SPLOŠNI POGOJI B2B - Hrvaska.net - Gradtu d.o.o.

Iskalnik počitnic

B2B - splošni pogoji

Hrvaska.net in Gradtur.si
Koristne informacije

B2B - splošni pogoji

SPLOŠNI POGOJI B2B - Hrvaska.net - Gradtu d.o.o.
Veseli nas, da razmišljate o vključitvi vašega objekta na strani Hrvaska.net in Gradtur.si. Gre za dobro obiskani strani, ki sta enostavni za pregledovanje in zaradi široke ponudbe objektov zelo priljubljene.

Splošni pogoji za vključitev novega objekta na strani hrvaška.net in gradtur.si

PROVIZIJA IN CENE
- Lastnik objekta in agencija Gradtur d.o.o. se dogovorita, da lastnik v sistem vnese bruto cene, ki so enake njegovim lastnim prodajnim.
- Provizija agencije znaša 5% (PREMIUM PARNERJI - obvezo plačilo letne pristojbine) ali od 10%-15% od cen, ki jih lastnik vnese v sistem (višina provizije je stvar dogovora).

CENE IN PLAČANJE:
1. Cene, ki jih lastnik vnaša v sistem, morajo biti iste, kot tiste, ki bi jih gost dobil direktno pri lastniku. Če agencija opazi, da so cene v sistemu višje kot direktno pri lastniku, se objekt nemudoma, brez opozorila izključi iz ponudbe in je lastnik dolžan agenciji poravnati marketinške stroške v višini 500 EUR.
2. Gradtur.si - Hrvaska.net ob rezervaciji od gosta vzame 30% ali manjši rezervacijski znesek (v skladu z dogovorom), preostanek pa gosti poravnajo ob prihodu. Da gostom poračuna preostanek zneska je obveznost lastnika, agencija Gradtur d.o.o. pa je dolžna priskrbeti pred prihodom lastniku podatke o preostanku zneska za plačilo.
3. Agencija Gradtur d.o.o. svojo razliko med provizijo in pobranim zneskom lastniku poravna pred ali na dan prihoda gostov.

PRAVICA NA OBJAVO IN IZKLJUČITEV OBJEKTOV:
4. Hrvaska.net - gradtur.si ima pravico ne objaviti objekta v primeru, da:
a. Lastnik objekta strani ne vzdržuje z ažurnimi in točnimi podatki ali če je na svojo stran objavil svoje kontaktne podatke, s čeme je želel zaobiti agencijo,
b. Če se lastnik na povpraševanja agencije Gradtur d.o.o. ne odzove v roku 24 ur,
c. V primeru, da lastnik dopušča odprto prodajo, je odgovoren, da sam vnaša zaustavitve prodaje oziroma je o tem dolžen obvestiti nas, da lahko prodajo v terminih, ki so zasedeni, zaustavimo,
d. Vse fotografije, ki jih lastnik priloži pri prezentaciji objekta lahko koristi agencija Gradtur d.o.o. v promocijske namene,
e. Objekti, pri katerih imamo boljšo provizijo ter odprto prodajo kontingenta so izpostavljeni na vidnejšem mestu.
5. Lastnik ne sme v naslednjem letu zaobiti agencijo in sam sprejeti gosta, brez da agencijo o tem ne obvesti ter ji da pripadajočo provizijo.
6. Gradtur d.o.o., Hrvaska.net imata pravico do spremembe imena objekta, če je v sistemu preveč objektov z istim imenom.
7. Če objekt dobiva negativne ocene iz strani gostov, ima agencija pravico umakniti objekt iz ponudbe.
8. Agencija celotno B2B ponudbo označuje z logotipom owners direct.

OBVEZNOSTI LASTNIKA:
1. Lastnik odgovarja za točnost podatkov ter v primeru netočnosti podatkov nosi materialno odgovornost (netočni podatki, zavajajoča ponudba,…),
2. Lastnik je sam dolžan prijaviti goste lokalni turistični organizaciji ter poravnati turistično takso in ostale obveznosti, ki so zakonsko določene,
3. Če se lastnik odloči za izboljšanje prodaje s kuponsko ponudbo, je tako akcijo dolžan dati tudi agenciji.

OBVEZNOSTI AGENCIJE
- Agencija Gradtur d.o.o., Hrvaska.net je dolžna pomagati lastniku v primeru kakršnih koli vprašanj, ki so povezana z aktivacijo spletne strani in njenim vzdrževanjem.
- Agencija Gradtur na na svojo provizijo plača DDV matični državi.
- Agencija se obvezujem, da bo ob nastali rezervaciji lastniku posredovala rezervacijo na kontaktne podatke, ki jih je navedel lastnik (e-mail, telefon,…).
- Agencija se zavezuje, da bo ob fiksni rezervaciji posredovala tako lastniku kot gostu vse kontaktne podatke enega in drugega.

HRVAŠKA POČITNICE
TOP PONUDBA

Novo
akcija -24 %

05.05. - 09.06.

| Najem

Novo
Akcija -2 %

Poletje 2024

| Najem

Novo
Akcija -15 %

AKCIJA

| Najem

Novo
Akcija -15 %

FIRST MINUTE

| najem

Pomoč uporabnikom:
[email protected]