Top kampi - Najboljši kampi na Hrvaškem - Kvarner

Iskalnik počitnic

Top kampi - Najboljši kampi na Hrvaškem - Kvarner

Kamp Straško Kamp Oliva Kamp Medveja Kamp Uvala Slana Kamp Klenovica Kamp Kovačine Kamp Lopari Camping Village Poljana Kamp Tiha Kamp Porat Kamp Šimuni Kamp Straško Kamp Padova III Kamp San Marino
Koristne informacije

Top kampi - Najboljši kampi na Hrvaškem - Kvarner

Top kampi - Najboljši kampi na Hrvaškem - Kvarner
Top kampi na Hrvaškem, izbor najboljših kampov na Kvarnerju, kampi za družine, kampi z animacijo, Top kampi na Kvarnerju


Iz leta v leto postajajo mobilne hišice vse bolj želen tip namestitve. Kaj naše goste pritegne pri mobilnih hišicah, zakaj so jim tako všeč?

Če povzamemo komentarje, je gostom najbolj všeč, da so v naravi pod borovci, med oleandri ter da so čim bližje plaži.

Kampi se med seboj razlikujejo. Nekateri vlagajo v animacije, gradijo bazene, da bi pritegnili čim več družin, spet drugi ostajajo bolj divji. Tudi same mobilne hišice se med seboj zelo razlikujejo. V naši ponudbi imamo vse tipe mobilnih hišic - od mobilnih hišic brez televizije, pa vse do modernih s pomivalnim strojem ali celo jacuzzijem.

Po regijah smo nanizali najboljše kampe na Hrvaškem. Kaj je tisto kar naj bi dalo kampu oznako Top na Hrvaškem? Top kampi na Hrvaškem so tisti, ki imajo odlično animacijo za otroke in odrasle, zunanje bazene, restavracije, urejene parke, tudi vlakec ter prelepe plaže. Velika večina najboljših kampov, po mnenju naših strank, je prejelo tudi različna priznanja.

Top kampe na Hrvaškem smo razdelili po regijah.

KVARNER
Rabac - Kamp Oliva
Kamp se nahaja pri hotelih Hedera, Mimosa in Narcis. Ponuja zunanje bazene ter obilo animacije za odrasle in otroke. Prodnata plaža je primerna za družine z majhnimi otroci. Kamp ponuja teniška igrišča, tobogane, trampoline ...
Mobilne hišice Kamp Oliva

Kamp Medveja
Kamp je poznan po čudoviti prodnati plaži. Leta 2012 je dobil nagrado za tretji najboljši kamp na Hrvaškem. Mobilne hišice so nove in edine na celotni hrvaški obali z lastnim žarom.
Mobilne hišice Kamp Medveja

Kamp Selce
Kamp se nahaja 3 km južnije od Crikvenice. Plaža v kampu leži tik ob betonirani poti, v bližini pa je tudi peščeni zaliv primeren predvsem za otroke. V kampu Selce imajo povsem na novo urejeno pasjo plažo. Kamp Selce je v letu 2015 dobil kategorizacijo 3 zvezdic.
Mobilne hišice Kamp Selce

Kamp Uvala Slana, Selce
Kamp se nahaja 3 km južnije od Crikvenice. S Crikvenico je povezan s promenado. V sezoni 2012 so v kampu Uvala Slana postavili 10 mobilnih hišic, ki so popolnoma opremljene in klimatizirane. Hišice so postavljene tik ob morju.
Mobilne hišice Kamp Uvala Slana

Kamp Klenovica
Čudovita peščena plaža, 5 novih bazenov.
Mobilne hišice Kamp Klenovica

Kamp Kovačine, otok Cres
Kamp Kovačine leži pri mestu Cres.
Kamp Kovačine je v izboru Naj kamp Adria v letu 2014 osvojil 2. mesto v kategoriji kampov s ponudbo nudističnega kampiranja na Hrvaškem. Za ekološko delovanje je bil kamp uvrščen v skupino Ecocamping in nagrajen z nagrado Green Key 2014, prav tako pa je dobitnik certifikata ZelEn za uporabo električne energije iz obnovljivih virov. Kamp Kovačine je uvrščen v kategorijo 'Croatia's best campsite', italijansko kamping združenje – Federcampeggio pa je kampu podelilo nagrado za simpatičnost in kakovost.
Za otroke je poskrbljeno s številnimi igrišči in animacijami.
Plaža je prodnata. Kamp veliko daje tudi na hišne ljubljenčke: urejene plaže, sprehajalne poti, koši za iztrebke, poligon.
Mobilne hišice Kamp Kovačine, otok Cres

