Iskalnik počitnic

Medulin


Medulin

Medulin, sodobna turistična destinacija na jugu Istre, idealen za aktivne počitnice, Istra, hoteli Medulin, mobilne hiške Medulin, HrvaškaMEDULIN je eden od predstavnikov istrskega turizma in spada med dvajset najbolj znanih turističnih krajev na Jadranu. Vsak obiskovalec lahko v Medulinu najde pravo oazo miru in tišine in čudovito tipično mediteransko okolje, kljub temu pa lahko vsak preživi zelo aktivne počitnice.

Medulinski zaliv je idealen za vse vrste vodnih športov, poleg tega pa je prisotna tudi velika ponudba športnih aktivnosti na kopnem. Mila zima, zahvaljujoč mediteranski klimi in bogata športna infrastruktura naredijo Medulinu za enega najbolj popularnih centrov za športne priprave čez celo leto.

Medulin – gre za nekoč ribiško mestece, ki se je razvilo v sodobno turistično destinacijo na jugu istrskega polotoka. Gre za vinorodni kraj, tam pa uspevajo tudi oljke. V Medulinu so številne lepe plaže, kar je kot nalašč za mirne užitke v neokrnjeni naravi.

Tam je tudi veliki antični arheološki kompleks Vižula, hrib Vrčevan, hribček svetega Petra ... Na naštetih krajih so številna antična nahajališča ter dokaz za to, da se ta kraj šteje med najpomembnejše hrvaške zgodovinske kraje. Ostanki antičnih grobov, rimske počitniške hiše in še druge znamenitosti... Vse našteto pritegne oko marsikaterega obiskovalca.

Poleg tega so na voljo številne ekskluzivne restavracije z okusno morsko hrano - ribami, školjkami ... Prav tako so na voljo še tartufi. Vsak gost se bo počutil kot v lastnem domu.


HRVAŠKA POČITNICE
TOP PONUDBA

Novo
akcija -24 %

05.05. - 09.06.

| Najem

Novo
Akcija -2 %

Poletje 2024

| Najem

Novo
Akcija -15 %

AKCIJA

| Najem

Novo
Akcija -15 %

FIRST MINUTE

| najem

Pomoč uporabnikom:
[email protected]