áttekint Hotel Ilirija - Odličen hotel ob promenadi, 150 m od prodnato-peščene plaže. Hotel je zelo dobro zadostil novim epidemiološkim standardom; razkuževanje rok pred vstopom v restavracijo, osebje deli hrano, prtov na mizah ni, pribor je zapakiran, razkuževanje ležalnikov na notranjem bazenu, soba se očisti na zahtevo, kopalnica v sobi se čisti dnevno, razkuževanje vseh kljuk po hotelu ... Izbor hrane je zelo dober; odlične mesne jedi, vsaj 2 vrsti rib ob večerji/kosilu dnevno. Otroški stolček se za vsakim otrokom razkuži. értékelés | Hrvaska.net

<< vissza a szálloda értékelésére
9.9 / 10
értékelés
Keresztnév Patricija
helyiség Dragočajna
ország Slovenija
datum 2020-06-23 14:17:16
Szobatípus
dicséret Odličen hotel ob promenadi, 150 m od prodnato-peščene plaže. Hotel je zelo dobro zadostil novim epidemiološkim standardom; razkuževanje rok pred vstopom v restavracijo, osebje deli hrano, prtov na mizah ni, pribor je zapakiran, razkuževanje ležalnikov na notranjem bazenu, soba se očisti na zahtevo, kopalnica v sobi se čisti dnevno, razkuževanje vseh kljuk po hotelu ... Izbor hrane je zelo dober; odlične mesne jedi, vsaj 2 vrsti rib ob večerji/kosilu dnevno. Otroški stolček se za vsakim otrokom razkuži.
panaszok Manjša soba za družino z malčkom.
tanácsok a többi utas számára Obisk hotela v času korona-panike je odličen in sproščujoč! Odličen hotel v smislu razmerja cena:kakovost. Priporočam.
szolgáltatás 10
ár/minőség kapcsolat 10
alvás 10
tisztaság 10
elhelyezkedés 10
szobák 8.5
medencék 10
étkezés 10
személyzet 10
WiFi 10
Képek megtekintése
Ügyfélszolgálat:
[email protected]