Pomoč uporabnikom(01) 512 18 25

Iskalnik počitnic

Top kampi - Najboljši kampi na Hrvaškem - Istra

Mobilne hišice Kamp Bijela Uvala

Top kampi - Najboljši kampi na Hrvaškem - Istra

Top kampi na Hrvaškem, izbor najboljših kampov v Istri, kampi za družine, kampi z animacijo, Top kampi v IstriIz leta v leto postajajo mobilne hišice vse bolj želen tip namestitve. Kaj naše goste pritegne pri mobilnih hišicah, zakaj so jim tako všeč?

Če povzamemo komentarje, je gostom najbolj všeč, da so v naravi pod borovci, med oleandri ter da so čim bližje plaži.

Kampi se med seboj razlikujejo. Nekateri vlagajo v animacije, gradijo bazene, da bi pritegnili čim več družin, spet drugi ostajajo bolj divji. Tudi same mobilne hišice se med seboj zelo razlikujejo. V naši ponudbi imamo vse tipe mobilnih hišic - od mobilnih hišic brez televizije, pa vse do modernih s pomivalnim strojem ali celo jacuzzijem.

Po regijah smo nanizali najboljše kampe na Hrvaškem. Kaj je tisto kar naj dalo kampu oznako Top na Hrvaškem? Top kampi na Hrvaškem so tisti, ki imajo odlično animacijo za otroke in odrasle, zunanje bazene, restavracije, urejene parke, tudi vlakec ter prelepe plaže. Velika večina najboljših kampov, po mnenju naših strank, je prejelo tudi različna priznanja.

Top kampe na Hrvaškem smo razdelili po regijah.

ISTRA


Bale - Kamp Mon Perin
Čudovit kraj v bližini Rovinja z najlepšim sončnim zahodom v Istri. Hišice so moderne in zelo prostorne. Kamp ponuja veliko možnosti za športno preživaljenje počitnic; najamete lahko kolesa, igrate nogomet, tenis, se zabavate v vodnem parku. Do kraja Bale se lahko sprehodite ali pa odpeljete z vlakcem.
Mobilne hišice Kamp Mon Perin

Medulin - Kamp Medulin
Kamp Medulin ponuja 120 mobilnih hišic, animacijo za otroke ter športne aktivnosti. Iz kampa se lahko sprehodite do starega mestnega jedra Medulin.
Mobilne hišice Kamp Medulin

Južneje od Medulina lahko ponudimo tudi kamp Kažela:
Mobilne hišice Kamp Kažela

Novigrad - Kamp Aminess Sirena
Odlična lega kampa (le 10 minut hoje iz starega mestnega jedra Novigrad), sodobne mobilne hišice in lepo urejen kamp. Kamp je prejemnik nagrade Naj kamp Adria 2015, kjer je dobil posebno prizanje za 3. najboljši kamp v Istri. V bližini kampa je nov vodni zabaviščni park Istralandia. V samem kampu lahko igrate tenis, nogomet, odbojko, mini golf. V visoki sezoni je poskrbljeno tudi za otroško animacijo.
Mobilne hišice Kamp Sirena

Novigrad - Kamp Aminess Mareda
Kamp leži 4 km severneje od Novigrada, ob kilometer dolgi plaži. Kamp je prejel nagrado Naj kamp Adria 2013 kot 3. najboljši kamp v Istri. Leta 2014 je dobil četrto kakovostno zvezdico. Hišice so novejše. Za otroke je navoljo več športnih igrišč ter animacija.
Mobilne hišice Kamp Mareda

Poreč - Kamp Bijela Uvala
Kamp se nahaja v okviru turističnega kompleksa Zelena Laguna, 5 km iz centra Poreča. Kamp je izredno cenjen pri Nemcih in Nizozemcih, od katerih je prejel veliko nagrad. V kampu je urejen športi park s številnimi igrišči (odbojka, tenis, namizni tenis, mini golf), možna je izposoja koles in čolnov, imajo tri bazene s sladko vodo in en otroški bazen, vsakodnevna animacija za otroke in odrasle, večerne zabave. Do mestnega jedra vas pripelje vlakec.
Mobilne hišice Bijela Uvala

Poreč - Kamp Lanterna
Kamp Lanterna se nahaja med Porečem in Novigradom. Kamp je eden od največjih kampov na Hrvaškem, s polno lovorikami: Leading Campings of Europe in nagrada ADAC BestCamping, Naj kamp Adria 2016 - 2. najboljši kamp v Istri. Kamp ponuja vse tipe mobilnih hišic, od starejših, do najsodobnejših, ki so razporejene po celotnem kampu.
Kamp Lanterna se lahko pohvali z odlično organizirano animacijo, ki je prilagojena starosti otrok. V kampu imajo tudi nekaj otroških igrišč in več športnih centrov z igrišči za tenis, nogomet, odbojko, balinanje, namizni tenis in mini golf. Na plaži omogočajo tudi plezanje po pravi skalnati steni. Omogočajo tudi najem koles, skuterjev in celo avtomobilov. V bližini kampa je tudi športni center Valeta s ponudbo vodnih športov, najemov skuterjev in čolnov ter šolo potapljanja. V večjem delu kampa deluje brezplačen dostop do interneta.
Mobilne hišice Kamp Lanterna - najsodobnejše mobilne hišice
Mobilne hišice Kamp Lanterna - Victoria

