Križarjenje KL7-Southern Pearls - SPLIT

Križarjenje: SPLIT - DUBROVNIK (ENOSMERNO)

Križarjenje KL7-Southern Pearls - SPLIT

Klimatizirano
popusti do
-20%
Ogled fotografij
Ogled fotografij
Križarjenje KL7-Southern Pearls  - SPLIT Pot - KL7 - Split - Dubrovnik Križarjenje - Južna Dalmacija MV - Spalato - Premium Superior MV - Spalato - Premium Superior MV - Spalato - Premium Superior MV - Spalato - Premium Superior MV - Spalato - Premium Superior MV - Spalato - Premium Superior MV - Spalato - Premium Superior MV - Spalato - Premium Superior Split Hvar Stari Grad Hvar Vis Korčula Mljet Šipan Slano Dubrovnik KL7 - Split - Dubrovnik Antonela - PREMIUM Antonela - PREMIUM Antonela - PREMIUM Antonela - PREMIUM Antonela - PREMIUM Antonela - PREMIUM MV - Dalmatinac - TRADITIONAL ENSUITE MV - Dalmatinac - TRADITIONAL ENSUITE MV - Dalmatinac - TRADITIONAL ENSUITE MV - Dalmatinac - TRADITIONAL ENSUITE MV - Dalmatinac - TRADITIONAL ENSUITE MV - Dalmatinac - TRADITIONAL ENSUITE MV - Dalmatinac - TRADITIONAL ENSUITE Southern Pearls (KL7) Split-Dubrovnik - Hvar Southern Pearls (KL7) Split-Dubrovnik Southern Pearls (KL7) Split-Dubrovnik - Vis Southern Pearls (KL7) Split-Dubrovnik Southern Pearls (KL7) Split-Dubrovnik Southern Pearls (KL7) Split-Dubrovnik Southern Pearls (KL7) Split-Dubrovnik Southern Pearls (KL7) Split-Dubrovnik Southern Pearls (KL7) Split-Dubrovnik Southern Pearls (KL7) Split-Dubrovnik
Brezplačen WiFi<br>
Brezplačen WiFi
Klimatizirano
Klimatizirano
Izkušnja z majhno križarko
Izkušnja z majhno križarko
Majhno število potnikov
Majhno število potnikov
Kapitanova večerja
Kapitanova večerja
Postanki za plavanje
Postanki za plavanje
8 dni
8 dni
Cena od
Cena od 425 EUR
Luka odhoda
Luka odhoda SPLIT
Luka povratka
Luka povratka DUBROVNIK

Križarjenje KL7-Southern Pearls - SPLIT

Brezplačen WiFi<br>
Brezplačen WiFi
Klimatizirano
Klimatizirano
Izkušnja z majhno križarko
Izkušnja z majhno križarko
Majhno število potnikov
Majhno število potnikov
Kapitanova večerja
Kapitanova večerja
Postanki za plavanje
Postanki za plavanje
8 dni
8 dni
Cena od
Cena od 425 EUR
Luka odhoda
Luka odhoda SPLIT
Luka povratka
Luka povratka DUBROVNIK

Križarjenje KL7-Southern Pearls - SPLIT

Križarjenje, čudovit program, ugodne cene in odlična ladja, potovanje med dalmatinskimi otoki, križarjenje po Dalmaciji, Dalmacija, Hrvaška

Lega:
Split - Makarska – (Bol) Stari Grad – Hvar – Biševo(blue cave) / Vis – Korčula – (Mljet) Šipan or Slano – Dubrovnik(ENA SMER)

Namestitev:
ZGORNJE / GLAVNE DECK KABINE SO DOLOČENE PO RAZPOLOŽLJIVOSTI in se jih ne da izbirati!
Kabine nižje palube (lower deck) so v trupu ladje pod glavno palubo.

Premium superior - ladje:
Spalato, Amalia, Seagul, Majestic, Moon light, Dream, Lupus Mare

Premium - ladje:
Antonela, Vapor, Eos, Dionis, Dalmatia, Jadranska Kraljica, Meridijan, Pape Prvi, Morena, Emanuel, Leonardo.

Traditional Ensuite - ladje:
Adonis, Dalmatinac, Dalmatinka, Dalvin, Kalipsa, Labrador, Lopar, Moja Maja, Nikola, Panorama, Petrina, Plomin, Skarda, Toma, Viktorija.

