Bewertung Bluesun Hotel Maestral - A szálloda Hotel Marina volt a Maestral helyett,gyönyörű helyen van. A tengerparti sétány csodálatos., Kroatien Bewertungen | Hrvaska.net

<< Zurück zur Objektbewertung
6.4 / 10
Wertung
Name K. Zoltán
Ort Budapest
Land Magyarország
Datum 2021-08-25 08:27:29
Unterkunftstyp
positivie Erfahrungen/Lob A szálloda Hotel Marina volt a Maestral helyett,gyönyörű helyen van. A tengerparti sétány csodálatos.
negative Erfahrungen/Kritik 1997 óta nyaralunk Horvátországban,minden évben,van mikor 2-szer is.Nagyon vártuk ezt a 10 napot.Megérkeztünk. A recepción hamar megkaptuk a szobánkat,ami egy másik épület 5. legfelső emeletén volt,nagyon szép kilátással.Parkolás kissé kaotikus volt,több autó volt,mint parkolóhely.Akik elmentek kirándulni,visszatérésük után órákig keresték az autójuknak a helyet.Az 5. emeleti szoba hátránya,hogy a légkondicionáló nem tudta lehűteni,ezért minden reggel fáradtan ébredtünk,mint egy szaunában,ezért 3 nappal korábban jöttünk haza. Az étteremben a reggeli rendben volt.A vacsora kritikán aluli.Voltunk,olyan helyen,ahol menüválasztásos rendszer volt,de ott is nagyságrendekkel jobb volt,mint itt. Összességében a szálloda öreg elavult felújításra szorul.
Ihre Reisetipps an andere Urlauber: Sajnálom,de ide többé már nem jövünk. Megyünk máshova. Horvátországban több 100 csodálatos hely van még.
Leistung/Service 5.5
Preis-Leistungs-Verhältnis 4
Schlafen 4
Sauberkeit 7
Lage und Umgebung 10
Zimmer 5.5
Pools 5.5
Gastronomie (Speisen und Getränke) 5.5
Hotelpersonal 8.5
WiFi 8.5
Kundendienst:
[email protected]