Poreč - Kamp Polidor
Povsem nov kamp, ki se še razvija. Odprt skozi celotno leto. Za leto 2017 se gradijo bazeni, animacija bo zelo bogata.
Mobilne hišice Kamp Polidor

Pula - Kamp Stupice
Odličen kamp na Kamenjaku. Ponuja raznovrstno animacijo ter možnosti za športno preživljanje dopusta.
Mobilne hišice Kamp Stupice

Pula - Kamp Bi Village - Fažana
Eden izmed največjih kampov na Hrvaškem. Leta 2010 je prejel nagrado od Hrvaške turistične ogranizacije za 3. najboljši kamp na Hrvaškem. V kampu Bi Village so v letu 2015 prenovili recepcijo, renovirali sanitarije, uredili 5 športnih igrišč - 2 večnamenskih za košarko, nogomet in odbojko, za mali nogomet na umetni travi in teniška igrišča, v letu 2016 pa so postavili adrenalinski park. Mobilne hišice so sodobno opremljene.
Mobilne hišice Kamp Bi Village - Fažana

Pula - Kamp Pineta - Fažana
Čudovit pogled na Brione in le 2 km od mesteca Fažana. Na plaži so urejeni tuši, možno je najeti tudi ležalnike in senčnike. Tik ob plaži je tudi športni center z igrali za otroke, igriščem za odbojko, košarko, nogomet, balinanje, namizni tenis, mini golf in trampolini. Možna je tudi izposoja pedalinov in koles. Čudovite mobilne hišice.
Mobilne hišice Kamp Pineta

Pula - Kamp Brioni - Fažana
Čudovit manjši kamp s čudovito prodnato plažo. Mobilne hišice so razporejene med rastlinami. Za otroke je poskrbljeno z animacijo. V kampu imajo novo trgovino, prodajalno sadja in pekarno, trafiko, restavracijo, lokal na plaži in športni center z igriščem za odbojko, košarko, nogomet, šolo deskanja na vodi in potapljaški center. V kampu lahko najamete tudi čoln, kanu ali pedaline. V neposredni bližini kampa potekajo tudi številne označene kolesarske poti, ki vodijo v notranjost Istre.
Mobilne hišice Kamp Brioni - čudovite hišice med zelenjem
Mobilne hišice Kamp Brioni - Adria

Pula - Kamp Indije in Stoja
V kolikor si želite biti čim bližje mestu Pula in preživljati počitnice v mobilnih hišicah.
Mobilne hišice Kamp Stoja
Mobilne hišice Kamp Indije

Rovinj - Kamp Polari
Plaža v kampu Polari je dolga 2 km in je deloma peščena, deloma skalnata. V vodi imajo urejen vodni park z napihljivimi igrali. V kampu je urejen večji zunanji bazen, ki ima tudi del z nizko vodo in je tako primeren tudi za otroke. Kamp slovi po bogaten animacijskem programu.
Mobilne hišice Kamp Polari

Umag - Kamp Park Umag
Kamp se nahaja med Umagom in Novigradom, je eden od največjih kampov na Hrvaškem.
Zaradi izjemno lepe urejenosti in pestre ponudbe je kamp Camp Park Umag s strani nemškega avtokluba ADAC za leto 2016 prejel nagrado BestCamping. Nizozemski avtoklub ANWB je kamp uvrstil med Best Kids Camping - med 10 najboljših evropskih kampov s ponudbo otroške animacije. Otroci bodo navdušeni nad zunanjim velikim bazenskim kompleksom, kjer je postavljena gusarska ladja in tobogan.
Mobilne hišice Kamp Park Umag

Vrsar - Kamp Valkanela
Idealno mesto za družinske počitnice, pa tudi za ljubitelje športa, rekreacije in zabave. Za otroke je organizirana vsakodnevna animacija in bazeni.
Mobilne hišice Kamp Valkanela

Vrsar - Kamp Orsera
Le kilometer iz Vrsarja, ob 900 m dolgi čudoviti plaži. Za otroke je animacija, manjši bazen ter mnoge športne aktivnosti.
Mobilne hišice Kamp Orsera

V Istri je tudi nekaj izjemno dobro obremljenih FKK kampov, ki ponujajo možnost najema mobilne hišice.
- Solaris FKK kamp pri Poreču

HRVAŠKA POČITNICE - TOP PONUDBA

Smučanje 2020 - Kranjska Gora

Akcija -15 %

Akcija -15%

FIRST MINUTE - 15%

20.12. - 29.2.2020

polpenzion

več >

Family hotel Vespera

Akcija -20 %

Akcija -20%

FIRST MINUTE - 20%

poletje 2020

najem

več >

Vitality hotel Punta

Akcija -15 %

Akcija -15%

FIRST MINUTE - 15%

poletje 2020

polpenzion

več >

Mobilne hišice - kamp Straško

Akcija -2 %

Akcija -2%

FIRST MINUTE - 2%

poletje 2020

najem

več >