Mnenje Apartmaji Punta - Kot sem že napisal anketo ob odhodu lahko ponovno napišem le pohvale, ker resnično je bilo lepo oz. več kot lepo. Skratka apartmajo so krasni, čistoča na vrhuncu (vse pohvale snažilkam), vsi uslužbenci prijazni, okolica čista in urejena, vse kot mora bit. Vsem, ki bodo to brali resnično priporočam apartmane Punta, da doživijo lepote Lošinja., Hrvaška, ocene - mnenje gostov & komentarji | Hrvaska.net

<< Nazaj na oceno objekta
7 / 10
Ocena
ime Mitja
kraj Cerknica
država Slovenija
datum 2013-05-11 09:25:55
Tip namestitve
pohvala Kot sem že napisal anketo ob odhodu lahko ponovno napišem le pohvale, ker resnično je bilo lepo oz. več kot lepo. Skratka apartmajo so krasni, čistoča na vrhuncu (vse pohvale snažilkam), vsi uslužbenci prijazni, okolica čista in urejena, vse kot mora bit. Vsem, ki bodo to brali resnično priporočam apartmane Punta, da doživijo lepote Lošinja.
graja to ni graja, apmak le predlog, da se popolnijo kuhinje s posodami in priborom. Pri nas je bilo bolj malo vsega, določenih posod pa sploh ni bilo (ponev, za kavo), ampak ko smo seznanili recepcijo, je bilo takoj urejeno.
vaš nasvet drugim popotnikom obiščite Veli Lošinj, ne bo Vam žal
storitev 7
razmerje cena / kvaliteta 7
spanje 7
čistoča 7
lokacija 7
sobe 7
bazeni 7
osebje 7
Pomoč uporabnikom:
info@hrvaska.net