Križarjenje - Kvarnerski zaliv z otoki - KL1

KL1: OPATIJA – KRK – RAB – ZADAR – MOLAT or OLIB – (Ilovik) MALI LOŠINJ – CRES – OPATIJA

Križarjenje - Kvarnerski zaliv z otoki - KL1

Klimatizirano
popusti do
-20%
Ogled fotografij
Ogled fotografij
Križarjenje - Kvarnerski zaliv z otoki - KL1 KL1 - Kvarner Bay of Islands KL1 - Kvarner Bay of Islands KL1 - Kvarner Bay of Islands KL1 - Kvarner Bay of Islands KL1 - Kvarner Bay of Islands KL1 - Kvarner Bay of Islands KL1 - Kvarner Bay of Islands Dream - PREMIUM SUPERIOR Dream - PREMIUM SUPERIOR Dream - PREMIUM SUPERIOR Dream - PREMIUM SUPERIOR Dream - PREMIUM SUPERIOR Dream - PREMIUM SUPERIOR Dream - PREMIUM SUPERIOR Dream - PREMIUM SUPERIOR Dream - PREMIUM SUPERIOR Dream - PREMIUM SUPERIOR Morena - PREMIUM Morena - PREMIUM Morena - PREMIUM Morena - PREMIUM Morena - PREMIUM Morena - PREMIUM Morena - PREMIUM Morena - PREMIUM Morena - PREMIUM Morena - PREMIUM Morena - PREMIUM Kalipsa - TRADITIONAL ENSUITE Kalipsa - TRADITIONAL ENSUITE Kalipsa - TRADITIONAL ENSUITE Kalipsa - TRADITIONAL ENSUITE Kalipsa - TRADITIONAL ENSUITE Premium superior - typical cabin Premium - typical cabin Traditional Ensuite - typical cabin Traditional - typical cabin Opatija Opatija Krk Rab Rab Zadar Zadar Mali Lošinj Mali Lošinj KL1 - Kvarner Bay of Islands KL1 - Kvarner Bay of Islands
Brezplačen WiFi<br>
Brezplačen WiFi
Klimatizirano
Klimatizirano
Izkušnja z majhno križarko
Izkušnja z majhno križarko
Majhno število potnikov
Majhno število potnikov
Kapitanova večerja
Kapitanova večerja
Postanki za plavanje
Postanki za plavanje
8 dni
8 dni
Plaža
Plaža 10 m
Cena od
Cena od 370 EUR
Luka odhoda
Luka odhoda OPATIJA
Luka povratka
Luka povratka OPATIJA

Križarjenje - Kvarnerski zaliv z otoki - KL1

Brezplačen WiFi<br>
Brezplačen WiFi
Klimatizirano
Klimatizirano
Izkušnja z majhno križarko
Izkušnja z majhno križarko
Majhno število potnikov
Majhno število potnikov
Kapitanova večerja
Kapitanova večerja
Postanki za plavanje
Postanki za plavanje
8 dni
8 dni
Plaža
Plaža 10 m
Cena od
Cena od 370 EUR
Luka odhoda
Luka odhoda OPATIJA
Luka povratka
Luka povratka OPATIJA

Križarjenje - Kvarnerski zaliv z otoki - KL1

KL1: OPATIJA – KRK – RAB – ZADAR – MOLAT or OLIB – (Ilovik) MALI LOŠINJ – CRES – OPATIJA

Lega:
KL1: OPATIJA – KRK – RAB – ZADAR – MOLAT or OLIB – (Ilovik) MALI LOŠINJ – CRES – OPATIJA

Namestitev:
ZGORNJE / GLAVNE DECK KABINE SO DOLOČENE PO RAZPOLOŽLJIVOSTI in se jih ne da izbirati!
Kabine nižje palube (lower deck) so v trupu ladje pod glavno palubo.

