Križarjenje KL - božanska Dalmacija - DUBROVNIK-DUBROVNIK

Križarjenje: božanska Dalmacija - DUBROVNIK-DUBROVNIK

Križarjenje KL - božanska Dalmacija - DUBROVNIK-DUBROVNIK

Klimatizirano
popusti do
-10%
Ogled fotografij
Ogled fotografij
Križarjenje KL - božanska Dalmacija - DUBROVNIK-DUBROVNIK Križarjenje - Dalmacija - Divine Dalmatia Križarjenje - Južna Dalmacija MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior Split Hvar Split Hvar Hvar Korčula Mljet Mljet Dubrovnik Dubrovnik MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX Dubrovnik MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX
Brezplačen WiFi<br>
Brezplačen WiFi
Klimatizirano
Klimatizirano
Izkušnja z majhno križarko
Izkušnja z majhno križarko
Majhno število potnikov
Majhno število potnikov
Kapitanova večerja
Kapitanova večerja
Postanki za plavanje
Postanki za plavanje
8 dni
8 dni
Cena od
Cena od 1750 EUR
Luka odhoda
Luka odhoda DUBROVNIK
Luka povratka
Luka povratka DUBROVNIK
Kategorija ladje
Kategorija ladje DELUXE SUPERIOR & DELUXE

Križarjenje KL - božanska Dalmacija - DUBROVNIK-DUBROVNIK

Brezplačen WiFi<br>
Brezplačen WiFi
Klimatizirano
Klimatizirano
Izkušnja z majhno križarko
Izkušnja z majhno križarko
Majhno število potnikov
Majhno število potnikov
Kapitanova večerja
Kapitanova večerja
Postanki za plavanje
Postanki za plavanje
8 dni
8 dni
Cena od
Cena od 1750 EUR
Luka odhoda
Luka odhoda DUBROVNIK
Luka povratka
Luka povratka DUBROVNIK
Kategorija ladje
Kategorija ladje DELUXE SUPERIOR & DELUXE

Križarjenje KL - božanska Dalmacija - DUBROVNIK-DUBROVNIK

Program plovbe: DUBROVNIK / SLANO – MLJET – MAKARSKA – PUČIŠĆA (ISLAND OF BRAČ) / SPLIT – BOL (ISLAND OF BRAČ ) / HVAR – KORČULA – DUBROVNIK

Lega:
Križarjenje
DUBROVNIK / SLANO – MLJET – MAKARSKA – PUČIŠĆA (ISLAND OF BRAČ) / SPLIT – BOL (ISLAND OF BRAČ ) / HVAR – KORČULA – DUBROVNIK

Namestitev:
ZGORNJE / GLAVNE DECK KABINE SO DOLOČENE PO RAZPOLOŽLJIVOSTI in se jih ne da izbirati!
Kabine nižje palube (lower deck) so v trupu ladje pod glavno palubo.

Delux superior - ladje:
Adriatic Sky *NEW IN 2020*, Adriatic Sun, Aurelia *NEW IN 2020*, Avangard, Ave Maria, Black Swan, Futura, Maritimo, Markan, Nautilus *NEW IN 2019*, Rhapsody *NEW IN 2020*, Riva
Max: kapaciteta ladij: 34 - 40 oseb

Delux - ladje:
Admiral, Aquamarin, Fantazija, Katarina *NEW IN 2019*, My Way, San Antonio
Max: Kapaciteta ladij: 34 - 40 oseb.

Gosti, za čas križarjenja bivajo na eni od teh ladij - gostje ne morejo izbrati ladij - ime ladje se sporoči približno 5 dni pred odhodom!

Kabine so med ladjami iste kategorije različne.


