Pomoč uporabnikom(01) 512 18 25

Iskalnik počitnic

OTOK KRK - Šilo

Otok Krk - Šilo

Ponudba zajema:

Mobilne hišice Tiha
fan

OTOK KRK - Šilo

Otok Krk, nove in zelo udobne mobilne hišice v kampu Tiha, Šilo, Kvarner, Hrvaška

Šilo je največje naselje z najdaljšo turistično tradicijo v občini Dobrinj.

Slikovito je nameščeno v zelo zaščitenem zalivu Stipanja in je naravno zaprto s »Punto Šilo« v neposredni bližini Crikvenice in njene Riviere, od katere ga ločuje le nekaj milj morja Vinodolskega kanala, od mostu na Krk pa je oddaljeno le dvajset kilometrov. Največje turistično bogastvo v Šilu so njegove številne, lepe, sončne in naravno ohranjene peščene plaže (zalivčki) ter znana peščena plaža s čistim modrim morjem, primernim tudi za najmlajše. V neposredni bližini Šila je potopljena ladja »Peltastis« in zato je mesto postalo eno izmed najzanimivejših potapljaških destinacij na Hrvaškem. Šilo ima dolgo ribiško tradicijo in tu se redno odvijajo za turiste zelo privlačne ribiške »fešte« in razne športne in zabavne prireditve. Na izbiro so igrišča za tenis, odbojko na mivki in možnost rekreacije na morju (jadranje, veslanje, potapljanje in podobno).

Namestitev je na razpolago v privatnih apartmajih in sobah, penzionih, za ljubitelje narave pa je tik ob morju urejen avtokamp. Izvrstne specialitete domače in mednarodne kuhinje z avtohtonim belim vinom lahko dobite na enem mestu v številnih restavracijah.

Nad Šilom je lepo staro naselje Polje, ki je kljub sodobnim objektom ohranilo avtohtono podobo vasi in tradicionalen načina življenja, ki vse pogosteje privlači in zadržuje turiste.


HRVAŠKA POČITNICE - TOP PONUDBA

Bluesun kamp Paklenica

akcija -5 %

akcija -5%

LAST MINUTE - 5%

18.5.-30.9.

najem

več >

Mobilne hišice Straško

Akcija -20 %

Akcija -20%

LAST MINUTE - 20%

Termin: 25.7. - 30.9.

najem

več >

Mobilne hišice Kamp Perna

Akcija -15 %

Akcija -15%

LAST MINUTE -15%

poletje 2020

najem

več >

Mobilne hišice - kamp Lopari

Akcija -30 %

Akcija -30%

Long stay - 30%

poletje 2020

najem

več >