Gosti, za čas križarjenja bivajo na eni od teh ladij - gostje ne morejo izbrati ladij - ime ladje se sporoči približno 5 dni pred odhodom!

Kabine so med ladjami iste kategorije različne


PREMIUM SUPERIOR
Premium superior plovila so novejša plovila - mini deluxe plovila s podobnim udobjem, vendar so manjše velikosti - dolžine 38 do 41 m. Klimatizirane kabine so velike od 8 do 14m2. Spalnice z zakonskimi ali dvema posteljama, sušilcem za lase in sefom.
Vključene storitve: samopostrežne zajtrke, kosila s tremi hodi, 1 x kapitanska večerja, trije vodeni ogledi - Hvar, Korčula, Dubrovnik, vsakodnevno čiščenje kabine, sredi tedna svež komplet brisač in posteljnine, ravnanje s prtljago, degustacija oljčnega olja in vina na krovu, popoldne čaj in kava, neomejena količina vode iz rezervoarja. Brezplačni brezžični internet.

PREMIUM
Premium plovila imajo moderen tradicionalni videz, nudijo namestitev v klimatiziranih prostornih. Kabine so z zakonskimi ali dvema posteljama, sušilec za lase in sef. Ladje so dolge od 29 do 35 m, kabine v velikosti 8 do 14m2.
Vključene storitve: samopostrežne zajtrke, kosila s tremi hodi, 1 x kapitanska večerja, vodeni ogled Dubrovnika (angleščina), vsakodnevno čiščenje kabine, sredi tedna sveži komplet brisač in posteljnine, ravnanje s prtljago, degustacija oljčnega olja in vina na krovu, popoldanski čaj in kava s piškoti, neomejena količina vode iz rezervoarja, brezplačen Wifi.

TRADITIONAL ENSUITE
Lesene ladje, kabine z zasebnim tušem/WC-jem, večinoma pogradi, klimatiziran salon.
Vključene storitve: kontinentalni zajtrki, kosila s tremi hodi, neomejena voda iz rezervoarja za vodo, brezplačen WIFI.

TRADITIONAL
Lesene ladje, kabine z umivalnikom in pogradi. Skupni tuši / toalete, klimatizirani salon, kabine nimajo klimatske naprave.
Vključene storitve: kontinentalni zajtrki, kosila s tremi hodi, neomejena voda iz razervoarja za vodo. Brezplačni brezžični internet.

Program plovbe:

1 dan - SOBOTA SPLIT - MAKARSKA (L) O
dhod iz splitskega pristanišča ob 13: 00h (pozni prihodi se lahko pridružijo v Makarski) in križarjenje ob dalmatinski obali do Makarske, medtem ko uživate v kosilu. Popoldan plavaj na eni od čudovitih plaž. Od tod se lahko tisti, ki se počutijo pustolovski, pridružijo našemu izbirnemu rečnemu raftingu na potokih reke Cetine ali adrenalinski črpalki zipline nad kanjonom reke Cetine in se zopet vrnejo na ladjo v Makarski. Nočitev v Makarski, znani turistični destinaciji s številnimi restavracijami in bari ter čudovitim sprehajališčem ob znameniti plaži. Uživajte v čarovniji Makarske riviere in se sprehodite po mestnih ulicah - z obilico cerkva in drugih kulturnih znamenitosti.

2 dan - NEDELJA MAKARSKA - BOL (BRAČ) - STARI GRAD (B, L)
Zjutraj nadaljujemo križarjenje do naslednje destinacije - otok Brač, natančneje v mestu Bol, znana plaža Zlatni Rat (zlati rog), naravni fenomen, ki dominira drugim plažam s svojo specifično obliko. Po plavanju na rogu in kosilu nadaljujemo pot proti Starem Gradu na otoku Hvaru, najbolj sončnem jadranskem otoku. Prosto popoldne, da raziščite to edinstveno mesto. Znano mesto Stari Grad je najstarejše na Hrvaškem in najbolje ohranjen primer starogrškega kmetijstva. Skupaj s starim mestom je del svetovne dediščine, ki jo ščiti UNESCO. Nočitev v enem od pristanišč Stari Grad, glavno ali trajektno pristanišče (2 km stran), odvisno od razpoložljivosti v pristanišču.

