Križarjenje KL - Dalmatian Paradise - SPLIT - SPLIT

Križarjenje: Dalmatian Paradise SPLIT - SPLIT

Križarjenje KL - Dalmatian Paradise - SPLIT - SPLIT

Klimatizirano
popusti do
-20%
Ogled fotografij
Ogled fotografij
Križarjenje KL - Dalmatian Paradise - SPLIT - SPLIT Križarjenje - Dalmacija - Dalmatian Paradise Križarjenje - Južna Dalmacija MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior Split Hvar Split Hvar Hvar Korčula Mljet Mljet Dubrovnik Dubrovnik MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX Dubrovnik MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX
Brezplačen WiFi<br>
Brezplačen WiFi
Klimatizirano
Klimatizirano
Izkušnja z majhno križarko
Izkušnja z majhno križarko
Majhno število potnikov
Majhno število potnikov
Kapitanova večerja
Kapitanova večerja
Postanki za plavanje
Postanki za plavanje
8 dni
8 dni
Plaža
Plaža 10 m
Cena od
Cena od 1400 EUR
Luka odhoda
Luka odhoda SPLIT
Luka povratka
Luka povratka SPLIT
Kategorija ladje
Kategorija ladje DELUXE SUPERIOR & DELUXE

Križarjenje KL - Dalmatian Paradise - SPLIT - SPLIT

Brezplačen WiFi<br>
Brezplačen WiFi
Klimatizirano
Klimatizirano
Izkušnja z majhno križarko
Izkušnja z majhno križarko
Majhno število potnikov
Majhno število potnikov
Kapitanova večerja
Kapitanova večerja
Postanki za plavanje
Postanki za plavanje
8 dni
8 dni
Plaža
Plaža 10 m
Cena od
Cena od 1400 EUR
Luka odhoda
Luka odhoda SPLIT
Luka povratka
Luka povratka SPLIT
Kategorija ladje
Kategorija ladje DELUXE SUPERIOR & DELUXE

Križarjenje KL - Dalmatian Paradise - SPLIT - SPLIT

Program plovbe: Split (1st noč) - Korčula - Mljet & Dubrovnik - Dubrovnik – Pelješac Polotok - Hvar - Bol (Captainova večerja) – Split

Lega:
Križarjenje
Split - Korčula- Mljet & Dubrovnik - Dubrovnik - Pelješac Peninsula - Hvar - Bol – Split


Namestitev:
ZGORNJE / GLAVNE DECK KABINE SO DOLOČENE PO RAZPOLOŽLJIVOSTI in se jih ne da izbirati!
Kabine nižje palube (lower deck) so v trupu ladje pod glavno palubo.

Delux superior - ladje:
Adriatic Sky *NEW IN 2020*, Adriatic Sun, Aurelia *NEW IN 2020*, Avangard, Ave Maria, Black Swan, Futura, Maritimo, Markan, Nautilus *NEW IN 2019*, Rhapsody *NEW IN 2020*, Riva
Max: kapaciteta ladij: 34 - 40 oseb

Delux - ladje:
Admiral, Aquamarin, Fantazija, Katarina *NEW IN 2019*, My Way, San Antonio
Max: Kapaciteta ladij: 34 - 40 oseb.

Gosti, za čas križarjenja bivajo na eni od teh ladij - gostje ne morejo izbrati ladij - ime ladje se sporoči približno 5 dni pred odhodom!

Kabine so med ladjami iste kategorije različne.


DELUX SUPERIOR
Informacije: Deluxe superior je nov razred novejših in večjih plovil, najboljša plovila, ki obstajajo na Jadranskem morju, zgrajena iz visokokakovostnih materialov iz masivnega lesa, stekla, marmorja, nerjavečega jekla in podobno. Najmanjše dolžine 47 metrov, na novo zgrajene ali prenovljene, z vročimi kadmi in prostornimi, vrhunsko oblikovanimi, klimatiziranimi kabinami z zakonsko posteljo z zakonskimi ali dvema posteljama, velikosti 15 do 20 metrov.
Kabine so opremljene z garderobami, sefom, sušilcem za lase, toaletnimi potrebščinami, kopalnim plaščem, copati itd.
Vključene storitve: letališki transferji, samopostrežni zajtrki in kosila s štirimi hodi, 1 x kapitanska večerja z živo glasbo, večerja v značilnem hrvaškem okolju, ogledi (angleško govoreči), različne vstopnine, različne degustacije, pristaniške pristojbine, rokovanje s prtljago, vsakodnevna storitev v kabini
Število zvezdic: 5 *

