Mnenje Apartmaji Punta - Naša družina je s prijatelji letovala v mesecu maju in imeli smo se odlično. Posebej bi pohvalila skrb za čistočo v apartmajih, čistilke dnevno menjajo brisače ter vse ostalo kar jim nastaviš (prti, krpe, posteljnina). Lepo so preuredili tudi bazen v hotelu, ki smo ga lahko koristili, v apartmaju pa so tudi brisače za bazen oz. plažo ter priročna torba. Osebje je zelo prijazno, tako da jih zares lahko pohvalimo., Hrvaška, ocene - mnenje gostov & komentarji | Hrvaska.net

<< Nazaj na oceno objekta
9.6 / 10
Ocena
ime Natalija
kraj Rače
država Slovenija
datum 2013-05-10 19:09:19
Tip namestitve
pohvala Naša družina je s prijatelji letovala v mesecu maju in imeli smo se odlično. Posebej bi pohvalila skrb za čistočo v apartmajih, čistilke dnevno menjajo brisače ter vse ostalo kar jim nastaviš (prti, krpe, posteljnina). Lepo so preuredili tudi bazen v hotelu, ki smo ga lahko koristili, v apartmaju pa so tudi brisače za bazen oz. plažo ter priročna torba. Osebje je zelo prijazno, tako da jih zares lahko pohvalimo.
graja Ker smo sami kuhali, nam je manjkalo nekaj posode v apartmaju (skleda za solato, džezva, manjši lonec, večje skodelice za čaj, kakav.
vaš nasvet drugim popotnikom Če boste sami kuhali, s seboj vzamite kakšno skledo za solato, večje skodelice, džezvo, manjši lonec, cedilo.
storitev 10
razmerje cena / kvaliteta 8.5
spanje 8.5
čistoča 10
lokacija 10
sobe 10
bazeni 10
osebje 10
Pomoč uporabnikom:
info@hrvaska.net