3 dan - PONEDELJEK STARI GRAD - HVAR (B, L)
Naslednji cilj je mesto Hvar, priljubljena destinacija za potnike iz vsega sveta. Po kosilu se ustavimo za kopanje, sproščanje in osvežitev v čistem, kristalno modrem morju na bližnjih Paklinskih otokih. Prihod na Hvar v popoldanskih urah, ki mu sledi voden ogled tega izrednega mesta (vključen v Premium Superior). Hvar ponuja številne kulturne in zgodovinske znamenitosti (renesančna katedrala, frančiškanski samostan, benediktinski samostan, znan po čipki, ki je na Unescovem seznamu svetovne dediščine,...) in veliko restavracij in barov odprtih pozno v noč.

4 dan - TOREK HVAR - (Modra jama) VIS (B, L,)
Zgodaj zjutraj se odpravimo proti otočku Biševo, da obiščemo modro jamo, veličasten naravni pojav. Ker so lahko včasih vremenski pogoji zelo nepredvidljivi, je možnost našega obiska odvisna od teh pogojev, vendar vas bo o tem obvestila posadka. Vhod v Modro jamo se plača na kraju samem (približno 18 EUR na osebo). Nadaljujemo proti otoku Visu, ki je bil zaradi svoje edinstvene geografske lege strateško mornarsko pristanišče in kot takšen je bil do nedavnega zaprt za javnost. Zaradi svoje izolacije ima Vis poseben čar - Sredozemlje, kot je nekoč bilo, zaradi česar ga je zanimivo videti. Nočitev v mestu Visu, ki se nahaja na severni strani otoka, zgrajen v bližini ostankov starodavnega Issa, prvega mestnega središča na Hrvaškem. Če ste zainteresirani, obiščite ostanke rimskega termalnega mesta, Mestnega muzeja ali se preprosto sprehodite in uživajte ob razgledu na lepo »Villae Rusticae«, ki se nahaja ob obali.

5 dan - SREDA VIS - KORČULA (B, L)
Med zajtrkom se odpravimo proti Korčuli, rojstni kraj znanega raziskovalca in avanturista Marka Pola. Obkrožena z srednjeveškimi obzidji, Korčula spominja na miniaturni Dubrovnik, ko se ji približujemo iz morju. Ima več legend, zgodbe in spomenike, kot jih ne boste našli nikjer drugje. Danes je Korčula edino mesto na svetu, kjer se še vedno izvaja španska srednjeveška viteška igra - Moreška. Ob prihodu lahko uživate v vodeni pešpoti po ulicah starega mestnega jedra, zgrajene v obliki ribje kosti (vključene v Premium Superior). Uživajte v številnih konobah, restavracijah, nočnih klubih, ki se nahajajo znotraj in okoli mestnega obzidja. Čez noč v pristanišču.

6 dan - ČETRTEK KORČULA - MLJET - ŠIPAN ali SLANO (B, L, CD)
Nadaljujemo s križarjenjem do enega od najbolj zelenih jadranskih otokov - otoka Mljeta, ki je na zahodnem delu narodnega parka. Prosti čas za uživanje v lepotah Narodnega parka (dve slani jezeri, povezani z ozkim kanalom do morja), vožnja s čolnom do otoka St Mary na Velikem jezeru, kjer se nahajajo stara cerkev in samostan. Kolesarstvo, kanu ali plavanje v jezerih je dovoljeno, nadaljujemo križarjenje proti Šipanu, delu Elafitskih otokov v bližini Dubrovnika ali proti Slanu na obali, oba pa sta majhna ribiška naselja, v eni od njih pa bomo čez noč v pristanišču in na krovu uživali kapitansko večerjo.

7 dan - PETEK ŠIPAN ali SLANO-DUBROVNIK (B, L)
Zgodaj zjutraj odhajamo na naš končni cilj - pravi biser Jadrana. Po kosilu kratek postanek za plavanje. Pridružite se vodenemu ogledu Dubrovnika, nato pa nadaljujemo z možnostjo vožnje z žičnico do gore Srđ za spektakularen pogled na staro mesto. Priporočamo sprehode ob mestnih obzidjih, dolžine 1940 metrov, s čudovitim razgledom na staro mestno jedro Dubrovnika in okoliške otoke. Nočitev v pristanišču Gruž.

8 dan -SOBOTA DUBROVNIK (B)
Po zgodnjem zajtrku se poslovite od posadke in vseh vaših novih prijateljev!