DELUX:
Deluxe ladje so plovila visokega razreda, ki nudijo prostor, luksuz in udobje. Vsaka kabina je prostorna z lastno kopalnico. Kabine imajo individualno nadzorovano klimatsko napravo. Kabine so opremljene z garderobami, sefom, sušilcem za lase, toaletnimi potrebščinami, kopalnim plaščem, copati itd.
Vključene storitve: letališki transferji, samopostrežni zajtrki in kosila s štirimi hodi, 1 x kapitanska večerja z živo glasbo, večerja v tipičnem hrvaškem okolju, ogledi (angleško govoreči), različne vstopnine, različne degustacije, davki in pristaniške pristojbine , rokovanje s prtljago, vsakodnevna storitev kabine.
Število zvezdic: 5

HOTELSKA PONUDBA:
Uživajte na križarjenju po južnem Jadranskem morju z enega otoka na drugega z majhnim delux plovili. Sprostite se in pustite, da kapitan, posadka in naš vodja potovanj poskrbijo za vas.

Zjutraj se lahko sprostite na prostranih palubah in se sončite ali osvežite v Jadranskem morju. Popoldne in večere skrbno načrtujete, da z lokalnimi strokovnjaki raziščete najboljše kraje na Hrvaškem.

Pot:

1. DAN - SUBOTA: SPLIT (D)
Prevoz z letališča Split do pristanišča v Splitu, kjer bo plovilo. Prijava od 14.00 ure naprej. Po nastanku na ladji se pridružitev vodenem ogledu mesta v angleškem jeziku (ni možno v primeru poznega prihoda). Split je zgodovinsko mesto pod Unescovo zaščito in del svetovne dediščine. Našli bomo obilje rimske arhitekture ter ostanke veličastne Dioklecijanove palače, nekoč naseljena s strani rimskega cesarja. Po ogledu Splita se vrnite na ladjo kjer vas čaka topli sprejem in koktajl. Nočitev v Splitu.

2. DAN - NEDELJA: SPLIT - KORČULA (B, L)
Zjutraj bomo zapustili to veličastno mesto in nadaljevali križarjenje proti otoku Korčula, najbolj znanem kot rojstni kraj trgovca in raziskovalca Marka Pola. Na poti se bomo ustavili in imeli kosilo v enem od osamljenih zalivov. Zgodaj popoldne prihod na Korčulo, kjer sledi voden ogled tega očarljivega mesta z utrjenimi zidovi. Na tem otoku lahko najdete več legend, zgodb in spomenikov kot kjer koli drugje. Korčula ima bogato izbiro restavracij, v katerih lahko nadaljujete s svojo gurmansko izkušnjo. Obstaja veliko barov in klubov za tiste, ki iščejo večerno zabavo. Nočitev na Korčuli.

3. DAN - PONEDELJEK: KORČULA - MLJET & DUBROVNIK (B, L, D)
Naslednje jutro se odpravimo dalje proti jugu do otoka Mljet. Pridružite se upravljavcu križarjenja na sprehodu do znamenitih slanih jezer v Nacionalnem parku Mljet in si privoščite vožnjo z ladjico do otoka Sv. Marije, kjer boste obiskali starodavni benediktinski samostan, staro opatijo in cerkev iz 12. stoletja. Vrnitev na ladjo za kosilo in nato odhod proti Dubrovniku. Pozno popoldne prihod v Dubrovnik, a preden bomo privezali vrvi v pristanišču Gruž, vas bo kapitan popeljal na večerno križarjenje ob obzidju starega mestnega jedra. Med večerno vožnjo bo na palubi postrežena samopostrežna večerja. Uživajte v spektakularnem pogledu na to veličastno staro mesto. Nočitev v Dubrovniku.

4. DAN - TOREK: DUBROVNIK (B)
Po zajtrku prevoz do starega mesta, kjer bo potekal voden ogled tega čarobnega mesta (angleški jezik). Imeli boste priložnost, da posnamete najboljše slike tega bisera jadrana, ko se boste z gondolo od starega mesta povzdignili na goro Srđ. Uživali boste v slikovitem razgledu na obzidje in Elafitske otoke. Popoldne v prostem času, poiščite svojo idilično točko za kosilo ali večerjo. Za vas z večjim navdušenjem priporočamo, da se sprehodite po znanem obzidju dolgem 1.940 m kasneje pa se sprehodite še po sprehajalni ulici STRADUN - tako ulici kot trgu, sprehajalni poti znotraj mestnega obzidja. Nočitev v Dubrovniku.

