Gay Križarjenje KL - GAY CRUISE - SPLIT - SPLIT

Križarjenje: GAY CRUISE - SPLIT - SPLIT

Gay Križarjenje KL - GAY CRUISE - SPLIT - SPLIT

Klimatizirano
Ogled fotografij
Ogled fotografij
Gay Križarjenje KL - GAY CRUISE - SPLIT - SPLIT Križarjenje - Dalmacija - Dalmatian Paradise Križarjenje - Južna Dalmacija MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior Split Hvar Split Hvar Hvar Korčula Mljet Mljet Dubrovnik Dubrovnik MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - Futura - Delux Superior MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX Dubrovnik MV - ADMIRAL - DELUX MV - ADMIRAL - DELUX Bol
Izkušnja z majhno križarko
Izkušnja z majhno križarko
Majhno število potnikov
Majhno število potnikov
Kapitanova večerja
Kapitanova večerja
Postanki za plavanje
Postanki za plavanje
8 dni
8 dni
Plaža
Plaža 10 m
Cena od
Cena od 1600 EUR
Luka odhoda
Luka odhoda SPLIT
Luka povratka
Luka povratka SPLIT
Kategorija ladje
Kategorija ladje DELUXE SUPERIOR

Gay Križarjenje KL - GAY CRUISE - SPLIT - SPLIT

Izkušnja z majhno križarko
Izkušnja z majhno križarko
Majhno število potnikov
Majhno število potnikov
Kapitanova večerja
Kapitanova večerja
Postanki za plavanje
Postanki za plavanje
8 dni
8 dni
Plaža
Plaža 10 m
Cena od
Cena od 1600 EUR
Luka odhoda
Luka odhoda SPLIT
Luka povratka
Luka povratka SPLIT
Kategorija ladje
Kategorija ladje DELUXE SUPERIOR

Gay Križarjenje KL - GAY CRUISE - SPLIT - SPLIT

Program plovbe: SPLIT - HVAR – TRSTENIK (PELJEŠAC PENINSULA) – MLJET & DUBROVNIK – DUBROVNIK – KORČULA – BOL, BRAČ – SPLIT

Lega:
Gay Križarjenje:
SPLIT - HVAR - TRSTENIK (PELJEŠAC PENINSULA) – MLJET – DUBROVNIK – KORČULA – BOL (ISLAND OF BRAČ) – SPLIT


Namestitev:
ZGORNJE / GLAVNE DECK KABINE SO DOLOČENE PO RAZPOLOŽLJIVOSTI in se jih ne da izbirati!
Kabine nižje palube (lower deck) so v trupu ladje pod glavno palubo.

Delux superior - ladje:
Adriatic Sky *NEW IN 2020*, Adriatic Sun, Aurelia *NEW IN 2020*, Avangard, Ave Maria, Black Swan, Futura, Maritimo, Markan, Nautilus *NEW IN 2019*, Rhapsody *NEW IN 2020*, Riva
Max: kapaciteta ladij: 34 - 40 oseb

Delux - ladje:
Admiral, Aquamarin, Fantazija, Katarina *NEW IN 2019*, My Way, San Antonio
Max: Kapaciteta ladij: 34 - 40 oseb.

Gosti, za čas križarjenja bivajo na eni od teh ladij - gostje ne morejo izbrati ladij - ime ladje se sporoči približno 5 dni pred odhodom!

Kabine so med ladjami iste kategorije različne.


