Križarjenje KL3 - Croatian Wilderness - SPLIT - SPLIT

KL3: SPLIT – PUČIŠĆA – KORČULA – LASTOVO – RAVNIK (Green cave) – KOMIŽA/VIS – BIŠEVO (Blue cave) – STARI GRAD – BOL – SPLIT

Križarjenje KL3 - Croatian Wilderness - SPLIT - SPLIT

Klimatizirano
popusti do
-10%
Ogled fotografij
Ogled fotografij
Križarjenje KL3 - Croatian Wilderness - SPLIT - SPLIT Križarjenje KL3 - Croatian Wilderness Lastovo Starigrad Split Blue Cave Komiža - Vis Korčula Korčula Pučišća Pučišća MV - Moonlight - PREMIUM SUPERIOR MV - Moonlight - PREMIUM SUPERIOR MV - Moonlight - PREMIUM SUPERIOR MV - Moonlight - PREMIUM SUPERIOR MV - Moonlight - PREMIUM SUPERIOR MV - Moonlight - PREMIUM SUPERIOR MV - Moonlight - PREMIUM SUPERIOR MV - Moonlight - PREMIUM SUPERIOR MV - Moonlight - PREMIUM SUPERIOR MV - Moonlight - PREMIUM SUPERIOR MV - Moonlight - PREMIUM SUPERIOR MV - Morena - PREMIUM MV - Morena - PREMIUM MV - Morena - PREMIUM MV - Morena - PREMIUM MV - Morena - PREMIUM MV - Morena - PREMIUM MV - Morena - PREMIUM MV - Skarda - TRADITIONAL ENSUITE MV - Skarda - TRADITIONAL ENSUITE MV - Skarda - TRADITIONAL ENSUITE MV - Skarda - TRADITIONAL ENSUITE MV - Skarda - TRADITIONAL ENSUITE MV - Skarda - TRADITIONAL ENSUITE MV - Delija - TRADITIONAL MV - Delija - TRADITIONAL MV - Delija - TRADITIONAL MV - Delija - TRADITIONAL MV - Delija - TRADITIONAL MV - Delija - TRADITIONAL MV - Delija - TRADITIONAL MV - Delija - TRADITIONAL MV - Delija - TRADITIONAL MV - Delija - TRADITIONAL MV - Delija - TRADITIONAL MV - Delija - TRADITIONAL Križarjenje KL3 - Croatian Wilderness Križarjenje KL3 - Croatian Wilderness
Brezplačen WiFi<br>
Brezplačen WiFi
Klimatizirano
Klimatizirano
Izkušnja z majhno križarko
Izkušnja z majhno križarko
Majhno število potnikov
Majhno število potnikov
Kapitanova večerja
Kapitanova večerja
Postanki za plavanje
Postanki za plavanje
8 dni
8 dni
Cena od
Cena od 615 EUR
Luka odhoda
Luka odhoda SPLIT
Luka povratka
Luka povratka SPLIT

Križarjenje KL3 - Croatian Wilderness - SPLIT - SPLIT

Brezplačen WiFi<br>
Brezplačen WiFi
Klimatizirano
Klimatizirano
Izkušnja z majhno križarko
Izkušnja z majhno križarko
Majhno število potnikov
Majhno število potnikov
Kapitanova večerja
Kapitanova večerja
Postanki za plavanje
Postanki za plavanje
8 dni
8 dni
Cena od
Cena od 615 EUR
Luka odhoda
Luka odhoda SPLIT
Luka povratka
Luka povratka SPLIT

Križarjenje KL3 - Croatian Wilderness - SPLIT - SPLIT

KL3: SPLIT – PUČIŠĆA – KORČULA – LASTOVO – RAVNIK (Green cave) – KOMIŽA/VIS – BIŠEVO (Blue cave) – STARI GRAD – BOL – SPLIT

Lega:
KL3: SPLIT – OMIŠ/PUČIŠĆA – KORČULA – LASTOVO – RAVNIK (Green cave) – KOMIŽA/VIS – BIŠEVO (Blue cave) – STARI GRAD – BOL – SPLIT

Namestitev:
ZGORNJE / GLAVNE DECK KABINE SO DOLOČENE PO RAZPOLOŽLJIVOSTI in se jih ne da izbirati!
Kabine nižje palube (lower deck) so v trupu ladje pod glavno palubo.