Legenda:
B - zajtrk,
L - kosilo,
CD - kapetanova večerja

Prihod:
11:00 - 12:00

PREMIUM SUPERIOR UPPER/MAIN DECK:
- ladja PREMIUM SUPERIOR - MV Splato ali podobna
- Premium superior plovila so novejša plovila ali mini deluxe plovila s podobnim udobjem, vendar so manjše velikosti - dolžine 38 do 41 m.
- Klimatizirane kabine v podpalubju so velike od 8 do 14m2.
- Spalnice z zakonskimi ali dvema posteljama, sušilcem za lase in sefom.

PREMIUM SIPERIOR/ - PODPALUBA - LOWER DECK:
- ladja PREMIUM SUPERIOR - MV Amalia ali podobna
- Premium superior plovila so novejša plovila ali mini deluxe plovila s podobnim udobjem, vendar so manjše velikosti - dolžine 38 do 41 m.
- Klimatizirane kabine v podpalubju so velike od 8 do 14m2.
- Spalnice z zakonskimi ali dvema posteljama, sušilcem za lase in sefom.

PREMIUM UPPER/MAIN DECK:
- ladja PREMIUM - MV Antonela ali podobna
- Premium plovila imajo modernen tradicionalni videz, nudijo namestitev v klimatiziranih prostornih.
- Kabine so z zakonskimi ali dvema posteljama, sušilc za lase in sef. Ladje so dolge od 29 do 35 m, kabine v velikosti 8 do 14m2.

PREMIUM LOWER DECK:
- ladja PREMIUM - MV Antonela ali podobna
- Premium plovila imajo modernen tradicionalni videz, nudijo namestitev v klimatiziranih prostornih.
- Kabine v podpalubju so z zakonskimi ali dvema posteljama, sušilc za lase in sef. Ladje so dolge od 29 do 35 m, kabine v velikosti 8 do 14m2.

TRADITIONAL ENSUITE UPPER/MAIN DECK:
- ladja Tradintional Ensuite - MV Dalmatinac ali podobna
- Lesene ladje, kabine z zasebnim tušem/WC-jem, večinoma pogradi, klimatiziran salon.

TRADITIONAL ENSUITE LOWER DECK:
- ladja Tradintional Ensuite - MV Dalmatinac ali podobna
- Lesene ladje, kabine z zasebnim tušem/WC-jem, večinoma pogradi, klimatiziran salon.

Dobro je vedeti

Brezplačen WiFi<br>Brezplačen WiFi

KlimatiziranoKlimatizirano

Izkušnja z majhno križarkoIzkušnja z majhno križarko

Majhno število potnikovMajhno število potnikov

Kapitanova večerjaKapitanova večerja

Postanki za plavanjePostanki za plavanje

8 dni8 dni

Cena odCena od

425 EUR

Luka odhodaLuka odhoda

SPLIT

Luka povratkaLuka povratka

DUBROVNIK

Namestitev Storitev 20.04.-27.04., 04.05.-11.05., 11.05.-18.05., 12.10.-19.10. 15.06.-22.06., 22.06.-29.06., 29.06.-06.07., 13.07.-20.07., 27.07.-03.08., 03.08.-10.08., 10.08.-17. 28.09.-05.10.
PREMIUM SUPERIOR UPPER/MAIN DECK 1 x križarjenje
(7 nočitev/osebo - polenzion)
1150.00 1500.00 1400.00
PREMIUM SIPERIOR/ - podpaluba - LOWER DECK 1 x križarjenje
(7 nočitev/osebo - polenzion)
1000.00 1250.00 1150.00

SPO /
20.04. - 27.04.
20%
gradtur - club - popust
za rezervacije do 30.05.
2%
Termini odhodi iz Splita - poletje 2024:
20.4.
4.5., 11.5.,
15.6., 22.6., 29.6.
13.7., 27.7.,
3.8., 10.8., 17.8., 31.8
28.9.
12.10.
Cena vključuje:

Cena na osebo v doposteljni sobi DBL ali TWN CABINI v EUR

Vključene storitve: (PREMIUM SUPERIOR)
- samopostrežni zajtrk,
- kosilo,
- 1 x kapetanova večerja,
- vodja ture v angleškem jeziku,
- vodeni ogledi Hvara, Korčule in Dubrovnika,
- sredi tedna svež komplet brisač in posteljnine,
- rokovanje s prtljago,
- degustacija oljčnega olja in vin na krovu,
- popoldanski čaj in kava s piškoti, liter vode na osebo na dan.

