel Maestral - A szálloda Hotel Marina volt a Maestral helyett,gyönyörű helyen van. A tengerparti sétány csodálatos., Croatia, guest reviews & comments | Hrvaska.net

<< Back to hotel score
6.4 / 10
Rating
name K. Zoltán
place Budapest
country Magyarország
date 2021-08-25 08:27:29
Type of accommodation
commendations A szálloda Hotel Marina volt a Maestral helyett,gyönyörű helyen van. A tengerparti sétány csodálatos.
complaints 1997 óta nyaralunk Horvátországban,minden évben,van mikor 2-szer is.Nagyon vártuk ezt a 10 napot.Megérkeztünk. A recepción hamar megkaptuk a szobánkat,ami egy másik épület 5. legfelső emeletén volt,nagyon szép kilátással.Parkolás kissé kaotikus volt,több autó volt,mint parkolóhely.Akik elmentek kirándulni,visszatérésük után órákig keresték az autójuknak a helyet.Az 5. emeleti szoba hátránya,hogy a légkondicionáló nem tudta lehűteni,ezért minden reggel fáradtan ébredtünk,mint egy szaunában,ezért 3 nappal korábban jöttünk haza. Az étteremben a reggeli rendben volt.A vacsora kritikán aluli.Voltunk,olyan helyen,ahol menüválasztásos rendszer volt,de ott is nagyságrendekkel jobb volt,mint itt. Összességében a szálloda öreg elavult felújításra szorul.
your advice to other travelers Sajnálom,de ide többé már nem jövünk. Megyünk máshova. Horvátországban több 100 csodálatos hely van még.
service 5.5
value for money 4
sleeping 4
cleanliness 7
location 10
rooms 5.5
pools 5.5
food 5.5
personnel 8.5
WiFi 8.5
Customer’s service:
[email protected]