DELUX SUPERIOR
Informacije: Deluxe superior je nov razred novejših in večjih plovil, najboljša plovila, ki obstajajo na Jadranskem morju, zgrajena iz visokokakovostnih materialov iz masivnega lesa, stekla, marmorja, nerjavečega jekla in podobno. Najmanjše dolžine 47 metrov, na novo zgrajene ali prenovljene, z vročimi kadmi in prostornimi, vrhunsko oblikovanimi, klimatiziranimi kabinami z zakonsko posteljo z zakonskimi ali dvema posteljama, velikosti 15 do 20 metrov.
Kabine so opremljene z garderobami, sefom, sušilcem za lase, toaletnimi potrebščinami, kopalnim plaščem, copati itd.
Vključene storitve: letališki transferji, samopostrežni zajtrki in kosila s štirimi hodi, 1 x kapitanska večerja z živo glasbo, večerja v značilnem hrvaškem okolju, ogledi (angleško govoreči), različne vstopnine, različne degustacije, pristaniške pristojbine, rokovanje s prtljago, vsakodnevna storitev v kabini
Število zvezdic: 5 *

DELUX:
Deluxe ladje so plovila visokega razreda, ki nudijo prostor, luksuz in udobje. Vsaka kabina je prostorna z lastno kopalnico. Kabine imajo individualno nadzorovano klimatsko napravo. Kabine so opremljene z garderobami, sefom, sušilcem za lase, toaletnimi potrebščinami, kopalnim plaščem, copati itd.
Vključene storitve: letališki transferji, samopostrežni zajtrki in kosila s štirimi hodi, 1 x kapitanska večerja z živo glasbo, večerja v tipičnem hrvaškem okolju, ogledi (angleško govoreči), različne vstopnine, različne degustacije, davki in pristaniške pristojbine , rokovanje s prtljago, vsakodnevna storitev kabine.
Število zvezdic: 5

HOTELSKA PONUDBA:
Uživajte na križarjenju po južnem Jadranskem morju z enega otoka na drugega z majhnim delux plovili. Sprostite se in pustite, da kapitan, posadka in naš vodja potovanj poskrbijo za vas.

Zjutraj se lahko sprostite na prostranih palubah in se sončite ali osvežite v Jadranskem morju. Popoldne in večere skrbno načrtujete, da z lokalnimi strokovnjaki raziščete najboljše kraje na Hrvaškem.

Program plovbe:

1. dan DUBROVNIK – SLANO (L, D)
Prijava od 13.00 ure v pristanišču Gruž (pozno prispeli se lahko pridružijo v Slanem), odhod ob 14.00 uri proti majhni vasici Slano na celini, mirni ribiški vasici. Uživajte v pristni vaški večerji v Smokovljanih in okusite vse specialitete tega podeželja. V sklopu njihovega posestva je ranč z živalmi in staro kamnito gumno obdano z oljkami, figami in drugimi avtohtonimi rastlinami v vsej lepoti narave, kjer se sliši glas čričkov in žvrgolenje ptic.

2. dan SLANO – MLJET (B, L)
Jutranji odhod proti otoku in nacionalnemu parku Mljet. Kosilo na ladji. Prosti čas za uživanje v slanih jezerih v nacionalnem parku in uživanje v soncu in morju na tem mirnem otoku. Veliko jezero se nahaja znotraj nacionalnega parka Mljet (vstop vključen), v sredini pa si lahko ogledate staro opatijo in cerkev ali pa se samo s kanujem popeljete okoli jezer v nacionalnem parku. Možna je tudi izposoja koles za kolesarjenje po poteh okoli jezer. Nočitev v pristanišču.

3. dan MLJET – MAKARSKA (B, L, CD)
Zgodaj zjutraj odhod proti Makarski, znani turistični destinaciji s številnimi restavracijami in bari ter čudovito promenado ob znameniti plaži. Uživajte v čarobnosti Makarske riviere in se obvezno sprehodite po mestnih ulicah – tam je ogromno cerkva in drugih kulturnih znamenitosti. Popoldne kopanje na eni od čudovitih plaž. Zvečer kapitanova večerja z zabavo v živo na krovu. Nočitev v Makarski.