DELUX SUPERIOR
Informacije: Deluxe superior je nov razred novejših in večjih plovil, najboljša plovila, ki obstajajo na Jadranskem morju, zgrajena iz visokokakovostnih materialov iz masivnega lesa, stekla, marmorja, nerjavečega jekla in podobno. Najmanjše dolžine 47 metrov, na novo zgrajene ali prenovljene, z vročimi kadmi in prostornimi, vrhunsko oblikovanimi, klimatiziranimi kabinami z zakonsko posteljo z zakonskimi ali dvema posteljama, velikosti 15 do 20 metrov.
Kabine so opremljene z garderobami, sefom, sušilcem za lase, toaletnimi potrebščinami, kopalnim plaščem, copati itd.
Vključene storitve: letališki transferji, samopostrežni zajtrki in kosila s štirimi hodi, 1 x kapitanska večerja z živo glasbo, večerja v značilnem hrvaškem okolju, ogledi (angleško govoreči), različne vstopnine, različne degustacije, pristaniške pristojbine, rokovanje s prtljago, vsakodnevna storitev v kabini
Število zvezdic: 5 *

DELUX:
Deluxe ladje so plovila visokega razreda, ki nudijo prostor, luksuz in udobje. Vsaka kabina je prostorna z lastno kopalnico. Kabine imajo individualno nadzorovano klimatsko napravo. Kabine so opremljene z garderobami, sefom, sušilcem za lase, toaletnimi potrebščinami, kopalnim plaščem, copati itd.
Vključene storitve: letališki transferji, samopostrežni zajtrki in kosila s štirimi hodi, 1 x kapitanska večerja z živo glasbo, večerja v tipičnem hrvaškem okolju, ogledi (angleško govoreči), različne vstopnine, različne degustacije, davki in pristaniške pristojbine , rokovanje s prtljago, vsakodnevna storitev kabine.
Število zvezdic: 5

HOTELSKA PONUDBA:
POUDARKI:
Nacionalni park Mljet, pristne hrvaške vasi, spektakularno večerno križarjenje po starem mestnem obzidju Dubrovnika, kopanje na plaži Zlati rat na otoku Braču.

Pot:

1. DAN - SOBOTA: SPLIT (D)
Transfer z letališča Split do pristanišča Split, kjer bo plovilo zasidrano. Prijava od 14.00 ure dalje. Po namestitvi uživajte v vodenem ogledu mesta. Dinamično pristaniško mesto s srednjeveškim starim mestnim jedrom, ki je zraslo iz 1700 let stare Dioklecijanove palače. Kavarne, restavracije in galerije so polne ljudi, lahko se sprehodite po obali ali pa povzpete na polotok Marjan, zaradi česar je drugo največje hrvaško mesto eno najbolj privlačnih v Sredozemlju. Vrnite se na plovilo na sprejem dobrodošlice in koktajl na krovu. Nočitev v Splitu.

2. DAN - NEDELJA: SPLIT - HVAR (B, L)
Jutranji odhod proti jet-set otoku Hvaru. Postanek kosila na otoku Šćedro, nato pa kopanje na Paklinskih otokih. Prihod na Hvar v popoldanskih urah. Hvar je najdaljši otok na Jadranu in eden najbolj sončnih; znan po razkošnih poljih sivke in dih jemajoči lepoti. Po prihodu se pridružite sprehodu po mestu. Na Hvaru je veliko zgodovinskih znamenitosti, renesančna katedrala s prvotnim stolpom in najstarejše občinsko gledališče v Evropi, ki je bilo ustanovljeno leta 1612, če naštejemo le nekatere. Povzpnite se do mestne utrdbe s pogledom na pristanišče, da dobite čudovit razgled na Paklinske otoke. Zvečer Hvar ponuja obilo zabave - številne restavracije, bari in kavarne so odprte dolgo v noč. Nočitev na Hvaru.

3. DAN - PONEDELJEK: HVAR- TRSTENIK (B, L, D)
Jutranji odhod iz tega čudovitega mesta ter nadaljevanje križarjenja proti polotoku Pelješac, ki je znan po odličnem vinu. Pred kosilom krajši postanek za kopanje in popoldanski prihod na polotok Pelješac. Danes se odmaknemo od obale v notranjost, da bi raziskali podeželska območja. Popoldanski transfer, ki mu sledi obisk lokalne kmetije, kjer si lahko privoščite tipično vaško zabavo s hrvaškimi dobrotami, all-inclusive večerjo z lokalnimi jedmi iz lastnih pridelkov. Pozen transfer nazaj na plovilo. Nočitev na polotoku Pelješac.

