Otok Pag, opis plaž s slikami, Kvarner, Hrvaška | Hrvaska.net

Iskalnik počitnic

Otok Pag- plaže

plaža Straško plaža Straško plaža Zrće plaža Zrće plaža Planjka plaža Brničevica Plaža Prosika Plaža Prosika plaža - kamp Šimuni plaža - kamp Šimuni plaža - Planjka - Stara Novalja plaža - Bertinica - otok Pag plaža - Vlašići - otok Pag plaža - Zrće - otok Pag plaža - Zrće - otok Pag plaža - Bertinica - otok Pag
Koristne informacije

Otok Pag- plaže


Otok Pag- odlične plaže za družine in posameznike


Plaža Straško (Novalja)
Plaža se nahaja znotraj kampa Straško v zalivu odprtem proti morju. Plaža je dolga je cca. 2 km in je prodnato peščena s prodnatim dnom. Poleg se nahaja borov gozd, ki nudi senco.
Gostom je na razpolago športno rekreativna ponudba: odbojke na plaži, jet ski, pedalini, sandolini, nudi različne aktivnosti za otroke in odrasle -animacijo. Zaradi urejenosti nosi plaža modro zastavo.

Namestitve v bližini:
- MH Strasko


Plaža Zrće

Je ena izmed najlepših peščenih plaž na hrvaški obali, znana kot hrvaška Ibiza. Na plaži je pestra ponudba različnih aktivnosti: wakeboard, jet sky, možna je izposoja ležalnikov in senčnikov. Na plaži se nahaja veliko barov in klubov, ki se zvečer spremenijo v središče nočne zabave, zato je priljubljena pri mladih.

Namestitve v bližini:
- Hotel Loža

Plaža Planjka (Stara Novalja)
Plaža ima modro zastavo, prodnata plaža primerna za družine

plaža Brničevica (Gajac)
prodnata plaža, zato je primerna za družine

Namestitve v bližini:
- Apartmaji Hostin
- Apartmaji Rona

Mestna plaža Prosika (Pag)
Plaža ima modro zastavo. Gre za peščeno plažo, ki je primerna za družine z malimi otroci. Zaradi bližini centra mesta se v bližini nahaja veliko barov in restavracij in različnih športnih aktivnosti, saj je možna izposoja pedolinov, sandolinov in skuterjev, v bližini se nahaja odbojka na mivki.

Namestitve v bližini:
- Hotel Pagus
HRVAŠKA POČITNICE
TOP PONUDBA

Novo
akcija -10 %

Poletje 2024

| Najem

Novo
Akcija -2 %

Poletje 2024

| Najem

Novo
Akcija -15 %

FIRST MINUTE

| Najem

Novo
Akcija -4 %

FIRST MINUTE

| All inclusive

Pomoč uporabnikom:
[email protected]