Premium superior - ladje: 4*
Spalato, Amalia, Seagul, Majestic, Moon light, Dream, Lupus Mare

Premium - ladje: 4*
Antonela, Vapor, Eos, Dionis, Dalmatia, Jadranska Kraljica, Meridijan, Pape Prvi, Morena, Emanuel, Leonardo.

Traditional Ensuite - ladje: 3*
Adonis, Dalmatinac, Dalmatinka, Dalvin, Kalipsa, Labrador, Lopar, Moja Maja, Nikola, Panorama, Petrina, Plomin, Skarda, Toma, Viktorija.

Traditional - ladje 2 *:
Delija, Javorak, Kneža, Madona, Maja, Mila Majka, Omladinac, Providnost, Senia

Gosti, za čas križarjenja bivajo na eni od teh ladij - gostje ne morejo izbrati ladij - ime ladje se sporoči približno 5 dni pred odhodom!

Kabine so med ladjami iste kategorije različne


PREMIUM SUPERIOR
Premium superior plovila so novejša plovila - mini deluxe plovila s podobnim udobjem, vendar so manjše velikosti - dolžine 38 do 41 m. Klimatizirane kabine so velike od 8 do 14m2. Spalnice z zakonskimi ali dvema posteljama, sušilcem za lase in sefom.
Vključene storitve: samopostrežne zajtrke, kosila s tremi hodi, 1 x kapitanska večerja, trije vodeni ogledi - Opatija, Zadar in Rab, vsakodnevno čiščenje kabine, sredi tedna svež komplet brisač in posteljnine, ravnanje s prtljago, degustacija oljčnega olja in vina na krovu, popoldne čaj in kava, neomejena količina vode iz rezervoarja, degustacija rabske torte. Brezplačni brezžični internet.

PREMIUM
Premium plovila imajo moderen tradicionalni videz, nudijo namestitev v klimatiziranih prostornih. Kabine so z zakonskimi ali dvema posteljama, sušilec za lase in sef. Ladje so dolge od 29 do 35 m, kabine v velikosti 8 do 14m2.
Vključene storitve: samopostrežne zajtrke, kosila s tremi hodi, 1 x kapitanska večerja, dva vodena ogleda Zadra in Raba, degustacija rabske torte, vsakodnevno čiščenje kabine, sredi tedna sveži komplet brisač in posteljnine, ravnanje s prtljago, degustacija oljčnega olja in vina na krovu, popoldanski čaj in kava s piškoti, neomejena količina vode iz rezervoarja, brezplačen Wifi.

TRADITIONAL ENSUITE
Lesene ladje, kabine z zasebnim tušem/WC-jem, večinoma pogradi, klimatiziran salon.
Vključene storitve: kontinentalni zajtrki, kosila s tremi hodi, neomejena voda iz rezervoarja za vodo, brezplačen WIFI.

TRADITIONAL
Lesene ladje, kabine z umivalnikom in pogradi. Skupni tuši / toalete, klimatizirani salon, kabine nimajo klimatske naprave.
Vključene storitve: kontinentalni zajtrki, kosila s tremi hodi, neomejena voda iz razervoarja za vodo. Brezplačni brezžični internet.

HOTELSKA PONUDBA:
Zagotovljeni tedenski odhodi iz OPATIJE

POT:
OPATIJA - KRK - RAB - ZADAR - MOLAT ali OLIB - (ILOVIK) MALI LOŠINJ - CRES - OPATIJA


Za to potovanje boste potrebovali nekaj majic in kopalke, s katerimi boste sedem nepozabnih dni križarili po severnem Jadranskem morju od enega do drugega otoka. Sprostite se in pustite, da kapitan in njegova posadka (predvsem kuhar) poskrbijo za vas. Čez dan lahko plavate, se sončite, snorklate in raziskujete podzemlje Jadranskega morja. Ob večerih boste našli dobro restavracijo ali odkrivali stare cerkve ali druge zgodovinske spomenike ...