Doplačila:

Obvezni dodatek - turistični davek in pristojbina pristanišča (plača se na kraju samem) 60 EUR na oseba na teden

OSTALA DOPLAČILA (neto)
- vstop v Nacionalni park Mljet. Cena 25. EUR na osebo (plačilo na mestu samem)
- vstop v Modro špiljo. Cena 18. EUR na osebo (plačilo na mestu samem)
- brisače za plažo so na voljo za 5 EUR na teden / brisačo. Brisačo za plažo Katarina Line lahko kupite ob prihodu za 10 EUR.
- Izposoja otroškega stola ali otroške posteljice 50 EUR na teden (plača se na mestu samem)
- Možnost parkiranja od 10 do 20 EUR na dan
- Letališki prevoz iz dubrovniškega ali splitskega letališča in obratno, cena na zahtevo
- obnova poroke ali druge priložnosti/ posebni praznični paketi 150 EUR. - na par - vključuje svečano obnavljanje poroke s strani kapitana, potrdila, šampanjec, darila
- Pred / po križarjenju na voljo na zahtevo - vile, hoteli, zasebne nastanitve, hostli ...
- trajektne vozovnice, na voljo za obalne in mednarodne trajektne povezave

Popusti:
- odrasla oseba na tretji postelji v kabini za tri osebe - 30%
- otroci do 10 let - 50%
- samo ena oseba v kabini + 50% (samo v nekaterih terminih)

Plačilo:
- 30% ob rezervaciji, preostanek do 35 dni pred odhodom na počitnice

Posebne opombe:
- Kapetan si pridržuje pravico do spremembe poti v primeru slabih vremenskih razmer
- Podjetje Katarina Line si pridržuje pravico odpovedi odhodov z manj kot 10 udeleženci in spreminjanje imena ladje, če je to potrebno.
- Gostje so dolžni slediti kapitanovim navodilom in ladijskemu pravilniku, zlasti kar zadeva nošenje pijače na krov.
- V primeru slabega vedenja si Katarina Line / kapitan pridržuje pravico, da od strank zahteva izkrcanje.

Storno stroški:
- od dneva potrditve do 30 dni pred prihodom avansno plačilo (150 EUR na osebo) + administrativni stroški - ni povračila
- 29-22 dni 25% preostalega salda
- 21-15 dni 50% preostalega salda
- 14-0 dni 100% pristojbina
- pristojbina za spremembo imena / datuma, 20 eur na osebo (veljavna samo, če je sprememba opravljena do 30 dni pred rezerviranim odhodom, sicer se bo uporabljala redna klavzula o odpovedi)

Ostale pomembne informacije:
Odhodi na soboto, Check-in med 11:00 - 12:00 h
Days 8 dni / 7 noči
Check-out iz ladnje na dan odhoda do 09:00 h

