Križarjenje Best Kept Secret Kvarner - OPATIJA - OPATIJA

Križarjenje: Best Kept Secret Kvarner - OPATIJA - OPATIJA

Križarjenje Best Kept Secret Kvarner - OPATIJA - OPATIJA

Klimatizirano
popusti do
-30%
Ogled fotografij
Ogled fotografij
Križarjenje Best Kept Secret Kvarner - OPATIJA - OPATIJA Križarjenje - Best Kept Secret Kvarner Križarjenje - Južna Dalmacija MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior Opatija Cres Krk Mali Lošinj Zadar Rab Kornati Kornati Zadar Zadar MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - Maritimo - DELUX Superior MV - Maritimo - DELUX Superior MV - Maritimo - DELUX Superior MV - Maritimo - DELUX Superior MV - Maritimo - DELUX Superior MV - Maritimo - DELUX Superior MV - Maritimo - DELUX Superior MV - Maritimo - DELUX Superior MV - Maritimo - DELUX Superior MV - Maritimo - DELUX Superior
Brezplačen WiFi<br>
Brezplačen WiFi
Klimatizirano
Klimatizirano
Izkušnja z majhno križarko
Izkušnja z majhno križarko
Majhno število potnikov
Majhno število potnikov
Kapitanova večerja
Kapitanova večerja
Postanki za plavanje
Postanki za plavanje
8 dni
8 dni
Plaža
Plaža 10 m
Cena od
Cena od 1500 EUR
Luka odhoda
Luka odhoda OPATIJA
Luka povratka
Luka povratka OPATIJA
Kategorija ladje
Kategorija ladje DELUXE SUPERIOR & DELUXE

Križarjenje Best Kept Secret Kvarner - OPATIJA - OPATIJA

Brezplačen WiFi<br>
Brezplačen WiFi
Klimatizirano
Klimatizirano
Izkušnja z majhno križarko
Izkušnja z majhno križarko
Majhno število potnikov
Majhno število potnikov
Kapitanova večerja
Kapitanova večerja
Postanki za plavanje
Postanki za plavanje
8 dni
8 dni
Plaža
Plaža 10 m
Cena od
Cena od 1500 EUR
Luka odhoda
Luka odhoda OPATIJA
Luka povratka
Luka povratka OPATIJA
Kategorija ladje
Kategorija ladje DELUXE SUPERIOR & DELUXE

Križarjenje Best Kept Secret Kvarner - OPATIJA - OPATIJA

Program plovbe: OPATIJA – KRK – RAB – ZADAR – KORNATI - MALI LOŠINJ – CRES - OPATIJA

Lega:
Program plovbe:
OPATIJA – KRK – RAB – ZADAR – KORNATI - MALI LOŠINJ – CRES - OPATIJA


Namestitev:
ZGORNJE / GLAVNE DECK KABINE SO DOLOČENE PO RAZPOLOŽLJIVOSTI in se jih ne da izbirati!
Kabine nižje palube (lower deck) so v trupu ladje pod glavno palubo.

Delux superior - ladje:
Adriatic Sky *NEW IN 2020*, Adriatic Sun, Aurelia *NEW IN 2020*, Avangard, Ave Maria, Black Swan, Futura, Maritimo, Markan, Nautilus *NEW IN 2019*, Rhapsody *NEW IN 2020*, Riva
Max: kapaciteta ladij: 34 - 40 oseb

Delux - ladje:
Admiral, Aquamarin, Fantazija, Katarina *NEW IN 2019*, My Way, San Antonio
Max: Kapaciteta ladij: 34 - 40 oseb.

Gosti, za čas križarjenja bivajo na eni od teh ladij - gostje ne morejo izbrati ladij - ime ladje se sporoči približno 5 dni pred odhodom!

Kabine so med ladjami iste kategorije različne.


