Review Hotel Ilirija - Odličen hotel ob promenadi, 150 m od prodnato-peščene plaže. Hotel je zelo dobro zadostil novim epidemiološkim standardom; razkuževanje rok pred vstopom v restavracijo, osebje deli hrano, prtov na mizah ni, pribor je zapakiran, razkuževanje ležalnikov na notranjem bazenu, soba se očisti na zahtevo, kopalnica v sobi se čisti dnevno, razkuževanje vseh kljuk po hotelu ... Izbor hrane je zelo dober; odlične mesne jedi, vsaj 2 vrsti rib ob večerji/kosilu dnevno. Otroški stolček se za vsakim otrokom razkuži. , Croatia, guest reviews & comments | Hrvaska.net

<< Back to hotel score
9.9 / 10
Rating
name Patricija
place Dragočajna
country Slovenija
date 2020-06-23 14:17:16
Type of accommodation
commendations Odličen hotel ob promenadi, 150 m od prodnato-peščene plaže. Hotel je zelo dobro zadostil novim epidemiološkim standardom; razkuževanje rok pred vstopom v restavracijo, osebje deli hrano, prtov na mizah ni, pribor je zapakiran, razkuževanje ležalnikov na notranjem bazenu, soba se očisti na zahtevo, kopalnica v sobi se čisti dnevno, razkuževanje vseh kljuk po hotelu ... Izbor hrane je zelo dober; odlične mesne jedi, vsaj 2 vrsti rib ob večerji/kosilu dnevno. Otroški stolček se za vsakim otrokom razkuži.
complaints Manjša soba za družino z malčkom.
your advice to other travelers Obisk hotela v času korona-panike je odličen in sproščujoč! Odličen hotel v smislu razmerja cena:kakovost. Priporočam.
service 10
value for money 10
sleeping 10
cleanliness 10
location 10
rooms 8.5
pools 10
food 10
personnel 10
WiFi 10
View Photos
Customer’s service:
[email protected]