POUDARKI:
Kopanje na osamljenih plažah, zadarske morske orglje, rabski zvoniki, lošinjska narava in prekrasne vonjave

Dan 1 - Sobota OPATIJA - OTOK KRK (L)
Odhod ob 13h s kosilom na krovu. Zamudniki se lahko pridružijo na Krku. Krk je največji hrvaški otok, na poti se ustavimo, da plavamo v kristalno čisti vodi. Krk ima raznolike vasi različnih velikosti, osupljiva sprehajališča, prekrasne majhne otočke in veliko skritih zalivov in plaž. Uživajte v številnih barih ali restavracijah in se sprostite. Nočitev v mestu Krk.

Dan 2 - Nedelja: otok KRK - otok RAB (B, L)
Po zajtrku se bomo odpravili proti otoku Rab, poznanemu kot otok ljubezni. Ob prihodu se pridružite vodenemu ogledu (vključen v Premium Superior & Premium) in si oglejte impozantne kamnite zidove in romanske cerkvene stolpe, cerkve, palače, kamnite ulice in starodavne fasade. Mnoge ulice in trgi so podobni galerijam na odprtem, saj umetniki delajo zunaj. Ne zamudite znane torte Rapska torta (recept je tajen, degustacija je vključena v Premium Superior & Premium). Če vreme dopušča, se lahko sprehodite do hriba Kamenjak in si ogledate veličastni sončni zahod. Nočitev v mestu Rab.

Dan 3 - Ponedeljek: otok RAB - ZADAR (B, L)
Jutranje križarjenje z Raba proti Zadru, pot poteka ob otoku Pagu, ki ima svojo nenavadno golo mesečevo pokrajino. Ustavimo se in zaplavamo na drobnem otoku MAUN. V Zadru je na voljo voden ogled (vključen v Premium Superior & Premium). Mesto je danes središče regije in je bilo dolga stoletja metropola regije Dalmacija. Bogata kulturna dediščina je vidna na vsakem koraku: rimski forum iz 1. stoletja našega štetja, cerkev sv. Donatus 9. stoletje našega štetja - najslavnejša srednjeveška bazilika in simbol mesta. Impozantna in mogočna mestna obzidja s reprezentativnimi vrati Port in Land so iz 16. stoletja našega štetja, v njej pa so številne palače in vile nekdanjih plemiških družin. Odlične restavracije so del obale in središča mesta. Znani, sodobni kreaciji sta Zadarska morska orglje, edine na svetu (poslušajte zvok) in svetlobna instalacija Pozdrav soncu. Nočitev v Zadru.

Dan 4 - Torek ZADAR - otok MOLAT ali otok OLIB (B, L, CD)
Zgodnji odhod na otok Molat ali otok Olib (odvisno od razpoložljivega prostora v majhnih pristaniščih) na severnem delu zadarskega arhipelaga. Pomislite na čisti mir in vedrino. Nocoj je kapitanska večerja na krovu in nočitev na ladji na enem od teh dveh otokov (vključeno v Premium Superior & Premium).

Dan 5 - Sreda otok MOLAT ali otok OLIB - ILOVIK - MALI LOŠINJ (B, L)
Po zajtrku in jutranjem kopanju se odpravimo proti otoku Ilovik. Ima le nekaj sto prebivalcev, toda Ilovik ima čudovite zalive in kristalno čisto vodo. Kratek postanek na otoku Ilovik, pred odhodom na Lošinj, znan kot sončni otok in obilje borovcev, divjega cvetja in zelišč. Lošinj je zaradi skritih zalivov in hladne mediteranske vibre eden najbolj priljubljenih otokov na severnem Jadranu. Ob prihodu se sprehodite po lepi obali ali se sprehodite do Lošinjskega aromatičnega vrta, polnega avtohtonih zelišč in rastlin. Do manjšega mesta Veli Lošinj je enostavno priti, če želite raziskovati peš. Nočitev na Malem Lošinju.