4. DAN - TOREK: TRSTENIK - MLJET - DUBROVNIK (B, L, D)
Naslednje jutro se odpravimo južneje na otok Mljet. Pridružite se upravitelju križarjenja na sprehodu do slavnih slanih jezer v Narodnem parku Mljet in uživajte v vožnji z ladjo do otoka Svete Marije, da obiščete starodavni benediktinski samostan, staro opatijo in cerkev iz 12. stoletja. Povratek na plovilo za kosilo, nato pa odhod proti Dubrovniku. Pozno popoldne prihod v Dubrovnik, preden pa bomo zavezali vrvi v pristanišču Gruž, bo kapitan izvedel večerno križarjenje ob starem mestnem obzidju, na palubi pa bo postrežena samopostrežna večerja. Uživajte v spektakularnem razgledu na veličastno starodavno mesto. Nočitev v Dubrovniku.

5. DAN - SREDA: DUBROVNIK (B)
Po zajtrku prevoz do starega mestnega jedra na voden sprehod. Ne zamudite priložnosti, da naredite najboljše fotografije Dubrovnika, ko se peljete z žičnico od starega mestnega jedra do gore Srđ in uživate v slikovitih razgledih na obzidje in Elafitske otoke. Popoldne je v prostem času za iskanje idiličnih kotičkov za kosilo in večerjo. Vijugajte po ozkih apnenčastih ulicah brez avtomobilov, raziskujte gotsko, renesančno in baročno arhitekturo. Nočitev v Dubrovniku.

6. DAN - ČETRTEK: DUBROVNIK - KORČULA (B, L)
Zgodaj zjutraj odhod proti otoku Korčula, ki je najbolj znan kot rojstni kraj Marka Pola. Postanek za kosilo v enem od samotnih zalivov na poti. V zgodnjih popoldanskih urah prihod v Korčulo, ki mu sledi voden sprehod po tem očarljivem mestu, utrjenem z obzidjem. Korčula hrani številne legende, pripovedke in spomenike, nekatere odkrijte med potepanjem po ulicah z vzorcem ribje kosti. Obstaja bogata izbira restavracij za gurmansko doživetje in veliko barov in klubov za tiste, ki iščejo večerno zabavo. Nočitev v Korčuli.

7. DAN - PETEK: KORČULA - BOL - MILNA ali PUČIŠĆA (B, L, CD)
Današnji cilj je otok Brač in slikovito mesto Bol. Sprehodite se po promenadi ali zaplavajte na eni izmed najbolj znanih dalmatinskih plaž – Zlatni rat (Zlati rt, znan po svojem prodnatem rtu, se premika z ene na drugo stran, saj veter in valovi nenehno spreminjajo svojo obliko). Bol je tipično ribiško mesto, ki se je spremenilo v priljubljeno turistično destinacijo. Kosilo na ladji in prosti čas do popoldanske degustacije vin v objektih najstarejše dalmatinske vinske zadruge (letnik 1903), nato pa kapitanova poslovilna večerja z zabavo na ladji. Nočitev v Bolu ali bližnji Milni ali Pučišćih.

8. DAN - SOBOTA: MILNA ali PUČIŠĆA - SPLIT (B)
Zgodaj zjutraj odhod proti Splitu in ob prihodu čas za slovo od posadke in novih prijateljev! Odjava do 9.00 ure, sledi zasebni prevoz na letališče Split.

Legenda:
B - zajtrk,
L - kosilo,
D - večerja
T - poizkušina
CD - Kapetanova večerja


Upoštevajte, da zadnja noč ni v pristanišču Split

Opomba:
zgornji program se lahko spremeni. Glede na razpoloženje skupine se plavalni postanki (1-2 na dan) lahko podaljšajo, skrajšajo ali spremenijo. Vstop v ciljna pristanišča je včasih možen le pozno popoldan/zgodaj zvečer, saj so poleti zelo zasedena.