Kamp Lopari, otok Lošinj
Kamp Lopari se nahaja pri Nerezinah, 800 m dolga prodnato-peščena plaža. Kamp ima urejene sprehajalne poti, igrišča za otroke.
V akciji Naj kamp 2016 je bil kamp Lopari izbran za najboljši kamp v kategoriji manjših kampov v Kvarnerju.
Mobilne hišice Kamp Lopari, otok Lošinj

Kamp Village Poljana, otok Lošinj
Ekološko voden kamp na Lošinju. Osrednja plaža v kampu ima manjši prodnati zaliv, ostali del pa je skalnat.
Mobilne hišice Kamp Lopari, otok Lošinj

Kamp Tiha, otok Krk
Manjši kamp z odličnimi in modernimi hišicami.
Mobilne hišice Kamp Tiha, otok Krk

Kamp Porat, otok Pag
Kamp ponuja 20 mobilnih hišic v borovem gozdičku. Kraj Povljana je znan po številnih lepih prodnatih zalivih. V samem kraju so 3 večje plaže, prvo od kampa loči le cesta. V bližini je tudi plaža z zdravilnim blatom.
Mobilne hišice Kamp Porat, otok Pag

Kamp Straško, otok Pag
Znamenit kamp ob 2 km dolgi prodnato-peščeni plaži. Kamp ponuja izjemno veliko animacije za otroke in odrasle, zunanje bazene, nove mobilne hišice.
V akciji Naj kamp Adria 2015 je bil kamp Straško izbran za najboljši hrvaški kamp v kategorij velikih kampov v Dalmaciji in v kategoriji naturističnih oz. mešanih kampov. S strani nemškega in nizozemskega avtokluba ADAC in ANWB je kamp Straško za leto 2016 prejel oceno BestCamping.
Mobilne hišice Kamp Straško, otok Pag

Kamp Šimuni, otok Pag
Kamp Šimuni leži ob 4 km dolgi prodnato-peščeni plaži. V akciji Naj kamp Adria 2013 je bil kamp Šimuni izbran za 3. najboljši hrvaški kamp v kategorij velikih kampov v Dalmaciji. Za ljubitelje aktivnega dopusta so v kampu Šimuni pripravili številne športne aktivnosti. Tako so urejena igrišča za odbojko na mivki, igrišče za tenis, badminton, košarko, rokomet, mali nogomet, namizni tenis, plezalna stena... Vsak dan potekajo vadbe aerobike in vodne aerobike. V kampu lahko tudi najamete kolo, motor ali štirikolesnik., deluje pa tudi potapljaški center.
Za otroke preko celega dneva v kampu potekajo različne animacije, zvečer pa mini disko. Novost je otroška igralnica, kjer na 200 m2 tik ob morju otrokom omogočajo igranje tudi v času, ko je zunaj slabše vreme.
Mobilne hišice Kamp Šimuni, otok Pag

Kamp Padova III, otok Rab
Kamp se nahaja v mestu Rab. Večji del plaže v kampu je peščene, del pa je tudi betoniran. Do centra mesta Rab vodi urejena pešpot (pol ure hoje), ki jo radi uporabljajo tudi tekači in kolesarji.
Mobilne hišice Kamp Padova, otok Rab
Mobilne hišice Kamp Padova Victoria, otok Rab

Kamp San Marino, otok Rab
Kamp se nahaja ob znameniti Rajski plaži na otoku Rabu. Kamp je odličen za družine z majhnimi otroci.
Mobilne hišice Kamp San Marino, otok Rab
Mobilne hišice Kamp San Marino Victoria, otok Rab

HRVAŠKA POČITNICE
TOP PONUDBA

Novo
akcija -24 %

05.05. - 09.06.

| Najem

Novo
Akcija -2 %

Poletje 2024

| Najem

Novo
Akcija -15 %

AKCIJA

| Najem

Novo
Akcija -15 %

FIRST MINUTE

| najem

Pomoč uporabnikom:
[email protected]