Apartmaji Hostin Rastovac - Tisno , Hrvaška, ocene - mnenje gostov & komentarji | Hrvaska.net

apartment-village-tisno-hostin-rastovac-2019-17_p5303.jpg
7.7

Povzetek rezultatov

Skupna ocena hotela

7.7

Ocena po kategorijah

storitev 8
razmerje cena / kvaliteta 7.5
spanje 7
čistoča 7.5
lokacija 9
sobe 7
osebje 10

Zanimivo za

poslovno 0
par 1
družina 2
s prijatelji 0
individualno

Prikažite komentarje skupine:   
Prikažite mi komentarje v :
slovenščini
2 komentarjev
češčini
1 komentarjev

Ocene gostov

6.7
Olga Apartmány Hostin Rastovac Chorvatsko 2018-09-26
prostøedí moc hezké, klid, krásné koupání
není dostupné WiFi, je zpoplatnìné a ne vždy dostupný signál, myslím, že v dnešní dobì je dostupné WiFi zdarma už samozøejmostí

podrobno
7.6
Andreja Slovenija 2014-07-10
Majhno naselje, plaža je blizu, naravna senca, plaža primerna tudi za majhne otroke. Zaposleni se trudijo, skrbijo za čistočo naselja. Ugodna cena.
Hišice so nekoliko dotrajane, ponekod npr. pušča voda. V naselju ni trgovine, samo restavracija, kjer pa se ne da kupiti niti sladoleda. Možnost doplačila za internet, ki pa v hišicah ne deluje, moraš v restavracijo ali na recepcijo.
Zelo primerno za manj zahteven goste, za družine z otroki, ki ne rabijo stalne animacije, ampak uživajo na plaži in imajo radi mir... Zvečer se pa lahko z avtom zapelješ v kakšno mesto...in v trgovino.

podrobno
8.5
M, Nada Slov. Konjice Slovenija 2013-07-24
Mir v naselju, bližina urejene plaže, tako sončne kot skrite pod borovci, čistoča v naselju, možnost priveza čolna (boja ali pomol), trgovinica in rastavracija v naselju, pešpot do kraja Tisno in tudi bližina ostalih krajev Jezera, Murter, Betina, prijaznost osebja itd.
Dotrajana posteljna ležišča
Za vse ljubitelje umirjenega dopusta, ki niso obremenjeni s prostornostjo ali kakšno razkošnostjo apartmaja. Nam je sama lokacija zelo všeč in zato smo tukaj stalni gosti že kar nekaj let, po možnosti tudi dvakrat letno, kar samo po sebi tudi nekaj pove.

podrobno
Pomoč uporabnikom:
info@hrvaska.net