Mnenje Hotel Ilirija - Odličen hotel ob promenadi, 150 m od prodnato-peščene plaže. Hotel je zelo dobro zadostil novim epidemiološkim standardom; razkuževanje rok pred vstopom v restavracijo, osebje deli hrano, prtov na mizah ni, pribor je zapakiran, razkuževanje ležalnikov na notranjem bazenu, soba se očisti na zahtevo, kopalnica v sobi se čisti dnevno, razkuževanje vseh kljuk po hotelu ... Izbor hrane je zelo dober; odlične mesne jedi, vsaj 2 vrsti rib ob večerji/kosilu dnevno. Otroški stolček se za vsakim otrokom razkuži. , Hrvaška, ocene - mnenje gostov & komentarji | Hrvaska.net

<< Nazaj na oceno objekta
9.9 / 10
Ocena
ime Patricija
kraj Dragočajna
država Slovenija
datum 2020-06-23 14:17:16
Tip namestitve
pohvala Odličen hotel ob promenadi, 150 m od prodnato-peščene plaže. Hotel je zelo dobro zadostil novim epidemiološkim standardom; razkuževanje rok pred vstopom v restavracijo, osebje deli hrano, prtov na mizah ni, pribor je zapakiran, razkuževanje ležalnikov na notranjem bazenu, soba se očisti na zahtevo, kopalnica v sobi se čisti dnevno, razkuževanje vseh kljuk po hotelu ... Izbor hrane je zelo dober; odlične mesne jedi, vsaj 2 vrsti rib ob večerji/kosilu dnevno. Otroški stolček se za vsakim otrokom razkuži.
graja Manjša soba za družino z malčkom.
vaš nasvet drugim popotnikom Obisk hotela v času korona-panike je odličen in sproščujoč! Odličen hotel v smislu razmerja cena:kakovost. Priporočam.
storitev 10
razmerje cena / kvaliteta 10
spanje 10
čistoča 10
lokacija 10
sobe 8.5
bazeni 10
prehrana 10
osebje 10
WiFi 10
Ogled fotografij
Pomoč uporabnikom:
info@hrvaska.net