DELUX SUPERIOR
Informacije: Deluxe superior je nov razred novejših in večjih plovil, najboljša plovila, ki obstajajo na Jadranskem morju, zgrajena iz visokokakovostnih materialov iz masivnega lesa, stekla, marmorja, nerjavečega jekla in podobno. Najmanjše dolžine 47 metrov, na novo zgrajene ali prenovljene, z vročimi kadmi in prostornimi, vrhunsko oblikovanimi, klimatiziranimi kabinami z zakonsko posteljo z zakonskimi ali dvema posteljama, velikosti 15 do 20 metrov.
Kabine so opremljene z garderobami, sefom, sušilcem za lase, toaletnimi potrebščinami, kopalnim plaščem, copati itd.
Vključene storitve: letališki transferji, samopostrežni zajtrki in kosila s štirimi hodi, 1 x kapitanska večerja z živo glasbo, večerja v značilnem hrvaškem okolju, ogledi (angleško govoreči), različne vstopnine, različne degustacije, pristaniške pristojbine, rokovanje s prtljago, vsakodnevna storitev v kabini
Število zvezdic: 5 *

HOTELSKA PONUDBA:
Uživajte na križarjenju po severnem Jadranskem morju z enega otoka na drugega z majhnim delux plovili. Sprostite se in pustite, da kapitan, posadka in naš vodja potovanj poskrbijo za vas.

Zjutraj se lahko sprostite na prostranih palubah in se sončite ali osvežite v Jadranskem morju. Popoldne in večere skrbno načrtujete, da z lokalnimi strokovnjaki raziščete najboljše kraje na Hrvaškem.

Pot:

1. DAN - SUBOTA: OPATIJA-KRK (L,T)
Odhod ob 14h s kosilom na krovu. Pozni prihodi se lahko pridružijo v mestu Krk, na največjem hrvaškem otoku z istim imenom. Na poti se ustavimo in zaplavamo v najbolj kristalno čisti vodi, ki ste jo kdaj videli. Krk ima raznolike vasice različnih velikosti, osupljive promenade, dramatične skalne stene z majhnimi otoki in stotine skritih zalivov in plaž. Ob obali mesta Krk se oglasimo s sireno. Sprostite se in uživajte v številnih barih ali restavracijah. Popoldanska degustacija vina v vasi Vrbnik. Nočitev v mestu Krk.

2. DAN - NEDELJA: : KRK-RAB (B, L, T)
Po zajtrku se odpeljemo na otok Rab, znan kot otok ljubezni. Ob prihodu boste zagledali impozantne kamnite stene in romanski cerkveni stolp, cerkve, palače, kamnite ulice in starodavne fasade. Številne ulice in trgi so kot galerije na prostem, saj umetniki delajo zunaj. Ne zamudite in poskusite slavno Rapsko torto (recept je skrivnost). Če vreme dopušča, se sprehodite do hriba Kamenjak in si oglejte čudovit sončni zahod. Nočitev v mestu Rab.

3. DAN - PONEDELJEK: RAB-ZADAR (B, L)
Jutranje križarjenje z Raba proti Zadru, potovanje poteka ob otoku Pag, ki vas bo očaral z nenavadno lunino pokrajino. Na poti se ustavimo, da zaplavate na majhnem otoku MAUN. Po prihodu v Zadar uživajte v vodenem ogledu. Mesto je danes središče regije in je bilo stoletja metropola Dalmacije. Bogata kulturna dediščina je vidna na vsakem koraku: rimski forum iz 1. stoletja našega štetja, cerkev sv. Donata iz 9. stoletja našega štetja - najslavnejša srednjeveška bazilika in simbol mesta. Impozantna in mogočna mestna obzidja z reprezentativnimi pristaniškimi in kopenskimi vrati so iz 16. stoletja našega štetja, obstajajo pa številne palače in vile nekdanjih plemiških družin. Odlične restavracije stojijo ob obali in središču mesta. Znani sodobni kreaciji sta edinstveni na svetu Zadarske morske orgle (poslušajte zvok) in svetlobna instalacija Pozdrav soncu. Nočitev v Zadru.