5. DAN - SREDA: DUBROVNIK - PELJEŠAC PENINSULA (B, L, D)
Zgodaj zjutraj odhod proti polotoku Pelješac, ki je znan po odličnem vinu. Pred kosilom kratek postanek na enem od Elafitskih otokov in popoldanski prihod na polotok Pelješac. Danes se oddaljujemo od obale v notranjost, da raziskujemo podeželje. Popoldanski prevoz v dalmatinsko vas, ki mu bo sledil obisk lokalne kmetije, kjer si lahko pridružite vaški zabavi s hrvaškimi dobrotami. All inclusive večerja z lokalnimi jedmi iz domačih polj. Pozno zvečer se vrnemo nazaj na ladjo. Nočitev na polotoku Pelješac.

6. DAN - ČETRTEK: PELJEŠAC - HVAR (B, L)
Jutranji odhod proti Hvaru. Postanek za kosilo na majhnem otoku Šćedro, nato pa sledi kopanje na Paklenih otokih. Popoldan prihod na Hvar. Hvar je najdaljši otok na Jadranu in eden najbolj sončnih. Otok Hvar je znan po razkošnih poljih sivke in dih jemajoči lepoti. Na Hvaru lahko najdemo številne zgodovinske znamenitosti: renesančno katedralo s prvotnim stolpom in najstarejše ljudsko gledališče v Evropi, ki je bilo ustanovljeno leta 1612. Pohod do utrdbe mesta s pogledom na pristanišče in mesto Hvar in Paklene otoke. Zvečer Hvar ponuja obilo zabave - številne restavracije, bari in kavarne so odprte vse do jutranjih ur. Nočitev na Hvaru.

7. DAN - PETEK: HVAR - BOL - MILNA ali PUČIŠĆA (B, L, CD)
Naša zadnja postaja bo otok Brač in slikovito mesto Bol. Sprehodite se po sprehajalni poti ali se kopajte na eni najbolj znani dalmatinski plaži - Zlatni Rat (Zlati rt - znan po tem da spreminja smer, saj veter in valovi nenehno spreminjajo obliko). Bol je tipično ribiško mesto, ki je postalo priljubljena turistična destinacija. Po kosilu na ladji čas za počitek. Zvečer pa sledi večerja, kjer se bo kapetan poslovil od gostov z zabavo na krovu. Nočitev v mestuPučiđća ali v bližini mesta Milna.

8. DAN - SUBOTA: MILNA ali PUČIŠĆA - SPLIT (B)
Zgodaj zjutraj odhod v Split in ob prihodu je čas, da se poslovimo od posadke in vseh novih prijateljev!
Odjava do 9.00 ure in prevoz do letališča Split.

Legenda:
B - zajtrk,
L - kosilo,
D - večerja
CD - Kapetanova večerja


Upoštevajte, da zadnja noč ni v pristanišču Split

Živali:
Niso dovoljene

Prihod:
11:00 - 12:00

Odhod:
09:00

Križarjenje, čudovit program s plovbo na DELUX superior ladjah (najboljša plovila na Jadranu). Pot poteka od Splita do Dubrovnika in nazaj do Splita s postanki na čudovitih Dalmatinskih otokih (Mljet, Korčula, Hvar, Brač), ugodne cene in odlične ladje. Križarjenje po Jadranu in sončni Dalmaciji, Hrvaška

VIP UPPER/MAIN DECK CABIN DELUXE SUPERIOR:
- ladja DELUX SUPERIOR - MV Futura ali podobna
- Deluxe superior je nov razred novejših in večjih plovil, najboljša plovila, ki obstajajo na Jadranskem morju, zgrajena iz visokokakovostnih materialov iz masivnega lesa, stekla, marmorja, nerjavečega jekla in podobno. Najmanjše dolžine 47 metrov, na novo zgrajene ali prenovljene po letu 2016, z vročimi kadmi in prostornimi, vrhunsko oblikovanimi, klimatiziranimi kabinami z zakonsko posteljo z zakonskimi ali dvema posteljama, velikosti 15 do 20 metrov.
- Kabine so opremljene z garderobami, sefom, sušilcem za lase, toaletnimi potrebščinami, kopalnim plaščem, copati itd.

