Aquapark Čikat, Mali Lošinj, Hrvaška

Iskalnik počitnic

Aquapark Čikat - Mali Lošinj

Aquapark Čikat Aquapark Čikat Aquapark Čikat Aquapark Čikat Aquapark Čikat Aquapark Čikat Aquapark Čikat
Koristne informacije

Aquapark Čikat - Mali Lošinj

Aqupark - Čikat (doplačilo)
Aquapark Čikat, deluje v sklopu kampa Čikat v Malem Lošinju. Aquapark Čikat je prvi takšen v kampu na Hrvaškem in na splošno prvi aquapark na otokih Cres in Lošinj.

Ponuja široko paleto zabave in zanimivosti za otroke in odrasle. Ima velikanski zunanji tobogan (61 m), HIDROTUBA 49 m, 2 družinska tobogana, vodni stolp ter dva otroška bazena.

Obsega cc 6300 m 2 od tega cca 2.400 m2 vodnih površin med katerimi je tudi velik (25 x 33m) rekreacijski bazen z hidromasažo, fitnes, garderobe, tuši. Ležalniki in senčniki - doplačilo.

Aquapark bo imel zaseben vhod z urejenim parkiriščem. Vstop za goste kampa bo brezplačen, zunanji gosti pa bodo plačevali dnevne vstopnice. Vstop se bo obračunaval po naslednjih cenah:

Visoka sezona - poletje 2018
01.06. - 15.09.

Otroci od 3 - 6,99 let - 70 HRK
Osebe od 7 let in starejše - 100 HRK

Visoka sezona - poletje 2018
19.05. - 31.05.
16.09. - 23.09.

Otroci od 3 - 6,99 let - 40 HRK
Osebe od 7 let in starejše - 70 HRK

Iz hotela Vespera, Aurora in Punta je organiziran avtobusni prevoz.

Bazenske površine so razdeljene na pet delov:

1.Velik plavalni bazen, ki je globok 2,00 m in ima dimenzije 25m x 33 m (pololimpijski bazen za plavanje in možnost za igranje vaterpola);

2.Rekreacijski bazen, ki je globok 1,35 m s hidromasažnimi vsebinami;

3.Rekreacijski bazen, ki je globok 0,50m in 0,30m z zanimivimi vsebinami - dve skupni zapornici za spuščanje in vodni dvorec v obliki jadrnice z zanimivimi vodnimi atrakcijami (vodni kozarec s skupno kapaciteto 1.800 litrov, ki se preliva po dvorcu, šobe, vodometi, izviri... ) – bazen je namjenjen otrokom v starosti od 4 do 15 let in pa tudi odraslim;

4.Rekreacijski bazen je globok 1,10 m in ima en odprt in en zaprt bazen s toboganom v skupni dolžini 110 m. Začetna postaja obeh toboganov je stolp, visok 8 m, ki se vrti okoli tipičnega jadranskega svetilnika. – bazen je namenjen odraslim osebam, ki si želijo adrenalinsko zabavo;

5.Dva otroška bazena, ki sta globoka 0,30 m, sta združena z enim toboganom. V vsakem bazenu se nahaja en delfin in ena želva v naravni velikosti, ki otroke škropita z vodo. Delfin in želva bosta hkrati tudi maskoti kampa z imeni ČIKI in ČIKA.

Za atrakcije znotraj bazena je zaslužno podjetje ACTION PARK iz Španije, ki je uredilo več kot 300 Aquaparkov po celem svetu. Vse atraktivne bazenske vsebine so v skladu z visokimi zahtevami varnostnih standardov. Alfonso Ribarrocha je lastnik podjetja in obenem tudi član posebne komisije pri evropskoj uniji, ki sprejema varnostne standarde bazenskih atrakcij.

Potrebno je poudariti, da se v bazenih nahaja samo morska voda. Celoten bazenski kompleks, od sanitarij, samega dostopa v kompleks in dvigala za spust v bazen, je prilagojen invalidnim osebam.

V glavni bazenski stavbi se nahajajo recepcija, nadzorna soba za reševalce in vzdrževanje, moške in ženske garderobe, odprti in zaprti fitness. V stavbi se nahaja tudi gastronomska ponudba Aquaparka: fast food restavracija ŠIŠKA in terace bar ŠIŠKA s ponudbo hitre prehrane (pizze, sendviči, hamburgerji.. ) in raznoliko ponudbo frapejev, koktejlov, sladoledov…

Ob rekreacijskem bazenu se nahaja tudi POOL BAR ŠIŠKA, kjer lahko goste postrežejo kar v vodi.

Visok nivo hotrikulturalne ureditve in način razsvetljave dajeta vtis luksuza in sproščenosti.

Delovni čas Aquaparka je vsak dan od 10:00 do 20:00. Gosti kampa imajo brezplačen vstop, medtem ko zunanji gosti plačajo dnevne karte po ceniku.

Na otoku Lošinj - priporočamo:

Mobilne hišice - Čikat
Vila Kredo - Čikat
Hotel Aurora 4* - Mali Lošinj
Family hotel Vespera 4* - Mali Lošinj
hotel Bellevue 5* - Mali Lošinj
hotel Punta 4* - Veli Lošinj

HRVAŠKA POČITNICE
TOP PONUDBA

Novo
akcija -24 %

05.05. - 09.06.

| Najem

Novo
Akcija -2 %

Poletje 2024

| Najem

Novo
Akcija -15 %

FIRST MINUTE

| Najem

Novo
Akcija -15 %

FIRST MINUTE

| najem

Pomoč uporabnikom:
[email protected]