Živali:
Niso dovoljene

Prihod:
11:00 - 12:00

Odhod:
09:00

Križarjenje, čudovit program s plovbo na DELUX superior ladjah (najboljša plovila na Jadranu). Pot poteka od Splita do Dubrovnika in nazaj do Splita s postanki na čudovitih Dalmatinskih otokih (Mljet, Korčula, Hvar, Brač), ugodne cene in odlične ladje. Križarjenje po Jadranu in sončni Dalmaciji, Hrvaška

VIP UPPER/MAIN DECK CABIN DELUXE SUPERIOR:
- ladja DELUX SUPERIOR - MV Futura ali podobna
- Deluxe superior je nov razred novejših in večjih plovil, najboljša plovila, ki obstajajo na Jadranskem morju, zgrajena iz visokokakovostnih materialov iz masivnega lesa, stekla, marmorja, nerjavečega jekla in podobno. Najmanjše dolžine 47 metrov, na novo zgrajene ali prenovljene po letu 2016, z vročimi kadmi in prostornimi, vrhunsko oblikovanimi, klimatiziranimi kabinami z zakonsko posteljo z zakonskimi ali dvema posteljama, velikosti 15 do 20 metrov.
- Kabine so opremljene z garderobami, sefom, sušilcem za lase, toaletnimi potrebščinami, kopalnim plaščem, copati itd.

UPPER /MAIN DECK CABIN DELUXE SUPERIOR:
- ladja DELUX SUPERIOR - MV Futura ali podobna
- Deluxe superior je nov razred novejših in večjih plovil, najboljša plovila, ki obstajajo na Jadranskem morju, zgrajena iz visokokakovostnih materialov iz masivnega lesa, stekla, marmorja, nerjavečega jekla in podobno. Najmanjše dolžine 47 metrov, na novo zgrajene ali prenovljene po letu 2016, z vročimi kadmi in prostornimi, vrhunsko oblikovanimi, klimatiziranimi kabinami z zakonsko posteljo z zakonskimi ali dvema posteljama, velikosti 15 do 20 metrov.
- Kabine so opremljene z garderobami, sefom, sušilcem za lase, toaletnimi potrebščinami, kopalnim plaščem, copati itd.

LOWER DECK CABIN DELUXE SUPERIOR - PODPALUBJE:
- ladja DELUX SUPERIOR - MV Futura ali podobna
- Deluxe superior je nov razred novejših in večjih plovil, najboljša plovila, ki obstajajo na Jadranskem morju, zgrajena iz visokokakovostnih materialov iz masivnega lesa, stekla, marmorja, nerjavečega jekla in podobno. Najmanjše dolžine 47 metrov, na novo zgrajene ali prenovljene po letu 2016, z vročimi kadmi in prostornimi, vrhunsko oblikovanimi, klimatiziranimi kabinami z zakonsko posteljo z zakonskimi ali dvema posteljama, velikosti 15 do 20 metrov.
- Kabine so opremljene z garderobami, sefom, sušilcem za lase, toaletnimi potrebščinami, kopalnim plaščem, copati itd.

Dobro je vedeti

Izkušnja z majhno križarkoIzkušnja z majhno križarko

Majhno število potnikovMajhno število potnikov

Kapitanova večerjaKapitanova večerja

Postanki za plavanjePostanki za plavanje

8 dni8 dni

PlažaPlaža

10 m

Cena odCena od

1600 EUR

Luka odhodaLuka odhoda

SPLIT

Luka povratkaLuka povratka

SPLIT

Kategorija ladjeKategorija ladje

DELUXE SUPERIOR

Namestitev Storitev 29.07.-05.08. 05.08.-12.08.
Lower deck cabin DELUXE SUPERIOR - podpalubje 1 x Gay križarjenje -DELUXE SUPERIOR & DELUXE 1950.00 1950.00
VIP upper/main deck cabin DELUXE SUPERIOR 1 x Gay križarjenje -DELUXE SUPERIOR & DELUXE 2550.00 2550.00
Upper /main deck cabin DELUXE SUPERIOR 1 x Gay križarjenje -DELUXE SUPERIOR & DELUXE 2250.00 2250.00

gradtur - club - popust
za rezervacije do 30.09.
2%
Termini odhodi iz Splita - poletje 2023:
29.07.2023
05.08.2023
Cena vključuje:

