recenze Bluesun Hotel Maestral - A szálloda Hotel Marina volt a Maestral helyett,gyönyörű helyen van. A tengerparti sétány csodálatos.hodnocení | Hrvaska.net

<< Zpátky na hodnocení objektu
6.4 / 10
Hodnocení
Jméno K. Zoltán
Místo Budapest
Země Magyarország
Datum 2021-08-25 08:27:29
Typ pokoje
pochvala A szálloda Hotel Marina volt a Maestral helyett,gyönyörű helyen van. A tengerparti sétány csodálatos.
důtka 1997 óta nyaralunk Horvátországban,minden évben,van mikor 2-szer is.Nagyon vártuk ezt a 10 napot.Megérkeztünk. A recepción hamar megkaptuk a szobánkat,ami egy másik épület 5. legfelső emeletén volt,nagyon szép kilátással.Parkolás kissé kaotikus volt,több autó volt,mint parkolóhely.Akik elmentek kirándulni,visszatérésük után órákig keresték az autójuknak a helyet.Az 5. emeleti szoba hátránya,hogy a légkondicionáló nem tudta lehűteni,ezért minden reggel fáradtan ébredtünk,mint egy szaunában,ezért 3 nappal korábban jöttünk haza. Az étteremben a reggeli rendben volt.A vacsora kritikán aluli.Voltunk,olyan helyen,ahol menüválasztásos rendszer volt,de ott is nagyságrendekkel jobb volt,mint itt. Összességében a szálloda öreg elavult felújításra szorul.
Vaše rada pro ostatní cestovatele Sajnálom,de ide többé már nem jövünk. Megyünk máshova. Horvátországban több 100 csodálatos hely van még.
služba 5.5
poměr cena / kvalita 4
spaní 4
čistota 7
poloha 10
pokoje 5.5
bazény 5.5
stravování 5.5
personál 8.5
WiFi 8.5
Služby zákazníkům:
[email protected]