Dan 6 - Četrtek MALI LOŠINJ - OTOK CRES (B, L)
Na otok Cres se odpravimo po jutranjem kopanju. Ta neokrnjeni otok je dolg in ozek prepreden z nasadi oljk, vinogradi, gozdovi hrasta, bukev in nekaj izjemnih kamnitih zidov. Cres in Mali Lošinj sta bila nekoč en otok, preden so Rimljani izkopali ozek kanal, da bi jih ločili. Prenočite v pristanišču tega značilnega srednjeveškega mesta Cres s skritimi trgi in dvorišči.

Dan 7 - Petek CRES OTOK - OPATIJA (B, L)
Po zajtrku se odpravimo v Opatijo. Znana opatijska riviera se najbolje vidi z morja. Ob prihodu popoldne se pridružite sprehajalnemu ogledu Opatije (vključeno v Premium Superior). Sprehodite se po najdaljši lungomare (obmorska promenada) na Hrvaškem ali se ustavite v Voloskem, tradicionalnem ribiškem kraju z nekaterimi najboljšimi ribjimi restavracijami v državi. Na zadnji noči na krovu se lahko pod zvezdami poslovite. To bi bil odličen čas za izmenjavo kontaktnih podatkov z novimi prijatelji in načrtovanje vrnitve. Veliko ljudi se vrača vedno znova.

Dan 8 - Sobota OPATIJA (B)
Po zajtrku se poslovimo od posadke. Upamo, da se spet vidimo na križarjenju s Katarino Line.

Legenda: B - zajtrk, L - kosilo, CD - kapetanova večerja

Prihod:
11:00 - 12:00

PREMIUM SUPERIOR - ZGORNJA PALUBA - UPPER/MAIN DECK:
- ladja PREMIUM SUPERIOR - MV Amalia ali podobna
- Premium superior plovila so novejša plovila ali mini deluxe plovila s podobnim udobjem, vendar so manjše velikosti - dolžine 38 do 41 m.
- Klimatizirane kabine so velike od 8 do 14m2.
- Spalnice z zakonskimi ali dvema posteljama, sušilcem za lase in sefom.

PREMIUM SUPERIOR - PODPALUBA - LOWER DECK:
- ladja PREMIUM SUPERIOR - MV Amalia ali podobna
- Premium superior plovila so novejša plovila ali mini deluxe plovila s podobnim udobjem, vendar so manjše velikosti - dolžine 38 do 41 m.
- Klimatizirane kabine v podpalubju so velike od 8 do 14m2.
- Spalnice z zakonskimi ali dvema posteljama, sušilcem za lase in sefom.

PREMIUM UPPER/MAIN DECK:
- ladja PREMIUM - MV Morena ali podobna
- Premium plovila imajo modernen tradicionalni videz, nudijo namestitev v klimatiziranih prostornih.
- Kabine so z zakonskimi ali dvema posteljama, sušilc za lase in sef. Ladje so dolge od 29 do 35 m, kabine v velikosti 8 do 14m2.

PREMIUM LOWER DECK:
- ladja PREMIUM - MV Morena ali podobna
- Premium plovila imajo modernen tradicionalni videz, nudijo namestitev v klimatiziranih prostornih.
- Kabine v podpalubju so z zakonskimi ali dvema posteljama, sušilc za lase in sef. Ladje so dolge od 29 do 35 m, kabine v velikosti 8 do 14m2.

TRADITIONAL ENSUITE UPPER/MAIN DECK:
- ladja Tradintional Ensuite - MV Kalipsa ali podobna
- Lesene ladje, kabine z zasebnim tušem/WC-jem, večinoma pogradi, klimatiziran salon.

TRADITIONAL ENSUITE LOWER DECK:
- ladja Tradintional Ensuite - MV Kalipsa ali podobna
- Lesene ladje, kabine z zasebnim tušem/WC-jem, večinoma pogradi, klimatiziran salon.