4. DAN - TOREK: ZADAR-KORNATI (B, L)
Danes obiščete regijo znamenitega narodnega parka Kornati - bogatega z ribami ter kulturnimi in zgodovinskimi ostanki. Zgodovinski ostanki stare ilirske trdnjave, rimske vile, starokrščanska cerkev sv. Marije ter srednjeveške utrdbe in naselja dodajajo vrednost tem otokom. Kornati so sestavljeni iz 140 otokov in grebenov. Obale nekaterih otokov se strmo spuščajo v morje, mestoma globoko sto metrov in močno ter ostro kot britvica. Nočitev v zalivu Telašćica na Dugem Otoku. Možnost hoje do belih pečin, ki navpično padajo 90 m v morje in se dvigajo do 200 m nad morjem ter slanim jezerom Mir.

5. DAN - SREDA: KORNATI - MALI LOŠINJ (B, L)
Po zajtrku in jutranjem kopanju se odpeljete proti Lošinju, ki je znan kot sončni otok z obilico borov, divjih cvetov in zelišč. Lošinj je eden najbolj priljubljenih otokov v vodah severnega Jadrana zaradi svojih skritih zalivov in hladne sredozemske klime. Ob prihodu v Mali Lošinj uživajte v sprehodu, ki mu sledi ogled muzeja Apoksiomena. Muzej je posvečen starodavnemu bronastemu kipu športnika, ki so ga našli v morju blizu otoka. Sprehodite se do lošinjskega vrta Aromati ali do manjšega mesta Veli Lošinj. Nočitev v Malem Lošinju.

6. DAN - ČETRTEK: MALI LOŠINJ - CRES (B, L)
Na otok Cres se odpravite po jutranjem kopanju. Možen postanek za kopanje na otoku Susak, če to dopušča vreme. Ta neokrnjen otok je dolg in ozek otok z oljčnimi nasadi, vinogradi, gozdovi hrasta, bukve in izjemnimi kamnitimi zidovi. Cres in Mali Lošinj sta bila nekoč en otok, preden so Rimljani izkopali ozek kanal, da bi jih ločili. Izbirna večerja v vasi Loznati (prevoz s Cresa), kjer lahko poskusite najboljše tradicionalne jagnjetinske specialitete, ki jih ponuja ta otok. Altarnativno prenočite v pristanišču Cres - tipičnem srednjeveškem mestu s skritimi trgi in dvorišči.

7. DAN - PETEK: CRES - OPATIJA (B, L, CD)
Po zajtrku se odpravimo proti Opatiji. Znamenita opatijska riviera, kamor boste prispeli pozno popoldne, je najbolje videti z morja. Pridete pozno popoldne. Sprehodite se po najdaljši lungomare (obmorski promenadi) na Hrvaškem in se ustavite v Voloskem, tradicionalni ribiški vasici. Zadnji večer uživajte v kapitanski večerji z živo zabavo na krovu. To bi bil pravi čas za zamenjavo kontaktnih podatkov z novimi prijatelji in načrtovanje povratka.

8. DAN - SUBOTA: OPATIJA (B)
Po zajtrku je čas, da se poslovite od posadke in vseh novih prijateljev. Upamo, da se spet vidimo na eni od linijskih ladij Katarina!

Legenda:
B - zajtrk,
L - kosilo,
D - večerja
CD - Kapetanova večerja

Živali:
Niso dovoljene

Prihod:
11:00 - 12:00

Odhod:
09:00

Križarjenje, čudovit program s plovbo na DELUX superior ladjah (najboljša plovila na Jadranu). Pot poteka od Opatije do Kornatov in nazaj do Opatije. Vmesni postanki so na čudovitih Kvarnerskih mestih in otokih (Krk, Rab, Lošinj, Cres), ugodne cene in odlične ladje. Križarjenje po Jadranu in sončnem Kvarnerju, Hrvaška

VIP UPPER/MAIN DECK CABIN DELUXE SUPERIOR:
- ladja DELUX SUPERIOR - MV Futura ali podobna
- Deluxe superior je nov razred novejših in večjih plovil, najboljša plovila, ki obstajajo na Jadranskem morju, zgrajena iz visokokakovostnih materialov iz masivnega lesa, stekla, marmorja, nerjavečega jekla in podobno. Najmanjše dolžine 47 metrov, na novo zgrajene ali prenovljene po letu 2016, z vročimi kadmi in prostornimi, vrhunsko oblikovanimi, klimatiziranimi kabinami z zakonsko posteljo z zakonskimi ali dvema posteljama, velikosti 15 do 20 metrov.
- Kabine so opremljene z garderobami, sefom, sušilcem za lase, toaletnimi potrebščinami, kopalnim plaščem, copati itd.