Premium superior - ladje: 4*
Spalato, Amalia, Seagul, Majestic, Moon light, Dream, Lupus Mare

Premium - ladje: 4*
Antonela, Vapor, Eos, Dionis, Dalmatia, Jadranska Kraljica, Meridijan, Pape Prvi, Morena, Emanuel, Leonardo.

Traditional Ensuite - ladje: 3*
Adonis, Dalmatinac, Dalmatinka, Dalvin, Kalipsa, Labrador, Lopar, Moja Maja, Nikola, Panorama, Petrina, Plomin, Skarda, Toma, Viktorija.

Traditional - ladje 2 *:
Delija, Javorak, Kneža, Madona, Maja, Mila Majka, Omladinac, Providnost, Senia

Gosti, za čas križarjenja bivajo na eni od teh ladij - gostje ne morejo izbrati ladij - ime ladje se sporoči približno 5 dni pred odhodom!

Kabine so med ladjami iste kategorije različne


PREMIUM SUPERIOR
Premium superior plovila so novejša plovila - mini deluxe plovila s podobnim udobjem, vendar so manjše velikosti - dolžine 38 do 41 m. Klimatizirane kabine so velike od 8 do 14m2. Spalnice z zakonskimi ali dvema posteljama, sušilcem za lase in sefom.
Vključene storitve: samopostrežni zajtrk, kosila s tremi hodi, 1 x kapitanska večerja, trije vodeni ogledi - Dubrovnik, Korčula in Hvar, vsakodnevno čiščenje kabine, sredi tedna svež komplet brisač in posteljnine, ravnanje s prtljago, degustacija oljčnega olja in vina na krovu, popoldne čaj in kava, neomejena količina vode iz rezervoarja. Brezplačni brezžični internet.

PREMIUM
Premium plovila imajo moderen tradicionalni videz, nudijo namestitev v klimatiziranih prostornih. Kabine so z zakonskimi ali dvema posteljama, sušilec za lase in sef. Ladje so dolge od 29 do 35 m, kabine v velikosti 8 do 14m2.
Vključene storitve: samopostrežne zajtrke, kosila s tremi hodi, kapitanska večerja, vodeni ogled Dubrovnik, vsakodnevno čiščenje kabine, sredi tedna sveži komplet brisač in posteljnine, ravnanje s prtljago, degustacija oljčnega olja in vina na krovu, popoldanski čaj in kava s piškoti, neomejena količina vode iz rezervoarja, brezplačen Wifi.

TRADITIONAL ENSUITE
Lesene ladje, kabine z zasebnim tušem/WC-jem, večinoma pogradi, klimatiziran salon.
Vključene storitve: kontinentalni zajtrki, kosila s tremi hodi, neomejena voda iz rezervoarja za vodo, brezplačen WIFI.

TRADITIONAL
Lesene ladje, kabine z umivalnikom in pogradi. Skupni tuši / toalete, klimatizirani salon, kabine nimajo klimatske naprave.
Vključene storitve: kontinentalni zajtrki, kosila s tremi hodi, neomejena voda iz rezervoarja za vodo. Brezplačni brezžični internet.

HOTELSKA PONUDBA:
Zagotovljeni tedenski odhodi iz SPLITA

POT:
KL3: SPLIT – OMIŠ/PUČIŠĆA – KORČULA – LASTOVO – RAVNIK (Green cave) – KOMIŽA/VIS – BIŠEVO (Blue cave) – STARI GRAD – BOL – SPLIT


Če ste pravi popotnik, je to popolna pot za vas, saj bi jo bilo mogoče preprosto imenovati izven poti. Sprostite se in pustite, da posadka poskrbi za vas. Čez dan lahko plavate, snorklate, se sončite in raziskujete podzemlje Jadranskega morja. Ob večerih si poiščite dobro restavracijo, zgodovinske znamenitosti in spomenike na kopnem ...