- transfer za prihod in odhod z letališča Split in na letališče Split (na dan prihoda in odhoda)
- 7-nočno križarjenje v kabini deluxe superior/deluxe z lastno kopalnico
- sprejem dobrodošlice in koktajl
- dnevni samopostrežni zajtrk
- kosilo s tremi hodi dnevno + sir in solatni bar
- 1 x kapetanova večerja z zabavo v živo
- brezplačna voda
- brezplačno kavo in čaj po kosilu
- degustacija oljčnega olja in vina na ladji
- obilo svežega sadja
- profesionalni vodja potovanj
- obiskovalne takse in pristaniške pristojbine
- upravljanje prtljage
- dnevni servis v kabini in menjava brisač
- brezplačen brezžični internet na krovu
- vodeni sprehodi po mestih: Dubrovnik, Hvar, Korčula, Split
- enosmerni avtobusni prevoz iz dubrovniškega pristanišča do starega mestnega jedra za ogled znamenitosti
- pristojbina za žičnico Dubrovnik
- spektakularno večerno križarjenje po starem mestnem obzidju Dubrovnika
- degustacija hrvaških vin
- 1 x zabava z večerjo na polotoku Pelješac
- vstopnina za nacionalni park Mljet
- brez dodatnih pristojbin ob prihodu, razen napitnine

Doplačila:

NEOBVEZNI DODATKI (neto)
doživetje village experience na Korčuli 40.-
Brez dodatnih pristojbin ob prihodu razen napitnin !

Podrobnosti o letu je treba zagotoviti najmanj 3 tedne (21 dni) pred odhodom.

Popusti:
- odrasla oseba na tretji postelji v kabini za tri osebe - 30%
- otroci do 10 let - 50%
- samo ena oseba v kabini + 50% (samo v nekaterih terminih)

Plačilo:
- 30% ob rezervaciji, preostanek do 35 dni pred odhodom na počitnice

Plačilo:
- ostalo plačilo en mesec pred prihodom
- Kapitan si pridržuje pravico spreminjanja poti

OPOMBA:
Zaradi posebnih pogojev in zahtev v nekaterih hrvaških pristaniščih se ladje Katarine Line privezujejo druga ob drugo, zaradi česar morajo stranke prestopiti z ene ladje na drugo, da bi prišle do obale (vmes je vrzel). V takšnih primerih morajo stranke pri prečkanju posebno paziti in to storiti na lastno odgovornost. Osebje na ladji bo nudilo pomoč tistim, ki jo potrebujejo in jo prosijo. Križarjenje ni priporočljivo za stranke v invalidskih vozičkih ali z omejeno mobilnostjo. Katarina Line in kapitan plovila si pridržujeta pravico do spremembe in spreminjanja poti zaradi vremenskih razmer kot tudi pogojev v obiskanih pristaniščih. Vrstni red obiskov je lahko drugačen od objavljenega v primeru, da so pristanišča pretirano natrpana in prenapolnjena, z namenom, da kupcu omogočijo boljše doživetje in splošni vtis.

OPOMBA - COVID 19:
Poraba vode ni neomejena, gostje prejemajo 1,5 litra ustekleničene vode na dan/osebo.

HRVAŠKA POČITNICE
TOP PONUDBA

Novo
akcija -24 %

05.05. - 09.06.

| Najem

Novo
Akcija -2 %

Poletje 2024

| Najem

Novo
Akcija -15 %

AKCIJA

| Najem

Novo
Akcija -15 %

FIRST MINUTE

| najem

Pomoč uporabnikom:
[email protected]