MOŽNE EKSKURZIJE (če plačate lokalno plačilo v valuti KUNA, cene so informativne in se lahko spremenijo)
- DEGUSTACIJA VIN KORČULA, VIS 1 ura 20 EUR. - Poiščite svoje okuse in poskusite dalmatinske sorte na različnih otokih.
- KAYAKING NA MORJU - HVAR 2 do 3 ure 35 EUR. - Veslaj od enega otoka do drugega v manj kot desetih minutah in raziščite lepoto narave in njenih kreacij.
- TURA PODZEMNIH TUNELOV - VIS 1:30 h 30 EUR. - Na tem izletu se obišče vojaške predore iz hladne vojne, ki so se v preteklosti uporabljali za podmornice.
- VEČERJA V VASICI - KORČULA 3 do 4 ure 35 EUR. - Poskusite tradicionalno dalmatinsko večerjo v majhni vasici blizu Korčule in spoznajte zgodovino in tradicionalni način življenja.
- NAJEM KOLES - MLJET EUR 11. - Večina otoka Mljet je narodni park, zato uživajte v čudoviti naravi z najetimi kolesi za 2 uri.
- ČRNA GORA IZ DUBROVNIKA Celodnevni 55 EUR. - Obiščite Črno goro za en dan, majhno državo s čudovitimi gorami, ki se dvigajo nad Jadranskim morjem, napolnjena z naravnimi lepotami in zgodovinskimi mesti, kot sta Budva in Kotor.
- MOSTAR IZ DUBROVNIKA Celodnevni 55 EUR. - Doživite najlepšo mesto v Bosni in Hercegovini, si oglejte znameniti Stari most, odkrivajte osmansko in turško zgodovino.
- ŽIČNICA NA DUBROVNIKU EUR 22. - V Dubrovniku vzemite žičnico na planino Srđ in uživajte v čudovitem razgledu na staro mesto.
- OFF-ROAD BUGGY SAFARI V DUBROVNIKU 2 uri 60 EUR. -Poskusite vožnjo v dvosedežnih kolesih! Ta odprava vas popelje na lokacije, ki jih obiskovalci Dubrovnika redko vidijo, ki vključujejo utrdbe na hribu in hrvaški ranč.
- TURA IGRE PRESTOLOV V DUBROVNIKU 2 uri 27 EUR. - Na tej turneji vas bodo vodili skozi vse dele starega mesta, kjer so bili posneti nekateri najbolj nepozabni prizori.
- KAYAKING OKOLI DUBROVNIŠKEGA OBZIDJA 4 ure 30 EUR. - Doživite plavanje v skritih zalivih, snorklingu in čudovitem razgledu na dubrovniške mestne stene iz morja.
- Neobvezni ogledi v naslednjih mestih (potrebno min 10 pax): Hvar, Korčula - 10 EUR, - na osebo na turo; Dubrovniška tura je vključena za Premium in Prem.Superior, Hvar in Korčula za Prem.Superior. NEOBVEZNO: Slušalke za sprehode, ki jih je treba naročiti vnaprej: 10 EUR na osebo na teden.

OPOMBA:
Zaradi posebnih pogojev in zahtev v nekaterih hrvaških pristaniščih se ladje Katarine Line privezujejo druga ob drugo, zaradi česar morajo stranke prestopiti z ene ladje na drugo, da bi prišle do obale (vmes je vrzel). V takšnih primerih morajo stranke pri prečkanju posebno paziti in to storiti na lastno odgovornost. Osebje na ladji bo nudilo pomoč tistim, ki jo potrebujejo in jo prosijo. Križarjenje ni priporočljivo za stranke v invalidskih vozičkih ali z omejeno mobilnostjo. Katarina Line in kapitan plovila si pridržujeta pravico do spremembe in spreminjanja poti zaradi vremenskih razmer kot tudi pogojev v obiskanih pristaniščih. Vrstni red obiskov je lahko drugačen od objavljenega v primeru, da so pristanišča pretirano natrpana in prenapolnjena, z namenom, da kupcu omogočijo boljše doživetje in splošni vtis.

Namestitev Storitev 20.04.-27.04., 04.05.-11.05., 11.05.-18.05., 12.10.-19.10. 15.06.-22.06., 22.06.-29.06., 29.06.-06.07., 13.07.-20.07., 27.07.-03.08., 03.08.-10.08., 10.08.-17. 28.09.-05.10.
PREMIUM UPPER/MAIN DECK 1 x križarjenje
(7 nočitev/osebo - polenzion)
1000.00 1250.00 1150.00
PREMIUM LOWER DECK 1 x križarjenje
(7 nočitev/osebo - polenzion)
850.00 1100.00 1050.00

SPO /
20.04. - 27.04.
20%
gradtur - club - popust
za rezervacije do 30.05.
2%
Termini odhodi iz Splita - poletje 2024:
20.4.
4.5., 11.5.,
15.6., 22.6., 29.6.
13.7., 27.7.,
3.8., 10.8., 17.8., 31.8
28.9.
12.10.
Cena vključuje:

Cena na osebo v doposteljni sobi DBL ali TWN CABINI v EUR

Vključene storitve: (PREMIUM)
- samopostrežni zajtrk,
- kosila s tremi hodi,
- 1 x kapitanska večerja,
- vodeni ogled Dubrovnika (angleški jezik),
- vsakodnevno čiščenje kabine, sredi tedna sveži komplet brisač in posteljnine, ravnanje s prtljago, degustacija oljčnega olja in vina na krovu, popoldanski čaj in kava s piškoti, neomejena količina vode iz rezervoarja, brezplačen Wifi.