UPPER /MAIN DECK CABIN DELUXE SUPERIOR:
- ladja DELUX SUPERIOR - MV Futura ali podobna
- Deluxe superior je nov razred novejših in večjih plovil, najboljša plovila, ki obstajajo na Jadranskem morju, zgrajena iz visokokakovostnih materialov iz masivnega lesa, stekla, marmorja, nerjavečega jekla in podobno. Najmanjše dolžine 47 metrov, na novo zgrajene ali prenovljene po letu 2016, z vročimi kadmi in prostornimi, vrhunsko oblikovanimi, klimatiziranimi kabinami z zakonsko posteljo z zakonskimi ali dvema posteljama, velikosti 15 do 20 metrov.
- Kabine so opremljene z garderobami, sefom, sušilcem za lase, toaletnimi potrebščinami, kopalnim plaščem, copati itd.

LOWER DECK CABIN DELUXE SUPERIOR - PODPALUBJE:
- ladja DELUX SUPERIOR - MV Futura ali podobna
- Deluxe superior je nov razred novejših in večjih plovil, najboljša plovila, ki obstajajo na Jadranskem morju, zgrajena iz visokokakovostnih materialov iz masivnega lesa, stekla, marmorja, nerjavečega jekla in podobno. Najmanjše dolžine 47 metrov, na novo zgrajene ali prenovljene po letu 2016, z vročimi kadmi in prostornimi, vrhunsko oblikovanimi, klimatiziranimi kabinami z zakonsko posteljo z zakonskimi ali dvema posteljama, velikosti 15 do 20 metrov.
- Kabine so opremljene z garderobami, sefom, sušilcem za lase, toaletnimi potrebščinami, kopalnim plaščem, copati itd.

UPPER/MAIN DECK CABIN DELUXE:
- ladja DELUX - MV Admiral ali podobna
- Deluxe ladje so plovila visokega razreda, ki nudijo prostor, luksuz in udobje.
- Vsaka kabina je prostorna z lastno kopalnico. Kabine imajo individualno nadzorovano klimatsko napravo.
- Kabine so opremljene z garderobami, sefom, sušilcem za lase, toaletnimi potrebščinami, kopalnim plaščem, copati itd.

LOWER DECK CABIN DELUXE:
- ladja DELUX - MV Admiral ali podobna
- Deluxe ladje so plovila visokega razreda, ki nudijo prostor, luksuz in udobje.
- Vsaka kabina je prostorna z lastno kopalnico. Kabine imajo individualno nadzorovano klimatsko napravo.
- Kabine so opremljene z garderobami, sefom, sušilcem za lase, toaletnimi potrebščinami, kopalnim plaščem, copati itd.

Dobro je vedeti

Brezplačen WiFi<br>Brezplačen WiFi

KlimatiziranoKlimatizirano

Izkušnja z majhno križarkoIzkušnja z majhno križarko

Majhno število potnikovMajhno število potnikov

Kapitanova večerjaKapitanova večerja

Postanki za plavanjePostanki za plavanje

8 dni8 dni

PlažaPlaža

10 m

Cena odCena od

1400 EUR

Luka odhodaLuka odhoda

SPLIT

Luka povratkaLuka povratka

SPLIT

Kategorija ladjeKategorija ladje

DELUXE SUPERIOR & DELUXE

Namestitev Storitev 20.04.-27.04., 27.04.-04.05., 04.05.-11.05., 11.05.-18.05., 18.05.-25.05., 05.10.-12.10., 12.10.-19. 25.05.-01.06., 01.06.-08.06., 08.06.-15.06., 15.06.-22.06., 22.06.-29.06., 29.06.-06.07., 06.07.-13. 24.08.-31.08., 31.08.-07.09., 07.09.-14.09., 14.09.-21.09., 21.09.-28.09.
Lower deck cabin DELUXE SUPERIOR - podpalubje 1 x križarjenje -DELUXE SUPERIOR 2000.00 2350.00 2650.00
Upper/main deck cabin DELUXE 1 x križarjenje -DELUXE 2050.00 2350.00 2700.00
Lower deck cabin DELUXE 1 x križarjenje -DELUXE 1750.00 2050.00 2350.00
VIP upper/main deck cabin DELUXE SUPERIOR 1 x križarjenje -DELUXE SUPERIOR 2700.00 3000.00 3400.00
Upper /main deck cabin DELUXE SUPERIOR 1 x križarjenje -DELUXE SUPERIOR 2300.00 2700.00 3050.00

