Aminess Liburna Hotel , Hrvaška, ocene - mnenje gostov & komentarji | Hrvaska.net

hotel-liburna-korcula-22-18_p5129.JPG
8.8
Zelo dobro,
(Ocena 1 gosta)

Povzetek rezultatov

Skupna ocena hotela

8.8
Zelo dobro,
(Ocena 1 gosta)

Ocena po kategorijah

storitev 8.5
razmerje cena / kvaliteta 8.5
spanje 10
čistoča 10
lokacija 8.5
sobe 8.5
bazeni 7
prehrana 8.5
osebje 8.5

Zanimivo za

poslovno 0
par 1
družina 0
s prijatelji 0
individualno

Prikažite komentarje skupine:   
Prikažite mi komentarje v :
slovenščini
1 komentarjev

Ocene gostov

8.8
Damjana 2016-08-15
Osebje je bilo zelo ustrežljivo, strokovno, prijazno. Hotel je lepo sodobno prenovljen, sobe so čudovite. Razgled iz hotelske terase je fenomenalen na mestno jedro Korčule. Morje je povsod zelo čisto. Kopaš se lahko kjer koli, tudi v marini in vse naokoli mesta.
Lahko bi bilo več osebja za strežbo. Občutno se varčuje z delovno silo na strežbi. Za naročilo pijače pri večerji in nočnem baru, je bilo potrebno čakati okoli pol ure. Minus hotela je tudi hotelska plaža. Ni ustrezno urejenih kopalnih dostopov do morja, manjka tudi ležalnikov in senčnikov na plaži, dobrodošel bi bil tudi kakšen hotelski bar neposredno na plaži. Minus je tudi, da hotel zaračunava parkirnino, tudi za parkirna mesta, na katerih ni zagotovoljene sence.
Plaže, ki jih je vredno obiskati: Vaja, Vela Pržina, Pupnatska Luka, otok Proizd ( taxi čolen iz Vele Luke), zaliv Žrnovska Banja (plaža od Tarasa` s apart hotela ), izlet na otok Mljet s hitrim čolnom in potem najem kolesa za izlet po nacionalnem parku, kolo je nasploh dobrodošlo za tavanje po celotnem otoku).

podrobno
Pomoč uporabnikom:
info@hrvaska.net