Отзыв Glamping Camping Village Poljana - Kamp je zelo lep, primeren za družine z otroki (veliko otroško igrišče, dobri animatorji, trampolin zastonj..., dovolj sence) Plaža je majhna ampak kljub temu ni bilo preveč gneče na njej. Lep vonj borovcev in dovolj mirno za počitek., Отзывы из Хорватии | Hrvaska.net

<< Вернуться к оценке отеля
8.1 / 10
Рейтинг
имя aleksandra
место sečovlje
страна slovenija
дата 2016-07-27 10:29:02
Тип размещения
положительные отзывы Kamp je zelo lep, primeren za družine z otroki (veliko otroško igrišče, dobri animatorji, trampolin zastonj..., dovolj sence) Plaža je majhna ampak kljub temu ni bilo preveč gneče na njej. Lep vonj borovcev in dovolj mirno za počitek.
жалобы Hiške Baia komfort - brez dodatka komfort bi bilo ime bolj realno :-) (ozke in kratke postelje, dokaj majhen prostor notri). Vse se dodatno plačuje (npr. klima, internet) na že visoko ceno bivanja. Tudi storitev čiščenja na koncu bivanja od 50eu se nam je zdela zeloooo previsoka! Zaključno čiščenje bi lahko kvalitetno opravili sami v manj kot eni uri !
ваш совет другим путешественникам Poiščite isto storitev prek nekega ponudnika iz Slovenije ali od drugod, saj tako pride lahko cena do 25%manjša kot pri plačilu v samem kampu. Ta je v visoki sezoni - zelo visoka.
обслуживание 8.5
соотношение цены и качества 7
сон 7
чистота 8.5
расположение 10
номера 7
персонал 8.5
Обслуживание клиентов:
info@hrvaska.net