SPO /
15.05. - 22.05.
20%
SPO /
10.07. - 31.08.
20%
gradtur - club - popust
za rezervacije do 31.07.
2%
Termini odhodi iz Splita - poletje 2024:
Apr: 20, 27;
May: 04, 11, 18, 25;
Jun: 01, 8, 15, 22, 29;
Jul: 06, 13, 20, 27;
Aug: 03, 10, 17, 24, 31;
Sep: 07, 14, 21, 28;
Oct: 05, 12, 19
Cena vključuje:

Cena na osebo v doposteljni sobi DBL ali TWN CABINI v EUR
- transferji z letališča Split in na letališče Split (na dan prihoda in dan odhoda)
- 7 dnevno križarjenje v deluxe ali deluxe superior kabini z lastno kopalnico
- Koktajl dobrodošlice
- Dnevni zajtrk z bifejem
- Čaj in kava po kosilu
- degustacija oljčnega olja in vina na krovu
- 9 obrokov, 3 hodi - kosilo ali večerja, kot je določeno po dnevnih
- Neomejeno količino vode iz razpršilnika vode
- 1 x kapetanova večerja z zabavo v živo
- Spektakularno večerno križarjenje ob starem mestnem obzidju Dubrovnika
- hrvaška degustacija vin
- Avtentična Hrvaška zabava v vasi z večerjo na polotoku Pelješac
- Obilje svežega sadja
- strokovni vodja ture
- vodeni sprehodi po mestih: Dubrovnik, Hvar, Korčula, Split (angleški jezik)
- Enosmerni avtobusni prevoz iz pristanišča Dubrovnik do starega mestnega jedra Dubrovnika
- pristojbina za žičnico v Dubrovniku
- vstopnina za Narodni park Mljet
- Turistična taksa in pristaniške pristojbine
- Rokovanje s prtljago
- Dnevna storitev v kabini in menjava brisač
- brezplačen wi-fi na krovu

Doplačila:

NEOBVEZNI DODATKI (neto)
doživetje village experience na Korčuli 40.-
Brez dodatnih pristojbin ob prihodu razen napitnin !

Podrobnosti o letu je treba zagotoviti najmanj 3 tedne (21 dni) pred odhodom.

Popusti:
- odrasla oseba na tretji postelji v kabini za tri osebe - 30%
- otroci do 10 let - 50%
- samo ena oseba v kabini + 50% (samo v nekaterih terminih)

Plačilo:
- 30% ob rezervaciji, preostanek do 35 dni pred odhodom na počitnice

Plačilo:
- ostalo plačilo en mesec pred prihodom
- Kapitan si pridržuje pravico spreminjanja poti

OPOMBA:
Zaradi posebnih pogojev in zahtev v nekaterih hrvaških pristaniščih se ladje Katarine Line privezujejo druga ob drugo, zaradi česar morajo stranke prestopiti z ene ladje na drugo, da bi prišle do obale (vmes je vrzel). V takšnih primerih morajo stranke pri prečkanju posebno paziti in to storiti na lastno odgovornost. Osebje na ladji bo nudilo pomoč tistim, ki jo potrebujejo in jo prosijo. Križarjenje ni priporočljivo za stranke v invalidskih vozičkih ali z omejeno mobilnostjo. Katarina Line in kapitan plovila si pridržujeta pravico do spremembe in spreminjanja poti zaradi vremenskih razmer kot tudi pogojev v obiskanih pristaniščih. Vrstni red obiskov je lahko drugačen od objavljenega v primeru, da so pristanišča pretirano natrpana in prenapolnjena, z namenom, da kupcu omogočijo boljše doživetje in splošni vtis.

HRVAŠKA POČITNICE
TOP PONUDBA

Novo
akcija -24 %

05.05. - 09.06.

| Najem

Novo
Akcija -2 %

Poletje 2024

| Najem

Novo
Akcija 30 %

AKCIJA -30%

| Najem

Novo
Akcija -10 %

LAST MINUTE

| najem

Pomoč uporabnikom:
info@hrvaska.net