Top kampi - Najboljši kampi na Hrvaškem - Istra, Hrvaška

Iskalnik počitnic

Top kampi - Najboljši kampi na Hrvaškem - Istra

Mobilne hišice Kamp Bijela Uvala Mobilne hišice Kamp Medulin Mobilne hišice Kamp Sirena Mobilne hišice Kamp Mareda Mobilne hišice Kamp Lanterna Mobilne hišice Kamp Stupice Mobilne hišice Kamp Bi Village Mobilne hišice Kamp Pineta Mobilne hišice Kamp Brioni Mobilne hišice Kamp Park Umag Mobilne hišice Kamp Valkanela Mobilne hišice Kamp Orsera
Koristne informacije

Top kampi - Najboljši kampi na Hrvaškem - Istra

Top kampi na Hrvaškem, izbor najboljših kampov v Istri, kampi za družine, kampi z animacijo, Top kampi v IstriIz leta v leto postajajo mobilne hišice vse bolj želen tip namestitve. Kaj naše goste pritegne pri mobilnih hišicah, zakaj so jim tako všeč?

Če povzamemo komentarje, je gostom najbolj všeč, da so v naravi pod borovci, med oleandri ter da so čim bližje plaži.

Kampi se med seboj razlikujejo. Nekateri vlagajo v animacije, gradijo bazene, da bi pritegnili čim več družin, spet drugi ostajajo bolj divji. Tudi same mobilne hišice se med seboj zelo razlikujejo. V naši ponudbi imamo vse tipe mobilnih hišic - od mobilnih hišic brez televizije, pa vse do modernih s pomivalnim strojem ali celo jacuzzijem.

Po regijah smo nanizali najboljše kampe na Hrvaškem. Kaj je tisto kar naj dalo kampu oznako Top na Hrvaškem? Top kampi na Hrvaškem so tisti, ki imajo odlično animacijo za otroke in odrasle, zunanje bazene, restavracije, urejene parke, tudi vlakec ter prelepe plaže. Velika večina najboljših kampov, po mnenju naših strank, je prejelo tudi različna priznanja.

Top kampe na Hrvaškem smo razdelili po regijah.

ISTRA


Bale - Kamp Mon Perin
Čudovit kraj v bližini Rovinja z najlepšim sončnim zahodom v Istri. Hišice so moderne in zelo prostorne. Kamp ponuja veliko možnosti za športno preživljanje počitnic; najamete lahko kolesa, igrate nogomet, tenis, se zabavate v vodnem parku. Do kraja Bale se lahko sprehodite ali pa odpeljete z vlakcem.
Mobilne hišice Kamp Mon Perin
Mobilne hišice Kamp Mon Perin Geb

Medulin - Kamp Medulin
Kamp Medulin ponuja 120 mobilnih hišic, animacijo za otroke ter športne aktivnosti. Iz kampa se lahko sprehodite do starega mestnega jedra Medulin.
Mobilne hišice Kamp Medulin

Južneje od Medulina lahko ponudimo tudi kamp Kažela. Za leto 2020 vstopa kot popolnoma prenovljen kamp z novimi, prostornimi in luksuznimi mobilnimi hišicami. 25 mini bazenov, obilica zabavne animacije za otroke in odrasle.
Mobilne hišice Kamp Kažela

Novigrad - Kamp Aminess Sirena
Odlična lega kampa (le 10 minut hoje iz starega mestnega jedra Novigrad), sodobne mobilne hišice in lepo urejen kamp. Kamp je prejemnik nagrade Naj kamp Adria 2015, kjer je dobil posebno priznanje za 3. najboljši kamp v Istri. V bližini kampa je nov vodni zabaviščni park Istralandia. V samem kampu lahko igrate tenis, nogomet, odbojko, mini golf. V visoki sezoni je poskrbljeno tudi za otroško animacijo.
Mobilne hišice Kamp Sirena


Novigrad - Kamp Aminess Maravea Camping Resort
Kamp leži 4 km severneje od Novigrada, ob kilometer dolgi plaži. Kamp je prejel nagrado Naj kamp Adria 2013 kot 3. najboljši kamp v Istri. Leta 2014 je dobil četrto kakovostno zvezdico. Hišice so novejše. Za otroke je na voljo več športnih igrišč ter animacija. Kamp je bil polno prenovljen leta 2019.
Mobilne hiške Aminess Maravea Camping Resort


