Mnenje Apartmaji Astra - Odgovarjajo mi zaradi bližine, skoraj 100 % zagotovljenega vremena. Lokacija je super, saj je ogromno zelenja, mene za razliko od enega komentarja prej, galebi ne motijo, mačk pa nisem slišala. , Hrvaška, ocene - mnenje gostov & komentarji | Hrvaska.net

<< Nazaj na oceno objekta
8.3 / 10
Ocena
ime Jožica
kraj Ljubljana
država Slovenija
datum 2018-07-10 17:57:19
Tip namestitve
pohvala Odgovarjajo mi zaradi bližine, skoraj 100 % zagotovljenega vremena. Lokacija je super, saj je ogromno zelenja, mene za razliko od enega komentarja prej, galebi ne motijo, mačk pa nisem slišala.
graja V te apartmaje hodim že dolga leta in razen drobnih popravil, so ves čas enaki, kar me, glede na ceno preseneča. Kuhinjska oprema (predvsem pribor) je zelo skromna, vendar pa vidim, da velika večina gostov koristi polpenzion v Delfinu, zato mi je to logično, vendar bi se vseeno lahko potrudili za tiste, ki pa tam vseeno kuhamo. Manjkajo predvsem en kvaliteten nož, mečkalec krompirja, manjši nožek, dober odpirač za steklenice. TV bi mirno lahko tudi odstranili, saj je zanič - dovolj pove, da na Hrvaškem ne lovi HRT1 in HRT2 (je pa res, da lovi neke ruske kanale). Kopalnice so potrebne krepke prenove (tuš kabine, pipe, umivalnik), so pa letos naštimali nove zavese, ki prostor super zatemnijo. Tudi nad obojimi vrati bi lahko napravili manjša nadstreška (če ne že po celi dolžnini), saj v primeru dežja ni nobene možnosti, da bi vrata ostala odprta. Štedilniki so tudi bolj bogi kot kaj drugega, ampak pečica je pa fantastična (boljša, kot moja doma).
vaš nasvet drugim popotnikom
storitev 8.5
razmerje cena / kvaliteta 5.5
spanje 8.5
čistoča 10
lokacija 10
sobe 7
osebje 8.5
Pomoč uporabnikom:
info@hrvaska.net