Iskalnik počitnic

Baška Voda


Koristne informacije

Baška Voda

Baška Voda, mesto posveča okolju, kvaliteti plaž in celotni turistični infrastrukturi, Hotel Baška Voda, Mobilne hišice Baško polje, Srednja Dalmacija, HrvaškaBaška voda je bila včasih naselje kmetov, ribičev trgovcev in mornarjev, zdaj pa je moderno naselje z vsemi značilnostmi majhnih mediteranskim mest. Prve naselbine izvirajo iz več kot tri tisoč let nazaj, intenziven razvoj mesta pa se je začel v letu 1968, ko je bila zgrajena Magistrala.

Posebno pozornost mesto posveča okolju, kvaliteti plaž in celotni turistični infrastrukturi. V mestu se tako nahaja več kot 20 restavracij, pizzerij in tavern, številni bari in trgovine, ambulanta, lekarna, banka, pošta, tržnica, menjalnice, diskoteka, otroška igrišča, igrišče za nogomet in tenis igrišča.

Baška Voda ima tipično Mediteransko podnebje; mile zime ter vroča in suha poletja. Povprečna temperatura znaša v juliju - zrak 24,3 C° in morje 25, 1 C° in v januarju - zrak 8, 3 C° in morje 13, 5 C°. To področje je eno najbolj sončnih delov severnega Mediterana z 2.700 urami sončnega obsevanja na leto. V povprečju ima Baška Voda 40 dni letno, ko temperatura preseže 30 C° in samo 7 dni, ko temperatura pade pod 0 C°.


HRVAŠKA POČITNICE
TOP PONUDBA

Novo
akcija -24 %

05.05. - 09.06.

| Najem

Novo
Akcija -2 %

Poletje 2024

| Najem

Novo
Akcija 30 %

AKCIJA -30%

| Najem

Novo
Akcija -10 %

LAST MINUTE

| najem

Pomoč uporabnikom:
info@hrvaska.net