Poreč - Kamp Bijela Uvala
Kamp se nahaja v okviru turističnega kompleksa Zelena Laguna, 5 km iz centra Poreča. Kamp je izredno cenjen pri Nemcih in Nizozemcih, od katerih je prejel veliko nagrad. V kampu je urejen športi park s številnimi igrišči (odbojka, tenis, namizni tenis, mini golf), možna je izposoja koles in čolnov, imajo tri bazene s sladko vodo in en otroški bazen, vsakodnevna animacija za otroke in odrasle, večerne zabave. Do mestnega jedra vas pripelje vlakec.
Mobilne hišice Bijela Uvala
Mobilne hišice Bijela Uvala-Knaus
Mobilne hišice Bijela Uvala-Happy Camp
Mobilne hišice Bijela Uvala-Happy Camp

Na voljo imamo tudi glmaping v Bijeli Uvali:
Glamping Bijela Uvala


Poreč - Kamp Lanterna
Kamp Lanterna se nahaja med Porečem in Novigradom. Kamp je eden od največjih kampov na Hrvaškem, s polno lovorikami: Leading Campings of Europe in nagrada ADAC BestCamping, Naj kamp Adria 2016 - 2. najboljši kamp v Istri. Kamp ponuja vse tipe mobilnih hišic, od starejših, do najsodobnejših, ki so razporejene po celotnem kampu. Kamp Lanterna je od leta 2018 najboljši kamp na Hrvaškem. Ponuja obilico animacije, ogrevane bazene ...
Kamp Lanterna se lahko pohvali z odlično organizirano animacijo, ki je prilagojena starosti otrok. V kampu imajo tudi nekaj otroških igrišč in več športnih centrov z igrišči za tenis, nogomet, odbojko, balinanje, namizni tenis in mini golf. Na plaži omogočajo tudi plezanje po pravi skalnati steni. Omogočajo tudi najem koles, skuterjev in celo avtomobilov. V bližini kampa je tudi športni center Valeta s ponudbo vodnih športov, najemov skuterjev in čolnov ter šolo potapljanja. V večjem delu kampa deluje brezplačen dostop do interneta.
Mobilne hišice Kamp Lanterna - najsodobnejše mobilne hišice
Mobilne hišice Kamp Lanterna - Victoria
Mobilne hišice Kamp Lanterna - Happy Camp
Mobilne hišice Kamp Lanterna - Geb

Prikolice-kamp Lanterna

Glamping-kamp Lanterna


Poreč - Kamp Polidor
Povsem nov kamp, ki se še razvija. Odprt skozi celotno leto. Za leto 2017 se gradijo bazeni, animacija bo zelo bogata.
Mobilne hišice Kamp Polidor

Pula - Kamp Stupice
Odličen kamp na Kamenjaku. Ponuja raznovrstno animacijo ter možnosti za športno preživljanje dopusta.
Mobilne hišice Kamp Stupice

Pula - Kamp Bi Village - Fažana
Eden izmed največjih kampov na Hrvaškem. Leta 2010 je prejel nagrado od Hrvaške turistične ogranizacije za 3. najboljši kamp na Hrvaškem. V kampu Bi Village so v letu 2015 prenovili recepcijo, renovirali sanitarije, uredili 5 športnih igrišč - 2 večnamenskih za košarko, nogomet in odbojko, za mali nogomet na umetni travi in teniška igrišča, v letu 2016 pa so postavili adrenalinski park. Mobilne hišice so sodobno opremljene. Kamp ponuja 3 zunanje bazene.
- Mobilne hišice Bi Village - DIREKT
- Mobilne hišice Bi Village (Adriatic Kamp)
- Mobilne hišice kamp Bi Village (Happy Camp)
- Mobilne hišice kamp Bi Village (Knaus)
- Mobilne hišice kamp Bi Village (Victoria)
- Počitniške prikolice - Bi Village (GEB)

Prikolice Kamp Bi Village - Fažana

Pula - Kamp Pineta - Fažana
Čudovit pogled na Brione in le 2 km od mesteca Fažana. Na plaži so urejeni tuši, možno je najeti tudi ležalnike in senčnike. Tik ob plaži je tudi športni center z igrali za otroke, igriščem za odbojko, košarko, nogomet, balinanje, namizni tenis, mini golf in trampolini. Možna je tudi izposoja pedalinov in koles. Čudovite mobilne hišice.
Mobilne hišice Kamp Pineta

Pula - Kamp Brioni - Fažana
Čudovit manjši kamp s čudovito prodnato plažo. Mobilne hišice so razporejene med rastlinami. Za otroke je poskrbljeno z animacijo. V kampu imajo novo trgovino, prodajalno sadja in pekarno, trafiko, restavracijo, lokal na plaži in športni center z igriščem za odbojko, košarko, nogomet, šolo deskanja na vodi in potapljaški center. V kampu lahko najamete tudi čoln, kanu ali pedaline. V neposredni bližini kampa potekajo tudi številne označene kolesarske poti, ki vodijo v notranjost Istre.
Mobilne hišice Kamp Brioni - čudovite hišice med zelenjem
Mobilne hišice Kamp Brioni - Adria