POUDARKI:
Kopanje na osamljenih plažah, prekrasno modro morje, Pučišća, Stari Grad, Korčula, Lastovo, Komiža Vis, Bol, Split

Potek poti:

1. dan - SOBOTA: SPLIT - PUČIŠĆA (L)
Odhod iz Splita ob 13:00 uri, nato sledi kosilo na krovu in kopanje. Nadaljujemo do Omiša ali do Pučišća na otoku Brač. Omiš je presenetljivo obalno mesto, obkroženo z dramatičnimi kanjoni in klifi, kjer se reka Cetina izliva v Jadransko morje. Tukaj lahko preizkusite rafting po reki Cetini ali zipline. Druge možnosti vključujejo vzpon na staro trdnjavo nad mestom, igranje odbojke na plaži ali preprosto sprehod po starem mestnem jedru Omiša. Pučišća so mesto na severni strani Brača - tipično mediteransko mesto na dnu globokega zaliva. V mestu se nahaja kamplom za znani beli kamen, uporabljen v katedrali Liverpool, Beli hiši v Washingtonu in še več. Običajno obstaja možnost obiska kamnoseške delavnice, ene redkih takih delavnic, ki še vedno delujejo v Evropi. Uživajte v domači hrani, vinu in znamenitem oljčnem olju. Če ste v Omišu, bodite pozorni na gusarje, ki so del dediščine mesta! Nočitev v pristanišču Pučišća ali Omiš.

2. dan - NEDELJA: PUČIŠĆA - KORČULA (B, L)
Zgodnji odhod, tako da ko boste uživali v zajtrku bodo Omiš ali Pučišća že za nami. Po dopoldanskem plavanju v kristalno modrem morju, križarimo proti Korčuli; rojstni kraj Marka Pola. Kosilo bo postreženo bodisi na vrhu polotoka Pelješac (v bližini Lovišta) bodisi v mirnem zalivu Kneža na Korčuli. Popoldne prispemo na Korčulo na ogled tega izjemnega mesta (Vključeno v Premium in Prem. Superior). Po legendi je Korčulo trojanski junak Anthenor našel v 12. stoletju B.C. Ta čudoviti dalmatinski otok ima več legend in zgodb kot kjer koli drugje in morda boste slišali nekatere. Tudi impresivni spomeniki. Zvečer priporočamo, da obiščete katero od številnih lokalnih konob ali uživate v osupljivem razgledu na celino iz številnih kavarn in barov. Nočitev na Korčuli.

3. dan - PONEDELJEK: KORČULA - LASTOVO (UBLI) (B, L, CD)
Preden se odpravimo iz Korčule, se lahko sprehodite po marini ali po bližnji odprti tržnici, kjer si lahko priskrbite spominke in druge lokalne specialitete. Nadaljujemo s križarjenjem proti Lastovu, najbolj oddaljenemu naseljenemu otoku v Dalmaciji in ki so ga Rimljani poimenovali Cesarski otok (približno 15 EUR - plačamo na mestu za vstop v območje parka Nature Lastovo). Pristanemo v pristanišču Ubli. Od tam se z lokalnim avtobusom ali taksijem odpeljemo do vasi Lastovo in obiščemo lokalno vinarstvo, kjer lahko poskusite nekaj avtohtonih sort vina (neobvezno). Otok obdaja veliko manjših otokov, z osamljenimi zalivi, kot nalašč za snorkljanje. Mesto je znano tudi po številu majhnih cerkva in nenavadno oblikovanih dimnikov, značilnih za Lastovo. Nočitev na sidrišču v zalivu s kapitansko večerjo na krovu. (Vključeno v Prem. In Prem.Superior).