Vključene storitve: (TRADITIONAL ENSUITE)
- kontinentalni zajtrki,
- kosila s tremi hodi,
- neomejena voda iz rezervoarja za vodo,
- brezplačen WIFI.

OPOMBA:
- Kapitan si pridržuje pravico spreminjanja poti

Doplačila:

Obvezna doplačila:
- turistični davek in pristaniška pristojbina (plača se na kraju samem) 60 EUR na osebo na teden

Ostala doplačila:
- vstop v Nacionalni park Mljet. Cena 25. EUR na osebo (plačilo na mestu samem)
- vstop v Modro špiljo. Cena 18. EUR na osebo (plačilo na mestu samem)
- otroški stolček ali otroška posteljica: 50 EUR/teden
- večerja 115 EUR/osebo na teden - minimalno 10 udeležencev
- parkirnina v mestu opatija 10-20 EUR/dan/vozilo.

Ostala doplačila: - TRADITIONAL ENSUITE in TRADITION ladje
- angleški zajtrk 40 EUR/oseba/teden
- kapitanova večerja 30 EUR/oseba (izbira mesni ali ribji menu)
- dodatne birsače za kopanje ali kabino 3-5 EUR/komad/oseba
- dnevno čiščenje kabine 15 EUR/oseba/teden

Popusti:
- odrasla oseba na tretji postelji v kabini za tri osebe - 30%
- otroci do 10 let - 50%
- samo ena oseba v kabini + 50% (samo v nekaterih terminih)

Plačilo:
- 30% ob rezervaciji, preostanek do 35 dni pred odhodom na počitnice

Posebne opombe:
- Kapetan si pridržuje pravico do spremembe poti v primeru slabih vremenskih razmer
- Podjetje Katarina Line si pridržuje pravico odpovedi odhodov z manj kot 10 udeleženci in spreminjanje imena ladje, če je to potrebno.
- Gostje so dolžni slediti kapitanovim navodilom in ladijskemu pravilniku, zlasti kar zadeva nošenje pijače na krov.
- V primeru slabega vedenja si Katarina Line / kapitan pridržuje pravico, da od strank zahteva izkrcanje.

Storno stroški:
- od dneva potrditve do 30 dni pred prihodom avansno plačilo (150 EUR na osebo) + administrativni stroški - ni povračila
- 29-22 dni 25% preostalega salda
- 21-15 dni 50% preostalega salda
- 14-0 dni 100% pristojbina
- pristojbina za spremembo imena / datuma, 20 eur na osebo (veljavna samo, če je sprememba opravljena do 30 dni pred rezerviranim odhodom, sicer se bo uporabljala redna klavzula o odpovedi)

Ostale pomembne informacije:
Odhodi na soboto, Check-in med 11:00 - 12:00 h
Days 8 dni / 7 noči
Check-out iz ladnje na dan odhoda do 09:00 h

OPOMBA:
Zaradi posebnih pogojev in zahtev v nekaterih hrvaških pristaniščih se ladje Katarine Line privezujejo druga ob drugo, zaradi česar morajo stranke prestopiti z ene ladje na drugo, da bi prišle do obale (vmes je vrzel). V takšnih primerih morajo stranke pri prečkanju posebno paziti in to storiti na lastno odgovornost. Osebje na ladji bo nudilo pomoč tistim, ki jo potrebujejo in jo prosijo. Križarjenje ni priporočljivo za stranke v invalidskih vozičkih ali z omejeno mobilnostjo. Katarina Line in kapitan plovila si pridržujeta pravico do spremembe in spreminjanja poti zaradi vremenskih razmer kot tudi pogojev v obiskanih pristaniščih. Vrstni red obiskov je lahko drugačen od objavljenega v primeru, da so pristanišča pretirano natrpana in prenapolnjena, z namenom, da kupcu omogočijo boljše doživetje in splošni vtis.

OPOMBA - COVID 19:
Poraba vode ni neomejena, gostje prejemajo 1,5 litra ustekleničene vode na dan/osebo.

HRVAŠKA POČITNICE
TOP PONUDBA

Novo
akcija -24 %

05.05. - 09.06.

| Najem

Novo
Akcija -2 %

Poletje 2024

| Najem

Novo
Akcija 30 %

AKCIJA -30%

| Najem

Novo
Akcija -10 %

LAST MINUTE

| najem

Pomoč uporabnikom:
info@hrvaska.net