4. dan MAKARSKA – PUČIŠĆA / SPLIT (B, L)
Po zajtrku plovba proti Pučišćom, tipičnemu sredozemskemu kraju, ki se nahaja na severni strani otoka Brača na dnu globokega zaliva. Ta vas je dom svetovno znanega belega braškega kamna. Obiščite eno redkih kamnoseških delavnic, ki so ostale v Evropi. Nato plovba proti Splitu in prihod v popoldanskih urah. Split je živahno univerzitetno in pomorsko mesto ter glavno mesto Dalmacije. Njegovo staro mestno jedro je pod Unescovo zaščito. Ob prihodu se pridružite vodenemu ogledu mesta. To zgodovinsko mesto, ki je pod zaščito Unescove svetovne dediščine, vas bo podrlo z nog z obilico stvari za videti in početi ter z edinstvenim živahnim vzdušjem. Nočitev v Splitu.

5. dan SPLIT – BOL / HVAR (B, L)
V zgodnjih jutranjih urah odhod proti otoku Braču in mestu Bol, ki je najbolj znano po znameniti plaži Zlatni rat (Zlati rog), naravnem fenomenu, ki s svojo izrazito obliko in obliko dominira nad drugimi plažami Hrvaške. Zaradi smernih vetrov in valov se oblika plaže pogosto spreminja. Nato je naslednja destinacija Hvar, najdaljši otok na Jadranu. Medtem ko se pridružite vodenemu ogledu, obiščite veličastno renesančno katedralo z izvirnim stolpom, najstarejše gledališče skupnosti v Evropi, ki je bilo tukaj ustanovljeno leta 1612, in druga mesta. Hvar ponuja številne restavracije, bare, kavarne in klube, ki so odprti dolgo v noč. Hvar pogosto imenujejo otok sonca in jet-seta.

6. dan HVAR –KORČULA (B, L)
Pot se nadaljuje proti otoku Korčula, ki je najbolj znan kot rojstni kraj Marka Pola. Postanek za kosilo v enem od osamljenih zalivov na poti. Zgodaj popoldan prihod na Korčulo, ki mu sledi voden sprehod po očarljivem mestu, utrjenem z obzidjem. Korčula hrani več legend, pripovedk in spomenikov kot kateri koli drug kraj, odkrijte jih med potepanjem po ulicah z vzorcem ribje kosti. Korčula ima bogato izbiro restavracij za odlično gurmansko doživetje in veliko barov in klubov za tiste, ki iščejo večerno zabavo. Nočitev na Korčuli.

7. dan KORČULA – DUBROVNIK (B, L)
Odhod proti Dubrovniku z zajtrkom na poti. Uživajte v nepozabnih naravnih lepotah vzdolž obale proti Dubrovniku, ki ga je slavni pisatelj George Bernard Shaw imenoval raj na zemlji. Kosilo na ladji in prihod v Dubrovnik v zgodnjih popoldanskih urah. Pridružite se vodenemu ogledu mesta. Vijugajte po ozkih apnenčastih ulicah brez avtomobilov – ki so gladke pod podplati stoletij pešcev, in raziskujte gotsko, renesančno in baročno arhitekturo. Pojdite z žičnico iz starega mestnega jedra na Srđ in uživajte v slikovitem razgledu na mogočno obzidje in Elafitske otoke (vstopnica vključena). Zvečer uživajte v tradicionalni in pristni hrvaški pesmi in plesu Folklornega ansambla Linđo. Nočitev v Dubrovniku.

8. dan DUBROVNIK (B)
Še zadnji zajtrk na krovu, ki mu sledi slovo od posadke in novih prijateljev, preden vas pospremijo. Transfer na letališče.

Legenda:
B - zajtrk,
L - kosilo,
D - večerja
CD - Kapetanova večerja

Živali:
Niso dovoljene

Prihod:
11:00 - 12:00

Odhod:
09:00

Križarjenje, čudovit program s plovbo na DELUX superior ladjah (najboljša plovila na Jadranu). Pot poteka od Splita do Dubrovnika in nazaj do Splita s postanki na čudovitih Dalmatinskih otokih (Mljet, Korčula, Hvar, Brač), ugodne cene in odlične ladje. Križarjenje po Jadranu in sončni Dalmaciji, Hrvaška