UPPER /MAIN DECK CABIN DELUXE SUPERIOR:
- ladja DELUX SUPERIOR - MV Futura ali podobna
- Deluxe superior je nov razred novejših in večjih plovil, najboljša plovila, ki obstajajo na Jadranskem morju, zgrajena iz visokokakovostnih materialov iz masivnega lesa, stekla, marmorja, nerjavečega jekla in podobno. Najmanjše dolžine 47 metrov, na novo zgrajene ali prenovljene po letu 2016, z vročimi kadmi in prostornimi, vrhunsko oblikovanimi, klimatiziranimi kabinami z zakonsko posteljo z zakonskimi ali dvema posteljama, velikosti 15 do 20 metrov.
- Kabine so opremljene z garderobami, sefom, sušilcem za lase, toaletnimi potrebščinami, kopalnim plaščem, copati itd.

LOWER DECK CABIN DELUXE SUPERIOR - PODPALUBJE:
- ladja DELUX SUPERIOR - MV Futura ali podobna
- Deluxe superior je nov razred novejših in večjih plovil, najboljša plovila, ki obstajajo na Jadranskem morju, zgrajena iz visokokakovostnih materialov iz masivnega lesa, stekla, marmorja, nerjavečega jekla in podobno. Najmanjše dolžine 47 metrov, na novo zgrajene ali prenovljene po letu 2016, z vročimi kadmi in prostornimi, vrhunsko oblikovanimi, klimatiziranimi kabinami z zakonsko posteljo z zakonskimi ali dvema posteljama, velikosti 15 do 20 metrov.
- Kabine so opremljene z garderobami, sefom, sušilcem za lase, toaletnimi potrebščinami, kopalnim plaščem, copati itd.

UPPER/MAIN DECK CABIN DELUXE:
- ladja DELUX - MV Admiral ali podobna
- Deluxe ladje so plovila visokega razreda, ki nudijo prostor, luksuz in udobje.
- Vsaka kabina je prostorna z lastno kopalnico. Kabine imajo individualno nadzorovano klimatsko napravo.
- Kabine so opremljene z garderobami, sefom, sušilcem za lase, toaletnimi potrebščinami, kopalnim plaščem, copati itd.

LOWER DECK CABIN DELUXE:
- ladja DELUX - MV Admiral ali podobna
- Deluxe ladje so plovila visokega razreda, ki nudijo prostor, luksuz in udobje.
- Vsaka kabina je prostorna z lastno kopalnico. Kabine imajo individualno nadzorovano klimatsko napravo.
- Kabine so opremljene z garderobami, sefom, sušilcem za lase, toaletnimi potrebščinami, kopalnim plaščem, copati itd.

Dobro je vedeti

Brezplačen WiFi<br>Brezplačen WiFi

KlimatiziranoKlimatizirano

Izkušnja z majhno križarkoIzkušnja z majhno križarko

Majhno število potnikovMajhno število potnikov

Kapitanova večerjaKapitanova večerja

Postanki za plavanjePostanki za plavanje

8 dni8 dni

PlažaPlaža

10 m

Cena odCena od

1500 EUR

Luka odhodaLuka odhoda

OPATIJA

Luka povratkaLuka povratka

OPATIJA

Kategorija ladjeKategorija ladje

DELUXE SUPERIOR & DELUXE

Namestitev Storitev 06.07.-13.07. 13.07.-20.07.
Lower deck cabin DELUXE SUPERIOR - podpalubje 7 x polpenzion+križarjenje - DELUXE SUPERIOR 2350.00 2350.00
Upper/main deck cabin DELUXE 7 x polpenzion+križarjenje - DELUXE 2350.00 2350.00
Lower deck cabin DELUXE 7 x polpenzion+križarjenje - DELUXE 2050.00 2050.00
VIP upper/main deck cabin DELUXE SUPERIOR 7 x polpenzion+križarjenje - DELUXE SUPERIOR 3000.00 3000.00
Upper /main deck cabin DELUXE SUPERIOR 7 x polpenzion+križarjenje - DELUXE SUPERIOR 2700.00 2700.00