4. dan - TOREK: LASTOVO - RAVNIK (ZELENA JAMA) - KOMIŽA/VIS (B, L)
Zgodaj zjutraj odhod proti otoku Vis, ki je bil turistom dolga leta izven meja. Zaradi svojega edinstvenega geografskega položaja je bil strateško pristanišče jugoslovanske mornarice. Vis je v obdobju izolacije ohranil precej poseben čar, ki odraža Sredozemlje kot nekoč. Blizu Visa je majhen otok Ravnik, kjer se nahaja Zelena jama (vstopnina - približno 12- EUR). Zelena jama je dobila ime po nenavadni zelenkasti svetlobi, ki se odseva v morju od luknje na vrhu jame. Glede na vremenske razmere načrtujemo, da se bomo tu malo kopali, nato pa čez noč pluli naprej do mesta Komiža ali Vis. Komiža je tipičen mediteranski kraj na zahodnem delu otoka, znan po svojih ribolovni tradiciji in dediščini. Uživajte v sprehodu po ozkih uličicah ali pa se morda sprehodite in sprostite na eni od prodnatih plaž, kjer morje napajajo izviri sladke vode, ki se raztezajo vzdolž celotne vzhodne strani zaliva Komiža. Mesto Vis je na severni strani otoka in se je razvilo iz ostankov starodavnega mesta Issa, prvega mestnega središča na Hrvaškem, ki so ga oblikovali Grki v 4. stoletju pred našim štetjem. Obiščite ostanke rimskih kopeli, mestni muzej ali se sprehodite ob pogledu na čudovito Villae Rusticae, ki se nahaja ob obali.

5. dan - SREDA KOMIŽA / VIS - BIŠEVO (modra jama) - STARI GRAD (B, L)
Zgodaj zjutraj odplujemo proti majhnemu otoku Biševo, da obiščemo Modro jamo, čudovit naravni pojav. Ker so včasih vremenske razmere lahko zelo nepredvidljive, je obisk jame zaradi vetra in / ali plime lahko zaprt - o tem vas bo pravočasno obvestila posadka. Vstop v Modro jamo je treba plačati na kraju samem (približno 18. EUR na osebo). Nadaljujemo proti Starem Gradu na otoku Hvar, kjer zapisi potrjujejo, da je to najbolj sončen jadranski otok. Prosto popoldne za raziskovanje tega edinstvenega mesteca in njegovega znamenitega zaliva v obliki podkve. Znamenito polje Stari grad (ravnica) je najstarejše na Hrvaškem in najbolje ohranjen primer starogrškega sistema kmetijstva. Tako staro mesto kot tudi ta ravnica sta del svetovne dediščine, ki jo varuje UNESCO. Nočitev v enem od pristanišč v Starem Gradu, glavnem ali trajektnem pristanišču (oddaljeno 2 km), odvisno od razpoložljivosti v pristanišču. Izbirni vodeni ogled Starega mesta (vključen v Premium Superior).

6. dan - ČETRT STARI GRAD - BOL (B, L)
Po zajtrku se odpeljemo proti čudovitemu otoku Brač in znamenitemu mestu Bol, ki ima eno najbolj nenavadnih in najbolj fotografiranih plaž v Dalmaciji. Tam nameravamo plavati pri Zlatnem Ratu, Zlatem rogu (ali rtu), ki se premika od strani do strani in spreminja obliko glede na spremembo smeri vetra in valov. Bol je tipično ribiško mesto, ki je postalo priljubljena turistična destinacija. Tu prenočimo in imamo priložnost uživati ​​v odlični sveži ribi, lokalnih vinih in drugih dobrotah tega edinstvenega otoka. Sprehodite se po obmorski promenadi ali kolesarite po promenadi. Možen je tudi pohod ali najem skuterja za obisk Vidove gore (778m, najvišja točka hrvaškega Jadrana) od koder se ponuja spektakularen pogled na Bol in širše, vključno z otokom Hvar ali obisk napol zapuščene vasice Murvica.