VIP UPPER/MAIN DECK CABIN DELUXE SUPERIOR:
- ladja DELUX SUPERIOR - MV Futura ali podobna
- Deluxe superior je nov razred novejših in večjih plovil, najboljša plovila, ki obstajajo na Jadranskem morju, zgrajena iz visokokakovostnih materialov iz masivnega lesa, stekla, marmorja, nerjavečega jekla in podobno. Najmanjše dolžine 47 metrov, na novo zgrajene ali prenovljene po letu 2016, z vročimi kadmi in prostornimi, vrhunsko oblikovanimi, klimatiziranimi kabinami z zakonsko posteljo z zakonskimi ali dvema posteljama, velikosti 15 do 20 metrov.
- Kabine so opremljene z garderobami, sefom, sušilcem za lase, toaletnimi potrebščinami, kopalnim plaščem, copati itd.

UPPER /MAIN DECK CABIN DELUXE SUPERIOR:
- ladja DELUX SUPERIOR - MV Futura ali podobna
- Deluxe superior je nov razred novejših in večjih plovil, najboljša plovila, ki obstajajo na Jadranskem morju, zgrajena iz visokokakovostnih materialov iz masivnega lesa, stekla, marmorja, nerjavečega jekla in podobno. Najmanjše dolžine 47 metrov, na novo zgrajene ali prenovljene po letu 2016, z vročimi kadmi in prostornimi, vrhunsko oblikovanimi, klimatiziranimi kabinami z zakonsko posteljo z zakonskimi ali dvema posteljama, velikosti 15 do 20 metrov.
- Kabine so opremljene z garderobami, sefom, sušilcem za lase, toaletnimi potrebščinami, kopalnim plaščem, copati itd.

LOWER DECK CABIN DELUXE SUPERIOR - PODPALUBJE:
- ladja DELUX SUPERIOR - MV Futura ali podobna
- Deluxe superior je nov razred novejših in večjih plovil, najboljša plovila, ki obstajajo na Jadranskem morju, zgrajena iz visokokakovostnih materialov iz masivnega lesa, stekla, marmorja, nerjavečega jekla in podobno. Najmanjše dolžine 47 metrov, na novo zgrajene ali prenovljene po letu 2016, z vročimi kadmi in prostornimi, vrhunsko oblikovanimi, klimatiziranimi kabinami z zakonsko posteljo z zakonskimi ali dvema posteljama, velikosti 15 do 20 metrov.
- Kabine so opremljene z garderobami, sefom, sušilcem za lase, toaletnimi potrebščinami, kopalnim plaščem, copati itd.

UPPER/MAIN DECK CABIN DELUXE:
- ladja DELUX - MV Admiral ali podobna
- Deluxe ladje so plovila visokega razreda, ki nudijo prostor, luksuz in udobje.
- Vsaka kabina je prostorna z lastno kopalnico. Kabine imajo individualno nadzorovano klimatsko napravo.
- Kabine so opremljene z garderobami, sefom, sušilcem za lase, toaletnimi potrebščinami, kopalnim plaščem, copati itd.

LOWER DECK CABIN DELUXE:
- ladja DELUX - MV Admiral ali podobna
- Deluxe ladje so plovila visokega razreda, ki nudijo prostor, luksuz in udobje.
- Vsaka kabina je prostorna z lastno kopalnico. Kabine imajo individualno nadzorovano klimatsko napravo.
- Kabine so opremljene z garderobami, sefom, sušilcem za lase, toaletnimi potrebščinami, kopalnim plaščem, copati itd.

Dobro je vedeti

Brezplačen WiFi<br>Brezplačen WiFi

KlimatiziranoKlimatizirano

Izkušnja z majhno križarkoIzkušnja z majhno križarko

Majhno število potnikovMajhno število potnikov

Kapitanova večerjaKapitanova večerja

Postanki za plavanjePostanki za plavanje

8 dni8 dni

Cena odCena od

1750 EUR

Luka odhodaLuka odhoda

DUBROVNIK

Luka povratkaLuka povratka

DUBROVNIK

Kategorija ladjeKategorija ladje

DELUXE SUPERIOR & DELUXE

Namestitev Storitev 14.08.-21.08.
Upper/main deck cabin DELUXE 1 križarjenje -DELUXE 2350.00
Lower deck cabin DELUXE 1 križarjenje -DELUXE 2050.00

