Iskalnik počitnic

Novigrad


Koristne informacije

Novigrad

Novigrad, veliko možnosti za športno preživete počitnice, Hoteli v Novigradu, Apartmaji Novigrad, Mobilne hišice Novigrad, Istra, HrvaškaNOVIGRAD je turistično zatočišče na zahodno obali Istre. Je mesto ponosno na svojo tradicijo, lepoto ter zgodovinsko in kulturno dediščino. Ni pomembno ali ste obiskovalec, ki ostane dalj časa ali le popotnik, ki gre mimo, prebivalci Novigrada vas bodo sprejeli z odprtimi rokami in prisrčnim sprejemom.

Poskrbeli bodo, da bo vaš postanek dobro organiziran in da ste oskrbljeni z najboljšimi in nepozabnimi uslugami. V Novigradu bodo gostje našli najbolj čisto morje v tem delu Mediterana. Turistična podoba Novigrada temelji na njegovih prednostih glede športa in lagodnih aktivnosti. Športno področje nudi možnosti za doseganje dobrih rezultatov tako v smislu učinka kot tudi v smislu sprostitve in dobrega počutja. Pripomočki so namenjeni vsem gostom, ne glede na njihovo starost, cel dan in celo leto, v vsakem vremenu, tako v vodi kot na kopnem. Novigrad je vsako leto prizorišče dobro poznanega ribjega festivala, kjer so na uličnih stojnicah ponujene najboljše stvari.

Novigrad je bil zgrajen na majhnem otoku, ki je bil s kopnom povezan v 18. stoletju. Do danes je ohranil svoj srednjeveški izgled. Tri cerkve ( Sv. Marija, Sv. Maksimilijan in Sv. Pelagius) so ohranile svoj romanistični stil in ostanke zgodnje kristjanske bazilike, kljub prevladujočemu baročnemu vplivu. Cerkev SV. Agate je primer tri apsidne romanistične sakralne arhitekture, cerkev Sv. Antonija pa je bila zgrajena v gotskem času in prenovljena v 17. stoletju.


HRVAŠKA POČITNICE
TOP PONUDBA

Novo
akcija -24 %

05.05. - 09.06.

| Najem

Novo
Akcija -2 %

Poletje 2024

| Najem

Novo
Akcija 30 %

AKCIJA -30%

| Najem

Novo
Akcija -10 %

LAST MINUTE

| najem

Pomoč uporabnikom:
info@hrvaska.net