7. dan - PETEK: BOL - SPLIT (B, L)
Uživajte v zadnjem dnevu ter se sprostite na ​​kopanju v različnih mirnih zalivih na otoku Brač, preden pridete v Split popoldne. Split je drugo največje mesto na Hrvaškem in glavno mesto regije Dalmacije. Split je mesto pod Unescovo zaščito, njegovi zgodovinski in kulturni spomeniki pa so čudoviti tako lokalnim prebivalcem, kot tudi številnim obiskovalcem, ki se zaljubijo v to 1000 plus let staro lepotico. Obstaja možnost, da se pridružite ogledu starega mesta (vključeno v Premium Superior), vključno z Dioklecijanovo palačo, ki jo je rimski cesar zgradil kot svoj dom za upokojence.

8. dan - SUBOTA: SPLIT (B)
Zgodaj imamo zajtrk, nato pa je čas, da se poslovimo od posadke in vseh novih prijateljev.

Legenda: B - zajtrk, L - kosilo, CD - Kapetanova večerja

Prehrana:
Polpenzion

Prihod:
11:00 - 12:00

PREMIUM SUPERIOR - ZOGORNJA PALUBA - UPPER/MAIN DECK:
- ladja PREMIUM SUPERIOR - MV Majestic ali podobna
- Premium superior plovila so novejša plovila ali mini deluxe plovila s podobnim udobjem, vendar so manjše velikosti - dolžine 38 do 41 m.
- Klimatizirane kabine so velike od 8 do 14m2.
- Spalnice z zakonskimi ali dvema posteljama, sušilcem za lase in sefom.

PREMIUM SUPERIOR - PODPALUBA - LOWER DECK:
- ladja PREMIUM SUPERIOR - MV Majestic ali podobna
- Premium superior plovila so novejša plovila ali mini deluxe plovila s podobnim udobjem, vendar so manjše velikosti - dolžine 38 do 41 m.
- Klimatizirane kabine so velike od 8 do 14m2.
- Spalnice z zakonskimi ali dvema posteljama, sušilcem za lase in sefom.

PREMIUM UPPER/MAIN DECK:
- ladja PREMIUM - MV Dionis ali podobna
- Premium plovila imajo modernen tradicionalni videz, nudijo namestitev v klimatiziranih prostornih.
- Kabine so z zakonskimi ali dvema posteljama, sušilc za lase in sef. Ladje so dolge od 29 do 35 m, kabine v velikosti 8 do 14m2.

PREMIUM LOWER DECK:
- ladja PREMIUM - MV Dionis ali podobna
- Premium plovila imajo modernen tradicionalni videz, nudijo namestitev v klimatiziranih prostornih.
- Kabine so z zakonskimi ali dvema posteljama, sušilc za lase in sef. Ladje so dolge od 29 do 35 m, kabine v velikosti 8 do 14m2.

TRADITIONAL ENSUITE UPPER/MAIN DECK:
- ladja Tradintional Ensuite - MV Skarda ali podobna
- Lesene ladje, kabine z zasebnim tušem/WC-jem, večinoma pogradi, klimatiziran salon.

TRADITIONAL ENSUITE LOWER DECK:
- ladja Tradintional Ensuite - MV Skarda ali podobna
- Lesene ladje, kabine z zasebnim tušem/WC-jem, večinoma pogradi, klimatiziran salon.

TRADITIONAL UPPER/MAIN DECK:
- ladja Tradintional - MV Omladinac ali podobna
- lesene ladje, kabine z umivalnikom in pogradi. Skupni tuši / toalete, klimatizirani salon, kabine nimajo klimatske naprave.

TRADITIONAL LOWER DECK:
- ladja Tradintional - MV Omladinac ali podobna
- lesene ladje, kabine z umivalnikom in pogradi. Skupni tuši / toalete, klimatizirani salon, kabine nimajo klimatske naprave.

