Mnenje Horizont resort - Všeč mi je bil ambient, kot samo okolje, dostop do plaže je super, brez problemov. Všeč mi je bilo tudi to, da je bila takoj zraven trgovina in gostinski lokal. Mogoče sem pogrešala malo več turistične ponudbe, kot je nakupovanje spominkov, saj sem morala za to v Pulo, vendar nič ne de, sem si tako lahko vsaj ogledala znamenitosti. Sam apartma je bil v redu, čeprav nisem vedela, da nimam klime notri in sem zato morala vzeti drugi apartma in doplačati razliko, kar mi ni bilo všeč, saj se mi zdi, da je za tako ceno bil zelo drag, glede na velikost. Všeč mi je bilo tudi to, da je bil tako velik balkon, saj je to marsikaj odtehtalo. Pohvalila bi tudi osebje, saj je bilo zelo prijazno in ustrežljivo. , Hrvaška, ocene - mnenje gostov & komentarji | Hrvaska.net

<< Nazaj na oceno objekta
7.2 / 10
Ocena
ime DAŠA
kraj
država Slovenija
datum 2016-07-24 20:52:37
Tip namestitve
pohvala Všeč mi je bil ambient, kot samo okolje, dostop do plaže je super, brez problemov. Všeč mi je bilo tudi to, da je bila takoj zraven trgovina in gostinski lokal. Mogoče sem pogrešala malo več turistične ponudbe, kot je nakupovanje spominkov, saj sem morala za to v Pulo, vendar nič ne de, sem si tako lahko vsaj ogledala znamenitosti. Sam apartma je bil v redu, čeprav nisem vedela, da nimam klime notri in sem zato morala vzeti drugi apartma in doplačati razliko, kar mi ni bilo všeč, saj se mi zdi, da je za tako ceno bil zelo drag, glede na velikost. Všeč mi je bilo tudi to, da je bil tako velik balkon, saj je to marsikaj odtehtalo. Pohvalila bi tudi osebje, saj je bilo zelo prijazno in ustrežljivo.
graja Grajam predvsem, da je premalo jedilnega pribora, sploh če so v apartmaju 4 osebe, prav tako je premalo posod, ponev, jedilnega servisa, kozarcev, ni bilo nobene kuhalnice in dobrega noža, ki bi narezal meso, kruh....To bi bilo dobro malo opremiti in dokupiti. Prav tako, bi pograjala blazine za spanje, saj so že čisto dotrajane, in je bilo kar malo težko zaspati.
vaš nasvet drugim popotnikom Priporočam za turiste, ki si želijo mir, hitro dostopnost do plaže.
storitev 5.5
razmerje cena / kvaliteta 5.5
spanje 4
čistoča 7
lokacija 10
sobe 7
bazeni 7
prehrana 8.5
osebje 10
Pomoč uporabnikom:
[email protected]