Otok Rab - plaže

Iskalnik počitnic

Otok Rab - plaže

plaža Kampor plaža Lopar plaža Palit plaža Fkk - sahara plaža Fkk - sahara plaža San Marino - plaža plaža Suha Punta - plaža plaža Suha Punta - plaža plaža Padova III - plaža plaža Padova III - plaža
Koristne informacije

Otok Rab - plaže

Rab - otok in mesto Rab se nahajata v Kvarnerskem zalivu, v severnem delu Jadranskega morja.

Na Rabu vsak lahko najde plažo, ki mu je najljubša: kamnite, skanate na zahodnem delu otoka in na južnem peščene in kamnite.
Rab je otok z največ peščenimi plažami na Jadranu, ki ga krasijo številni zalivi:

Lopar (hoteli v bližini plaže):
- Veli Mel,
- Plaža,
- Sahara/Rab,
- Lopar,
- Residence San Marino and,
- mobile homes in AC San Marino

številne peščene plaže, proti trajektu uvala Lopar z barčki na plaži, parkom za otroke, v San Marinu najbolj popularna plača Paradiso s številnimi dodatnimi vsebinami (bari, restavracije, ležalniki, stranišča, zabavni center, shopping cona, trgovina), plaža Livačina (bar), ostale plaže so nudistične, brez dodatnih vsebinsa: Ciganka, Sahara, Stojan, Dubac - vse so oddaljene od naselja, na severni strani.

Palit - v bližini se nahaja:
- Villa Rab
sprehajalna pot ob morju (beton, kamen), ki se vije od konca zaliva Eufemija do začetka mesta. Na kopališču Škver je možno najeti ležalnike, pendoline, kajake, obstaja pa tudi vhod v morje za invalide, restavracija, javni tuši in javni wc.

Banjol - v bližini se nahaja:
- hotel Padova ,
- mobilne hišice Padova,
- hiša Banjol
sprehajalna pot ob morju, plitve peščeno prodnati zalivi Padova2 in Padova3, primerna za male otroke, Petrac, plaža ob restavraciji Banjol. Vsebine: Padova 2 - kava bari in tuši, Padova 3 - kamping z dodatnimi vsebinami, renta a barko, tuši, restavracijami in slaščičarno.

Supetarska Draga v bližini se nahaja:
- apartmajska hiša Supetarska Draga
Dve majhni peščeni plači v spodnji Supetarski Dragi, peščena plažica Gonar (rent - a boat, jet - ski), kamnite plaže v zgornji Supetarski Dragi.

Suha Punta blizu Kampora - v bližini se nahajajo
- hotel Eva,
- hotel Carolina,
- bungalows Suha Punta,
- Suha Punta,
Ta gozdnat polotok s prekrasnimi peščenimi in sklanatimi plažami je idealen za ljubitelje kolesarjenja, ker steze vodijo do skritih plaž. Za goste, ki jim je udobje na prvem mestu, so na razpolago plaže z najemom ležanikov in senčnikob, coctail bari, kava bari, restavracijami, igrišči za tenis, odbojko na mivki in čisti, dobro vzdrževane sanitete. Parkirišče se nahaja v bližini.

Kampor
Peščena plaža Mel s kava barom in tušem. Do plaže je možno priti z avtom. Ostale vsebine: restavraciji, bar, trampolin in igrišča za odbojko in najem ležanikov.

Mesto Rab
- Grand hotel Imperial Grand hotel Imperial,
najbliže kopališče je popularna Banova vila pod Sv. Ivanom. Kopališče s kava barom, najem kajakov, igrišče za odbojko in pristop k morju za invalide. Taxi ladijske linije za polotoka Frkanj in Suho Punto plujejo iz mesta Rab in iz kopališča Škevr v mestu Palit.

Sahara - Rab
Sahara je najbolj znana nudistična plaža, nahaja se v bližini rajske plaže. Po pribl. 30 minutah hoje po označeni poti, boste lahko uživali v edinstvenem pogledu na pokrajino. Plaža je peščena.Plaža nima turistične infrastrukture, tako da boste vse, kar potrebujete, morali vzeti s seboj.

HRVAŠKA POČITNICE
TOP PONUDBA

Novo
akcija -24 %

05.05. - 09.06.

| Najem

Novo
Akcija -2 %

Poletje 2024

| Najem

Novo
Akcija 30 %

AKCIJA -30%

| Najem

Novo
Akcija -10 %

LAST MINUTE

| najem

Pomoč uporabnikom:
info@hrvaska.net