Pula - Kamp Indije in Stoja
V kolikor si želite biti čim bližje mestu Pula in preživljati počitnice v mobilnih hišicah.
Mobilne hišice Kamp Stoja
Mobilne hišice Kamp Indije

Rovinj - Kamp Polari
Plaža v kampu Polari je dolga 2 km in je deloma peščena, deloma skalnata. V vodi imajo urejen vodni park z napihljivimi igrali. V kampu je urejen večji zunanji bazen, ki ima tudi del z nizko vodo in je tako primeren tudi za otroke. Kamp slovi po bogatem animacijskem programu. Spray park – novo v 2017: nov in atraktiven park z brizgalkami (spray park) s površino 600 m2 se nahaja v starem oljčnem nasadu med plažo in bazenom se ponaša s tremi bazeni in vodnim igriščem, zaradi česar je popoln kraj za zabavo vseh, ne glede na starost.
Mobilne hišice Kamp Polari
- Glamping kamp Polari-Smile Camp
- Glamping kamp Polari-Tohapi

Rovinj - Kamp Veštar
Prekrasen kamp v zalivu južneje od mesta Rovinj. Kamp sodi med manjše kampe v Istri, z dnevno kapaciteto do 1900 oseb. Zunanji bazeni, Spray park od leta 2017.


Umag - Kamp Park Umag
Kamp se nahaja med Umagom in Novigradom, je eden od največjih kampov na Hrvaškem.
Zaradi izjemno lepe urejenosti in pestre ponudbe je kamp Camp Park Umag s strani nemškega avtokluba ADAC za leto 2016 prejel nagrado BestCamping. Nizozemski avtoklub ANWB je kamp uvrstil med Best Kids Camping - med 10 najboljših evropskih kampov s ponudbo otroške animacije. Otroci bodo navdušeni nad zunanjim velikim bazenskim kompleksom, kjer je postavljena gusarska ladja in tobogan.
Mobilne hišice Kamp Park Umag
- Mobilne hišice kamp Umag-direkt
- Mobilne hišice kamp Umag-Camp4you
- Mobilne hišice kamp Umag-Happy Camp

- Prikolice v kampu Umag

- Glamping v kampu ParkIN Umag


Vrsar - Kamp Valkanela
Idealno mesto za družinske počitnice, pa tudi za ljubitelje športa, rekreacije in zabave. Za otroke je organizirana vsakodnevna animacija in bazeni.
Mobilne hišice Kamp Valkanela
- Mobilne hišice kamp Valkanela - Geb
- Prikolice kamp Valkanela - Geb
- Glamping kamp Valkanela - Geb
- Glamping šotor kamp Valkanela - Geb

Vrsar - Kamp Orsera
Le kilometer iz Vrsarja, ob 900 m dolgi čudoviti plaži. Za otroke je animacija, manjši bazen ter mnoge športne aktivnosti. Med poletnimi počitnicami kamp ponuja tudi zunanje bazene.
Mobilne hišice Kamp Orsera
Prikolice Kamp Orsera
Mobilne hišice Kamp Orsera-Geb

V Istri je tudi nekaj izjemno dobro opremljenih FKK kampov, ki ponujajo možnost najema mobilne hišice.

Solaris FKK kamp pri Poreču
Kamp se nahaja v bližini Poreča. 2500 metrov dolge naturistične plaže z Modro zastavo, zunanji bazen s sladko vodo ter bogat animacijski program za odrasle in otroke.
- Mobilne hišice Naturist Camping Solaris (MK)
- Mobilne hišice Naturist Camping Solaris (Knaus)
- Mobilne hišice Naturist Camping Solaris (Camp 4 you)
- Mobilne hišice Naturist Camping Solaris (GEB)
- Počitniške prikolice Naturist Camping Solaris (GEB)


FKK kamp Ulika pri Poreču
Manjši kamp z bazenom.
- Prikolice v kampu Ulika pri Poreču (GEB)
- FKK Mobilne hišice - kamp Ulika (GEB)

HRVAŠKA POČITNICE
TOP PONUDBA

Novo
akcija -24 %

05.05. - 09.06.

| Najem

Novo
Akcija -2 %

Poletje 2024

| Najem

Novo
Akcija -15 %

AKCIJA

| Najem

Novo
Akcija -15 %

FIRST MINUTE

| najem

Pomoč uporabnikom:
[email protected]