Mobilne hišice Tiha

Mobilne hišice Tiha

Klimatizirano

MH Delux

MH Delux

MH Premium

MH Delux

MH Delux

MH Premium

Kamp Tiha

Kamp Tiha

Kamp Tiha

Kamp Tiha

Kamp Tiha

Kamp Tiha

Kamp Tiha

Kamp Tiha

Kamp Tiha

Kamp Tiha

Kamp Tiha

Kamp Tiha

Ogled fotografij
Mobilne hišice Tiha MH Delux MH Delux MH Premium MH Delux MH Delux MH Premium Kamp Tiha Kamp Tiha Kamp Tiha Kamp Tiha Kamp Tiha Kamp Tiha Kamp Tiha Kamp Tiha Kamp Tiha Kamp Tiha Kamp Tiha Kamp Tiha

Mobilne hišice Tiha

Brezplačno parkiranje
Brezplačno parkiranje
Klimatizirano
Klimatizirano
Oddaljenost
Oddaljenost 400 m
PLAŽA
PLAŽA 100 m

Mobilne hišice Tiha

na vzhodni strani Krka, ob prodnati plaži, Kamp Tiha, Šilo, Kvarner, Otok Krk, Kvarner, Hrvaška

Lega:
Kamp Tiha se nahaja na vzhodni strani otoka Krk, na samotnem polotoku v kraju Šilo do katerega lahko pridete po cesti preko kraja Malinska ali pa po lokalni cesti Omišalj - Čižići - Klimno - Šilo.

Del kampa, ki je brez sence je namenjen avtodomom in prikolicam, drugi del, ki je urejen v senci dreves, pa je namenjen večinoma pavšalnim gostom. V kampu je plaža prodnata, če pa se malce sprehodite, pa boste našli tudi samotne zalive.

Novost v kampu Tiha je tudi možnost najema mobilnih hišic v neposredni bližini morja. Imajo 5 manjših hišic (22 m2), ki so primerne za 4 osebe, in eno večjo hišico (32 m2), kjer lahko prespi tudi do 6 oseb. Hišice imajo po dve spalnici, kopalnico, dnevni prostor s kuhinjo in teraso.

V kampu so urejena teniška igrišča, 100 metrov stran pa je še nogometno in košarkarsko igrišče. V samem kraju deluje tudi potapljaški center. Trgovina je v kampu, prav tako tudi restavracija in bar.

Plaža:
prodnata in skalnata plaža.

V terminu 15.7. - 18.8. so termini omejeni na sobote.

Živali:
dovoljene (15 EUR/dan)

Prihod:
15:00

Odhod:
10:00

PREMIUM MH - 4+1 OSEBE:
Lepa in enostavna mobilna hišica, idealna za 4 osebe. Velika je 7,3 m x 3 m. Opremljena v mediteranskem stilu, obložena z dekorativnimi kamni; predstavlja prototip kamene mobilne hiške, tipične za podnebje otoka. Velika je 22 m2, sestavljena iz 2 spalnic, 1 kopalnice, dnevne sobe, kjer sta tudi dve dodatni ležišči, če raztegnete kavč ter kuhinjskega kota.
Hiška ima klimo, televizijo, krito teraso s sedežno garnituro in ležalniki.

DELUXE MH - 4+2:
Super luksuzna mobilna hiška, idealna za 6 oseb (4 + 2). Okrašena v duhu Mediterana, obložene z dekorativnim kamnom; je res prototip majhne kamnite hiše zgrajene, značilen za podnebje otoka. Velikost: 32 m2, sestavljen iz 2 spalnici, 2 kopalnici, dnevna soba z dvema dodatnima ležiščema in kuhinjo. Opremljena s klimatsko napravo, TV, pokrita terasa 21 m2, z vrtno garnituro in ležalniki. SAMO 1 HIŠKA.

Dobro je vedeti

Brezplačno parkiranjeBrezplačno parkiranje

KlimatiziranoKlimatizirano

PLAŽAPLAŽA

100 m

PLAŽAPLAŽA

prodnata in skalnata plaža.

Pomoč uporabnikom:
(01) 512 18 25