SPO /
14.08. - 21.08.
10%
gradtur - club - popust
za rezervacije do 31.07.
2%
Termini odhodi iz Dubrovnika - poletje 2024:
14.08.
Cena vključuje:

Cena na osebo v doposteljni sobi DBL ali TWN CABINI v EUR
- transferji z letališča Dubrovnik in na letališče Dubrovnik (na dan prihoda in dan odhoda)
- 7 dnevno križarjenje v deluxe ali deluxe superior kabini z lastno kopalnico
- Koktajl dobrodošlice
- Dnevni zajtrk z bifejem
- Čaj in kava po kosilu
- degustacija oljčnega olja in vina na krovu
- 9 obrokov, 3 hodi - kosilo ali večerja, kot je določeno po dnevnih
- neomejena količino vode iz razpršilnika vode
- 1 x kapetanova večerja z zabavo v živo
- Spektakularno večerno križarjenje ob starem mestnem obzidju Dubrovnika
- hrvaška degustacija vin
- Avtentična Hrvaška zabava v vasi z večerjo na polotoku Pelješac
- Obilje svežega sadja
- strokovni vodja ture
- vodeni sprehodi po mestih: Dubrovnik, Hvar, Korčula, Split (angleški jezik)
- Enosmerni avtobusni prevoz iz pristanišča Dubrovnik do starega mestnega jedra Dubrovnika
- pristojbina za žičnico v Dubrovniku
- vstopnina za Narodni park Mljet
- Turistična taksa in pristaniške pristojbine
- Rokovanje s prtljago
- Dnevna storitev v kabini in menjava brisač
- brezplačen wi-fi na krovu

Doplačila:

NEOBVEZNI DODATKI (neto)
doživetje village experience na Korčuli 40.-
Brez dodatnih pristojbin ob prihodu razen napitnin !

Podrobnosti o letu je treba zagotoviti najmanj 3 tedne (21 dni) pred odhodom.

Popusti:
- odrasla oseba na tretji postelji v kabini za tri osebe - 30%
- otroci do 10 let - 50%
- samo ena oseba v kabini + 50% (samo v nekaterih terminih)

Plačilo:
- 30% ob rezervaciji, preostanek do 35 dni pred odhodom na počitnice

Plačilo:
- ostalo plačilo en mesec pred prihodom
- Kapitan si pridržuje pravico spreminjanja poti

OPOMBA:
Zaradi posebnih pogojev in zahtev v nekaterih hrvaških pristaniščih se ladje Katarine Line privezujejo druga ob drugo, zaradi česar morajo stranke prestopiti z ene ladje na drugo, da bi prišle do obale (vmes je vrzel). V takšnih primerih morajo stranke pri prečkanju posebno paziti in to storiti na lastno odgovornost. Osebje na ladji bo nudilo pomoč tistim, ki jo potrebujejo in jo prosijo. Križarjenje ni priporočljivo za stranke v invalidskih vozičkih ali z omejeno mobilnostjo. Katarina Line in kapitan plovila si pridržujeta pravico do spremembe in spreminjanja poti zaradi vremenskih razmer kot tudi pogojev v obiskanih pristaniščih. Vrstni red obiskov je lahko drugačen od objavljenega v primeru, da so pristanišča pretirano natrpana in prenapolnjena, z namenom, da kupcu omogočijo boljše doživetje in splošni vtis.

OPOMBA - COVID 19:
Poraba vode ni neomejena, gostje prejemajo 1,5 litra ustekleničene vode na dan/osebo.

HRVAŠKA POČITNICE
TOP PONUDBA

Novo
akcija -24 %

05.05. - 09.06.

| Najem

Novo
Akcija -2 %

Poletje 2024

| Najem

Novo
Akcija -15 %

AKCIJA

| Najem

Novo
Akcija -15 %

FIRST MINUTE

| najem

Pomoč uporabnikom:
[email protected]