Dobro je vedeti

Brezplačen WiFi<br>Brezplačen WiFi

KlimatiziranoKlimatizirano

Izkušnja z majhno križarkoIzkušnja z majhno križarko

Majhno število potnikovMajhno število potnikov

Kapitanova večerjaKapitanova večerja

Postanki za plavanjePostanki za plavanje

8 dni8 dni

PlažaPlaža

10 m

Cena odCena od

370 EUR

Luka odhodaLuka odhoda

OPATIJA

Luka povratkaLuka povratka

OPATIJA

Namestitev Storitev 11.05.-18.05., 18.05.-25.05., 05.10.-12.10. 01.06.-08.06., 08.06.-15.06., 28.09.-05.10. 15.06.-22.06., 29.06.-06.07., 06.07.-13.07., 13.07.-20.07., 20.07.-27.07., 27.07.-03.08., 10.08.-17.
PREMIUM SUPERIOR - zgornja paluba - UPPER/MAIN DECK 1 x križarjenje - PREMIUM SUPERIOR 1150.00 1400.00 1500.00
PREMIUM SUPERIOR - podpaluba - LOWER DECK 1 x križarjenje - PREMIUM SUPERIOR 1000.00 1150.00 1250.00

SPO
17.08. - 31.08.
20%
gradtur - club - popust
za rezervacije do 30.07.
2%
Tedenski odhodi in mesta Opatija - poletje 2024:
11.5., 18.5.,
1.6., 8.6., 15.6., 29.6.,
6.7., 13.7., 20.7., 27.9.,
10.8., 17.8., 24.8., 31.8.,
7.9., 28.9,
5.10.,
Cena vključuje:

Cena na osebo v doposteljni sobi DBL ali TWN CABINI v EUR

Vključene storitve: (PREMIUM SUPERIOR)
- samopostrežni zajtrk (glej razpored po dnevih),
- kosilo (glej razpored po dnevih),
- 1 x kapetanova večerja (glej razpored po dnevih),
- vodeni ogledi v hrvaškem ali angleškem jeziku,
- vodeni ogledi mest: Rab, Zadar, Opatija,
- sredi tedna svež komplet brisač in posteljnine,
- rokovanje s prtljago,
- degustacija oljčnega olja in vin na krovu,
- popoldanski čaj in kava s piškoti, poraba vode iz rezervacija za vodo.
- degustacija Rabske torte
- WI-FI internet

OPOMBA:
- Kapitan si pridržuje pravico spreminjanja poti

Doplačila:

Obvezna doplačila:
- turistični davek in pristaniška pristojbina (plača se na kraju samem) 60 EUR na osebo na teden

Ostala doplačila:
- otroški stolček ali otroška posteljica: 50 EUR/teden
- večerja 115 EUR/osebo na teden - minimalno 10 udeležencev
- parkirnina v mestu opatija 10-20 EUR/dan/vozilo.

Popusti:
- odrasla oseba na tretji postelji v kabini za tri osebe - 30%
- otroci do 10 let - 50%
- samo ena oseba v kabini + 50% (samo v nekaterih terminih)

Plačilo:
- 30% ob rezervaciji, preostanek do 35 mesec pred odhodom na počitnice

Posebne opombe:
- Kapetan si pridržuje pravico do spremembe poti v primeru slabih vremenskih razmer
- Podjetje Katarina Line si pridržuje pravico odpovedi odhodov z manj kot 10 udeleženci in spreminjanje imena ladje, če je to potrebno.
- Gostje so dolžni slediti kapitanovim navodilom in ladijskemu pravilniku, zlasti kar zadeva nošenje pijače na krov.
- V primeru slabega vedenja si Katarina Line / kapitan pridržuje pravico, da od strank zahteva izkrcanje.