Dobro je vedeti

Brezplačen WiFi<br>Brezplačen WiFi

KlimatiziranoKlimatizirano

Izkušnja z majhno križarkoIzkušnja z majhno križarko

Majhno število potnikovMajhno število potnikov

Kapitanova večerjaKapitanova večerja

Postanki za plavanjePostanki za plavanje

8 dni8 dni

Cena odCena od

615 EUR

Luka odhodaLuka odhoda

SPLIT

Luka povratkaLuka povratka

SPLIT

Namestitev Storitev 06.07.-13.07., 20.07.-27.07., 27.07.-03.08., 03.08.-10.08.
PREMIUM SUPERIOR - zogornja paluba - UPPER/MAIN DECK 1 x križarjenje (7 nočitev/osebo - HB) 1500.00
PREMIUM SUPERIOR - podpaluba - LOWER DECK 1 x križarjenje (7 nočitev/osebo - HB) 1250.00

SPO - traditional / TRADITIONAL ENSUITE UPPER/MAIN DECK
08.06. - 22.06.
10%
SPO - traditional / TRADITIONAL ENSUITE LOWER DECK
08.06. - 22.06.
10%
SPO - traditional / TRADITIONAL UPPER/MAIN DECK
08.06. - 22.06.
10%
SPO - traditional / TRADITIONAL LOWER DECK
08.06. - 22.06.
10%
SPO - traditional / PREMIUM SUPERIOR - zogornja paluba - UPPER/MAIN DECK
15.06. - 22.06.
10%
SPO - traditional / PREMIUM SUPERIOR - podpaluba - LOWER DECK
15.06. - 22.06.
10%
SPO - traditional / PREMIUM UPPER/MAIN DECK
15.06. - 22.06.
10%
SPO - traditional / PREMIUM LOWER DECK
15.06. - 22.06.
10%
gradtur - club - popust
za rezervacije do 30.05.
2%
Tedenski odhodi in mesta Split - poletje 2024:
6.7, 20.7, 27.7., 3.8.
Cena vključuje:

Cena na osebo v doposteljni sobi DBL ali TWN CABINI v EUR

Vključene storitve: (PREMIUM SUPERIOR)
- samopostrežni zajtrk (glej razpored po dnevih),
- kosilo (glej razpored po dnevih),
- 1 x kapetanova večerja (glej razpored po dnevih),
- vodeni ogledi v hrvaškem ali angleškem jeziku,
- vodeni ogledi mest: Korčula, Stari Grad, Split,
- sredi tedna svež komplet brisač in posteljnine,
- rokovanje s prtljago,
- degustacija oljčnega olja in vin na krovu,
- popoldanski čaj in kava s piškoti, poraba vode iz rezervacija za vodo.
- WI-FI internet

OPOMBA:
- Kapitan si pridržuje pravico spreminjanja poti

Doplačila:

Obvezna doplačila:
- turistični davek in pristaniška pristojbina (plača se na kraju samem) 60 EUR na osebo na teden

Ostala doplačila:
- vstopnina za modro špiljo: 18 EUR/osebo
- vstopnina za zeleno špiljo: 12 EUR/osebo

- otroški stolček ali otroška posteljica: 50 EUR/teden
- večerja 115 EUR/osebo na teden - minimalno 10 udeležencev
- parkirnina v mestu Split: 10-20 EUR/dan/vozilo.

Popusti:
- odrasla oseba na tretji postelji v kabini za tri osebe - 30%
- otroci do 10 let - 50%
- samo ena oseba v kabini + 50% (samo v nekaterih terminih)

Plačilo:
- 30% ob rezervaciji, preostanek do 35 dni pred odhodom na počitnice

Posebne opombe:
- Kapetan si pridržuje pravico do spremembe poti v primeru slabih vremenskih razmer
- Podjetje Katarina Line si pridržuje pravico odpovedi odhodov z manj kot 10 udeleženci in spreminjanje imena ladje, če je to potrebno.
- Gostje so dolžni slediti kapitanovim navodilom in ladijskemu pravilniku, zlasti kar zadeva nošenje pijače na krov.
- V primeru slabega vedenja si Katarina Line / kapitan pridržuje pravico, da od strank zahteva izkrcanje.