SPO /
29.06. - 05.07.
30%
SPO /
06.07. - 12.07.
20%
SPO /
13.07. - 19.07.
30%
SPO /
05.10. - 11.10.
20%
gradtur - club - popust
za rezervacije do 31.07.
2%
Termini odhodi iz Opatije - poletje 2024:
06.07.2024
13.07.2024
Cena vključuje:

Cena na osebo v doposteljni sobi DBL ali TWN CABINI v EUR
- lokalni transferji v Opatiji (na dan prihoda in dan odhoda)
- 7 nočno križarjenje v luksuzni vrhunski klimatizirani kabini z lastno kopalnico
- sprejem in pijača dobrodošlice
- vsak dan samopostrežni zajtrk,
- 8 obrokov - trihodna kosila + sirni in solatni bar
- kapetanova večerja z živo zabavo
- brezplačna voda iz rezervarja
- brezplačna kavo in čaj po kosilu
- degustacija oljčnega olja in vina na krovu
- obilje sadja
- profesionalni vodja potovanj
- davek in pristaniške pristojbine za obiskovalce
- ravnanje s prtljago
- vsakodnevne storitve kabine in menjava brisač
- brezplačen brezžični internet
- vodeni sprehodi po mestih Opatija, Lošinj, Zadar, Rab in Krk
- vstopnina za muzej Apoksiomena v Malem Lošinju
- vstopnina za narodni park Kornati in naravni park Telašćica
- Degustacija vin v Vrbniku
- pokušina rabske torte

Ob prihodu ni dodatnih stroškov, razen napitnin!

Doplačila:

NEOBVEZNI DODATKI (neto)
Neobvezna večerja v vasi Loznati (otok Cres, vključen prevoz) 55 EUR/osebo - min 4 oseb

Popusti:
- odrasla oseba na tretji postelji v kabini za tri osebe - 30%
- otroci do 10 let - 50%
- samo ena oseba v kabini + 50% (samo v nekaterih terminih)

Plačilo:
- 30% ob rezervaciji, preostanek do 35 dni pred odhodom na počitnice

Plačilo:
- ostalo plačilo en mesec pred prihodom
- Kapitan si pridržuje pravico spreminjanja poti

OPOMBA:
Zaradi posebnih pogojev in zahtev v nekaterih hrvaških pristaniščih se ladje Katarine Line privezujejo druga ob drugo, zaradi česar morajo stranke prestopiti z ene ladje na drugo, da bi prišle do obale (vmes je vrzel). V takšnih primerih morajo stranke pri prečkanju posebno paziti in to storiti na lastno odgovornost. Osebje na ladji bo nudilo pomoč tistim, ki jo potrebujejo in jo prosijo. Križarjenje ni priporočljivo za stranke v invalidskih vozičkih ali z omejeno mobilnostjo. Katarina Line in kapitan plovila si pridržujeta pravico do spremembe in spreminjanja poti zaradi vremenskih razmer kot tudi pogojev v obiskanih pristaniščih. Vrstni red obiskov je lahko drugačen od objavljenega v primeru, da so pristanišča pretirano natrpana in prenapolnjena, z namenom, da kupcu omogočijo boljše doživetje in splošni vtis.

HRVAŠKA POČITNICE
TOP PONUDBA

Novo
akcija -24 %

05.05. - 09.06.

| Najem

Novo
Akcija -2 %

Poletje 2024

| Najem

Novo
Akcija  %

AKCIJA

| Najem

Novo
Akcija -15 %

FIRST MINUTE

| najem

Pomoč uporabnikom:
info@hrvaska.net