Storno stroški:
- od dneva potrditve do 30 dni pred prihodom avansno plačilo (150 EUR na osebo) + administrativni stroški - ni povračila
- 29-22 dni 25% preostalega salda
- 21-15 dni 50% preostalega salda
- 14-0 dni 100% pristojbina
- pristojbina za spremembo imena / datuma, 20 eur na osebo (veljavna samo, če je sprememba opravljena do 30 dni pred rezerviranim odhodom, sicer se bo uporabljala redna klavzula o odpovedi)

Ostale pomembne informacije:
Odhodi na soboto, Check-in med 11:00 - 12:00 h
Days 8 dni / 7 noči
Check-out iz ladnje na dan odhoda do 09:00 h

OPOMBA:
Zaradi posebnih pogojev in zahtev v nekaterih hrvaških pristaniščih se ladje Katarine Line privezujejo druga ob drugo, zaradi česar morajo stranke prestopiti z ene ladje na drugo, da bi prišle do obale (vmes je vrzel). V takšnih primerih morajo stranke pri prečkanju posebno paziti in to storiti na lastno odgovornost. Osebje na ladji bo nudilo pomoč tistim, ki jo potrebujejo in jo prosijo. Križarjenje ni priporočljivo za stranke v invalidskih vozičkih ali z omejeno mobilnostjo. Katarina Line in kapitan plovila si pridržujeta pravico do spremembe in spreminjanja poti zaradi vremenskih razmer kot tudi pogojev v obiskanih pristaniščih. Vrstni red obiskov je lahko drugačen od objavljenega v primeru, da so pristanišča pretirano natrpana in prenapolnjena, z namenom, da kupcu omogočijo boljše doživetje in splošni vtis.

Namestitev Storitev 11.05.-18.05., 18.05.-25.05., 05.10.-12.10. 01.06.-08.06., 08.06.-15.06., 28.09.-05.10. 15.06.-22.06., 29.06.-06.07., 06.07.-13.07., 13.07.-20.07., 20.07.-27.07., 27.07.-03.08., 10.08.-17.
PREMIUM UPPER/MAIN DECK 1 x križarjenje (7 nočitev/osebo - nočitev z zajtr 1000.00 1150.00 1250.00
PREMIUM LOWER DECK 1 x križarjenje (7 nočitev/osebo - nočitev z zajtr 850.00 1050.00 1100.00
TRADITIONAL ENSUITE UPPER/MAIN DECK 1 x križarjenje (7 nočitev/osebo - nočitev z zajtr 700.00 850.00 900.00
TRADITIONAL ENSUITE LOWER DECK 1 x križarjenje (7 nočitev/osebo - nočitev z zajtr 600.00 750.00 850.00

SPO
17.08. - 31.08.
20%
gradtur - club - popust
za rezervacije do 30.07.
2%
Tedenski odhodi in mesta Opatija - poletje 2024:
11.5., 18.5.,
1.6., 8.6., 15.6., 29.6.,
6.7., 13.7., 20.7., 27.9.,
10.8., 17.8., 24.8., 31.8.,
7.9., 28.9,
5.10.,
Cena vključuje:

Cena na osebo v doposteljni sobi DBL ali TWN CABINI v EUR

Vključene storitve: (PREMIUM)
- samopostrežni zajtrk,
- kosila s tremi hodi,
- kapitanska večerja,
- dva vodena ogleda Zadra in Raba,
- degustacija rabske torte, vsakodnevno čiščenje kabine, sredi tedna sveži komplet brisač in posteljnine, ravnanje s prtljago, degustacija oljčnega olja in vina na krovu, popoldanski čaj in kava s piškoti, neomejena količina vode iz rezervarja, brezplačen Wifi.

Vključene storitve: (TRADITIONAL ENSUITE)
- kontinentalni zajtrki,
- kosila s tremi hodi,
- neomejena voda iz rezervoarja za vodo,
- brezplačen WIFI.

Vključene storitve: (TRADITIONAL)
- kontinentalni zajtrki,
- kosila s tremi hodi,
- neomejena voda iz raztovarja za vodo.
- Brezplačni brezžični internet.