Storno stroški:
- od dneva potrditve do 30 dni pred prihodom avansno plačilo (250 EUR na osebo) + administrativni stroški - ni povračila
- 29-22 dni 25% preostalega salda
- 21-15 dni 50% preostalega salda
- 14-0 dni 100% pristojbina
- pristojbina za spremembo imena / datuma, 20 eur na osebo (veljavna samo, če je sprememba opravljena do 30 dni pred rezerviranim odhodom, sicer se bo uporabljala redna klavzula o odpovedi)

Ostale pomembne informacije:
Odhodi na soboto, Check-in med 11:00 - 12:00 h
Days 8 dni / 7 noči
Check-out iz ladnje na dan odhoda do 09:00 h

OPOMBA:
Zaradi posebnih pogojev in zahtev v nekaterih hrvaških pristaniščih se ladje Katarine Line privezujejo druga ob drugo, zaradi česar morajo stranke prestopiti z ene ladje na drugo, da bi prišle do obale (vmes je vrzel). V takšnih primerih morajo stranke pri prečkanju posebno paziti in to storiti na lastno odgovornost. Osebje na ladji bo nudilo pomoč tistim, ki jo potrebujejo in jo prosijo. Križarjenje ni priporočljivo za stranke v invalidskih vozičkih ali z omejeno mobilnostjo. Katarina Line in kapitan plovila si pridržujeta pravico do spremembe in spreminjanja poti zaradi vremenskih razmer kot tudi pogojev v obiskanih pristaniščih. Vrstni red obiskov je lahko drugačen od objavljenega v primeru, da so pristanišča pretirano natrpana in prenapolnjena, z namenom, da kupcu omogočijo boljše doživetje in splošni vtis.

Namestitev Storitev 06.07.-13.07., 20.07.-27.07., 27.07.-03.08., 03.08.-10.08.
PREMIUM LOWER DECK 1 x križarjenje (7 nočitev/osebo - HB) 1100.00
PREMIUM UPPER/MAIN DECK 1 x križarjenje (7 nočitev/osebo - HB) 1250.00

SPO - traditional / TRADITIONAL ENSUITE UPPER/MAIN DECK
08.06. - 22.06.
10%
SPO - traditional / TRADITIONAL ENSUITE LOWER DECK
08.06. - 22.06.
10%
SPO - traditional / TRADITIONAL UPPER/MAIN DECK
08.06. - 22.06.
10%
SPO - traditional / TRADITIONAL LOWER DECK
08.06. - 22.06.
10%
SPO - traditional / PREMIUM SUPERIOR - zogornja paluba - UPPER/MAIN DECK
15.06. - 22.06.
10%
SPO - traditional / PREMIUM SUPERIOR - podpaluba - LOWER DECK
15.06. - 22.06.
10%
SPO - traditional / PREMIUM UPPER/MAIN DECK
15.06. - 22.06.
10%
SPO - traditional / PREMIUM LOWER DECK
15.06. - 22.06.
10%
gradtur - club - popust
za rezervacije do 30.05.
2%
Tedenski odhodi in mesta Split - poletje 2024:
6.7, 20.7, 27.7., 3.8.
Cena vključuje:

Cena na osebo v doposteljni sobi DBL ali TWN CABINI v EUR

Vključene storitve: (PREMIUM)
- samopostrežni zajtrk,
- kosila s tremi hodi,
- 1 x kapitanska večerja,
- vodeni ogled Korčula (angleški jezik),
- vsakodnevno čiščenje kabine, sredi tedna sveži komplet brisač in posteljnine, ravnanje s prtljago, degustacija oljčnega olja in vina na krovu, popoldanski čaj in kava s piškoti, neomejena količina vode iz rezervoarja, brezplačen Wifi.

Vključene storitve: (TRADITIONAL ENSUITE)
- kontinentalni zajtrki,
- kosila s tremi hodi,
- neomejena voda iz rezervoarja za vodo,
- brezplačen WIFI.

Vključene storitve: (TRADITIONAL ENSUITE & TRADITIONAL)
- kontinentalni zajtrki,
- kosila s tremi hodi,
- neomejena voda iz razervarja za vodo.
- Brezplačni brezžični internet.

