Pomoč uporabnikom(01) 512 18 25

Iskalnik počitnic

Pakoštane

Pakoštane

Pakoštane

Pakoštane, dalmatinsko mesto v bližini narodnih parkov, čudovita plaža, hoteli Pakoštane, mobilne hišice Pakoštane, apartmaji Pakoštane, Severna Dalmacija, HrvaškaPakoštane so mesto v Dalmaciji na ožini med Vranskim jezerom in morjem. Med dvema vodama. Med sladko in slano. Pa vendarle vode niso začrtale življenje tukajšnjim prebivalcem, to je storila stara hraniteljica – zemlja. Zemlja in poljedelstvo, zaščitenca prastarih božanstev sta nadživela vsa zgodovinska obdobja in do danes ostala bistvo tega kraja.

Pred mestom pa so trije otočki, ki izgledajo kot pobegli otroci velikega starša – kopna. Vsak s svojo prtljago. Otoček sv. Justina s cerkvico na sebi, Veliki Školj nosi križ, Babuljaš pa na svojih plečih nosi gozdiček. Meščani jim pravijo: VERA, UPANJE in LJUBEZEN, tri hčere dobrega duha krščanstva.

Težko je z malo besedami opisati ta kraj, saj se je kot malo kje na svetu na majhnem koščku zemlje prepletlo toliko različnosti. Ta kraj, obkrožen z narodnimi parki, z naravnimi rezervati in z zaščitenimi naravnimi celotami, je zaklad za prefinjene turistične forenzike, ljubitelje božanskih pokrajin.
Koristne informacije
Pakoštane Pakoštane Pakoštane Pakoštane Pakoštane


HRVAŠKA POČITNICE - TOP PONUDBA

Bluesun kamp Paklenica

akcija -20 %

akcija -20%

FIRST MINUTE 20 %

poletje 2021

najem

več >

Mobilne hišice Pineta

Akcija -15 %

Akcija -15%

FIRST MINUTE - 15%

poletje 2021

najem

več >

Mobilne hišice Kamp Perna

Akcija -15 %

Akcija -15%

FIRST MINUTE -15%

poletje 2021

najem

več >

Mobilne hišice - kamp Lopari

Akcija -20 %

Akcija -20%

FIRST MINUTE -20%

poletje 2021

najem

več >