OPOMBA:
- Kapitan si pridržuje pravico spreminjanja poti

Doplačila:

Obvezna doplačila:
- turistični davek in pristaniška pristojbina (plača se na kraju samem) 60 EUR na osebo na teden

Ostala doplačila:
- otroški stolček ali otroška posteljica: 50 EUR/teden
- večerja 115 EUR/osebo na teden - minimalno 10 udeležencev
- parkirnina v mestu opatija 10-20 EUR/dan/vozilo.

Ostala doplačila: - TRADITIONAL ENSUITE in TRADITION ladje
- angleški zajtrk 40 EUR/oseba/teden
- kapitanova večerja 30 EUR/oseba (izbira mesni ali ribji menu)
- dodatne birsače za kopanje ali kabino 3-5 EUR/komad/oseba
- dnevno čiščenje kabine 25 EUR/oseba/teden

Popusti:
- odrasla oseba na tretji postelji v kabini za tri osebe - 30%
- otroci do 10 let - 50%
- samo ena oseba v kabini + 50% (samo v nekaterih terminih)

Plačilo:
- 30% ob rezervaciji, preostanek do 35 mesec pred odhodom na počitnice

Posebne opombe:
- Kapetan si pridržuje pravico do spremembe poti v primeru slabih vremenskih razmer
- Podjetje Katarina Line si pridržuje pravico odpovedi odhodov z manj kot 10 udeleženci in spreminjanje imena ladje, če je to potrebno.
- Gostje so dolžni slediti kapitanovim navodilom in ladijskemu pravilniku, zlasti kar zadeva nošenje pijače na krov.
- V primeru slabega vedenja si Katarina Line / kapitan pridržuje pravico, da od strank zahteva izkrcanje.

Storno stroški:
- od dneva potrditve do 30 dni pred prihodom avansno plačilo (150 EUR na osebo) + administrativni stroški - ni povračila
- 29-22 dni 25% preostalega salda
- 21-15 dni 50% preostalega salda
- 14-0 dni 100% pristojbina
- pristojbina za spremembo imena / datuma, 20 eur na osebo (veljavna samo, če je sprememba opravljena do 30 dni pred rezerviranim odhodom, sicer se bo uporabljala redna klavzula o odpovedi)

Ostale pomembne informacije:
Odhodi na soboto, Check-in med 11:00 - 12:00 h
Days 8 dni / 7 noči
Check-out iz ladnje na dan odhoda do 09:00 h

OPOMBA:
Zaradi posebnih pogojev in zahtev v nekaterih hrvaških pristaniščih se ladje Katarine Line privezujejo druga ob drugo, zaradi česar morajo stranke prestopiti z ene ladje na drugo, da bi prišle do obale (vmes je vrzel). V takšnih primerih morajo stranke pri prečkanju posebno paziti in to storiti na lastno odgovornost. Osebje na ladji bo nudilo pomoč tistim, ki jo potrebujejo in jo prosijo. Križarjenje ni priporočljivo za stranke v invalidskih vozičkih ali z omejeno mobilnostjo. Katarina Line in kapitan plovila si pridržujeta pravico do spremembe in spreminjanja poti zaradi vremenskih razmer kot tudi pogojev v obiskanih pristaniščih. Vrstni red obiskov je lahko drugačen od objavljenega v primeru, da so pristanišča pretirano natrpana in prenapolnjena, z namenom, da kupcu omogočijo boljše doživetje in splošni vtis.

HRVAŠKA POČITNICE
TOP PONUDBA

Novo
akcija -24 %

05.05. - 09.06.

| Najem

Novo
Akcija -2 %

Poletje 2024

| Najem

Novo
Akcija 30 %

AKCIJA -30%

| Najem

Novo
Akcija -10 %

LAST MINUTE

| najem

Pomoč uporabnikom:
info@hrvaska.net