Bewertung Hotel Ilirija - Odličen hotel ob promenadi, 150 m od prodnato-peščene plaže. Hotel je zelo dobro zadostil novim epidemiološkim standardom; razkuževanje rok pred vstopom v restavracijo, osebje deli hrano, prtov na mizah ni, pribor je zapakiran, razkuževanje ležalnikov na notranjem bazenu, soba se očisti na zahtevo, kopalnica v sobi se čisti dnevno, razkuževanje vseh kljuk po hotelu ... Izbor hrane je zelo dober; odlične mesne jedi, vsaj 2 vrsti rib ob večerji/kosilu dnevno. Otroški stolček se za vsakim otrokom razkuži. , Kroatien Bewertungen | Hrvaska.net

<< Zurück zur Objektbewertung
9.9 / 10
Wertung
Name Patricija
Ort Dragočajna
Land Slovenija
Datum 2020-06-23 14:17:16
Unterkunftstyp
positivie Erfahrungen/Lob Odličen hotel ob promenadi, 150 m od prodnato-peščene plaže. Hotel je zelo dobro zadostil novim epidemiološkim standardom; razkuževanje rok pred vstopom v restavracijo, osebje deli hrano, prtov na mizah ni, pribor je zapakiran, razkuževanje ležalnikov na notranjem bazenu, soba se očisti na zahtevo, kopalnica v sobi se čisti dnevno, razkuževanje vseh kljuk po hotelu ... Izbor hrane je zelo dober; odlične mesne jedi, vsaj 2 vrsti rib ob večerji/kosilu dnevno. Otroški stolček se za vsakim otrokom razkuži.
negative Erfahrungen/Kritik Manjša soba za družino z malčkom.
Ihre Reisetipps an andere Urlauber: Obisk hotela v času korona-panike je odličen in sproščujoč! Odličen hotel v smislu razmerja cena:kakovost. Priporočam.
Leistung/Service 10
Preis-Leistungs-Verhältnis 10
Schlafen 10
Sauberkeit 10
Lage und Umgebung 10
Zimmer 8.5
Pools 10
Gastronomie (Speisen und Getränke) 10
Hotelpersonal 10
WiFi 10
Fotos anzeigen
Kundendienst:
[email protected]