OPOMBA:
- Kapitan si pridržuje pravico spreminjanja poti

Doplačila:

Obvezna doplačila:
- turistični davek in pristaniška pristojbina (plača se na kraju samem) 60 EUR na osebo na teden

Ostala doplačila:
- vstopnina za modro špiljo: 18 EUR/osebo
- vstopnina za zeleno špiljo: 12 EUR/osebo

- otroški stolček ali otroška posteljica: 50 EUR/teden
- večerja 115 EUR/osebo na teden - minimalno 10 udeležencev
- parkirnina v mestu opatija 10-20 EUR/dan/vozilo.

Ostala doplačila: - TRADITIONAL ENSUITE in TRADITION ladje
- angleški zajtrk 40 EUR/oseba/teden
- kapitanova večerja 30 EUR/oseba (izbira mesni ali ribji menu)
- dodatne birsače za kopanje ali kabino 3-5 EUR/komad/oseba
- dnevno čiščenje kabine 25 EUR/oseba/teden

Popusti:
- odrasla oseba na tretji postelji v kabini za tri osebe - 30%
- otroci do 10 let - 50%
- samo ena oseba v kabini + 50% (samo v nekaterih terminih)

Plačilo:
- 30% ob rezervaciji, preostanek do 35 mesec pred odhodom na počitnice

Posebne opombe:
- Kapetan si pridržuje pravico do spremembe poti v primeru slabih vremenskih razmer
- Podjetje Katarina Line si pridržuje pravico odpovedi odhodov z manj kot 10 udeleženci in spreminjanje imena ladje, če je to potrebno.
- Gostje so dolžni slediti kapitanovim navodilom in ladijskemu pravilniku, zlasti kar zadeva nošenje pijače na krov.
- V primeru slabega vedenja si Katarina Line / kapitan pridržuje pravico, da od strank zahteva izkrcanje.

Storno stroški:
- od dneva potrditve do 30 dni pred prihodom avansno plačilo (250 EUR na osebo) + administrativni stroški - ni povračila
- 29-22 dni 25% preostalega salda
- 21-15 dni 50% preostalega salda
- 14-0 dni 100% pristojbina
- pristojbina za spremembo imena / datuma, 20 eur na osebo (veljavna samo, če je sprememba opravljena do 30 dni pred rezerviranim odhodom, sicer se bo uporabljala redna klavzula o odpovedi)

Ostale pomembne informacije:
Odhodi na soboto, Check-in med 11:00 - 12:00 h
Days 8 dni / 7 noči
Check-out iz ladnje na dan odhoda do 09:00 h

OPOMBA:
Zaradi posebnih pogojev in zahtev v nekaterih hrvaških pristaniščih se ladje Katarine Line privezujejo druga ob drugo, zaradi česar morajo stranke prestopiti z ene ladje na drugo, da bi prišle do obale (vmes je vrzel). V takšnih primerih morajo stranke pri prečkanju posebno paziti in to storiti na lastno odgovornost. Osebje na ladji bo nudilo pomoč tistim, ki jo potrebujejo in jo prosijo. Križarjenje ni priporočljivo za stranke v invalidskih vozičkih ali z omejeno mobilnostjo. Katarina Line in kapitan plovila si pridržujeta pravico do spremembe in spreminjanja poti zaradi vremenskih razmer kot tudi pogojev v obiskanih pristaniščih. Vrstni red obiskov je lahko drugačen od objavljenega v primeru, da so pristanišča pretirano natrpana in prenapolnjena, z namenom, da kupcu omogočijo boljše doživetje in splošni vtis.

HRVAŠKA POČITNICE
TOP PONUDBA

Novo
akcija -24 %

05.05. - 09.06.

| Najem

Novo
Akcija -2 %

Poletje 2024

| Najem

Novo
Akcija -15 %

AKCIJA

| Najem

Novo
Akcija -15 %

FIRST MINUTE

| najem

Pomoč uporabnikom:
[email protected]