Križarjenje KL2 - Dalmacija - Southern Explorer - SPLIT - SPLIT

KL2: Split - Makarska - Mljet - Dubrovnik - Šipan / Trstenik - Korčula - Hvar - Bol - Split

Križarjenje KL2 - Dalmacija - Southern Explorer - SPLIT - SPLIT

Klimatizirano
popusti do
-20%
Ogled fotografij
Ogled fotografij
Križarjenje KL2 - Dalmacija - Southern Explorer - SPLIT - SPLIT Križarjenje KL2 - Southern Explorer Split - Makarska - Mljet - Dubrovnik - Šipan - Kor Split - Makarska - Mljet - Dubrovnik - Sipan - Kor Split - Makarska - Mljet - Dubrovnik - Sipan - Kor Split - Makarska - Mljet - Dubrovnik - Sipan - Kor Split - Makarska - Mljet - Dubrovnik - Sipan - Kor Split - Makarska - Mljet - Dubrovnik - Sipan - Kor Split - Makarska - Mljet - Dubrovnik - Sipan - Kor Split - Makarska - Mljet - Dubrovnik - Sipan - Kor Split - Makarska - Mljet - Dubrovnik - Sipan - Kor MV - Majestic - PREMIUM - SUPERIOR MV - Majestic - PREMIUM - SUPERIOR MV - Majestic - PREMIUM - SUPERIOR MV - Majestic - PREMIUM - SUPERIOR MV - Majestic - PREMIUM - SUPERIOR MV - Majestic - PREMIUM - SUPERIOR MV - Majestic - PREMIUM - SUPERIOR MV - Majestic - PREMIUM - SUPERIOR MV - Majestic - PREMIUM - SUPERIOR MV - Majestic - PREMIUM - SUPERIOR MV - Dionis - PREMIUM MV - Dionis - PREMIUM MV - Dionis - PREMIUM MV - Dionis - PREMIUM MV - Dionis - PREMIUM MV - Dionis - PREMIUM MV - Dionis - PREMIUM MV - Dionis - PREMIUM MV - Skarda - TRADITIONAL ENSUITE MV - Skarda - TRADITIONAL ENSUITE MV - Skarda - TRADITIONAL ENSUITE MV - Skarda - TRADITIONAL ENSUITE MV - Skarda - TRADITIONAL ENSUITE MV - Skarda - TRADITIONAL ENSUITE MV - Delija - TRADITIONAL MV - Delija - TRADITIONAL MV - Delija - TRADITIONAL MV - Delija - TRADITIONAL Mljet Mljet Bol Trstenik Korčula Korčula Hvar Hvar Makarska KL2 - Southern Explorer
Brezplačen WiFi<br>
Brezplačen WiFi
Klimatizirano
Klimatizirano
Izkušnja z majhno križarko
Izkušnja z majhno križarko
Majhno število potnikov
Majhno število potnikov
Kapitanova večerja
Kapitanova večerja
Postanki za plavanje
Postanki za plavanje
8 dni
8 dni
Plaža
Plaža 10 m
Cena od
Cena od 370 EUR
Luka odhoda
Luka odhoda SPLIT
Luka povratka
Luka povratka SPLIT

Križarjenje KL2 - Dalmacija - Southern Explorer - SPLIT - SPLIT

Brezplačen WiFi<br>
Brezplačen WiFi
Klimatizirano
Klimatizirano
Izkušnja z majhno križarko
Izkušnja z majhno križarko
Majhno število potnikov
Majhno število potnikov
Kapitanova večerja
Kapitanova večerja
Postanki za plavanje
Postanki za plavanje
8 dni
8 dni
Plaža
Plaža 10 m
Cena od
Cena od 370 EUR
Luka odhoda
Luka odhoda SPLIT
Luka povratka
Luka povratka SPLIT

Križarjenje KL2 - Dalmacija - Southern Explorer - SPLIT - SPLIT

KL2: Split - Makarska - Mljet - Dubrovnik - Šipan / Trstenik - Korčula - Hvar - Bol - Split

Lega:
KL2: SPLIT – MAKARSKA – MLJET – DUBROVNIK – ŠIPAN / TRSTENIK – KORČULA – HVAR – (Bol) SPLIT

Namestitev:
ZGORNJE / GLAVNE DECK KABINE SO DOLOČENE PO RAZPOLOŽLJIVOSTI in se jih ne da izbirati!
Kabine nižje palube (lower deck) so v trupu ladje pod glavno palubo.

Premium superior - ladje: 4*
Spalato, Amalia, Seagul, Majestic, Moon light, Dream, Lupus Mare

Premium - ladje: 4*
Antonela, Vapor, Eos, Dionis, Dalmatia, Jadranska Kraljica, Meridijan, Pape Prvi, Morena, Emanuel, Leonardo.

Traditional Ensuite - ladje: 3*
Adonis, Dalmatinac, Dalmatinka, Dalvin, Kalipsa, Labrador, Lopar, Moja Maja, Nikola, Panorama, Petrina, Plomin, Skarda, Toma, Viktorija.

Traditional - ladje 2 *:
Delija, Javorak, Kneža, Madona, Maja, Mila Majka, Omladinac, Providnost, Senia

Gosti, za čas križarjenja bivajo na eni od teh ladij - gostje ne morejo izbrati ladij - ime ladje se sporoči približno 5 dni pred odhodom!

Kabine so med ladjami iste kategorije različne


PREMIUM SUPERIOR
Premium superior plovila so novejša plovila - mini deluxe plovila s podobnim udobjem, vendar so manjše velikosti - dolžine 38 do 41 m. Klimatizirane kabine so velike od 8 do 14m2. Spalnice z zakonskimi ali dvema posteljama, sušilcem za lase in sefom.
Vključene storitve: samopostrežni zajtrk, kosila s tremi hodi, 1 x kapitanska večerja, trije vodeni ogledi - Dubrovnik, Korčula in Hvar, vsakodnevno čiščenje kabine, sredi tedna svež komplet brisač in posteljnine, ravnanje s prtljago, degustacija oljčnega olja in vina na krovu, popoldne čaj in kava, neomejena količina vode iz rezervoarja. Brezplačni brezžični internet.

PREMIUM
Premium plovila imajo moderen tradicionalni videz, nudijo namestitev v klimatiziranih prostornih. Kabine so z zakonskimi ali dvema posteljama, sušilec za lase in sef. Ladje so dolge od 29 do 35 m, kabine v velikosti 8 do 14m2.
Vključene storitve: samopostrežne zajtrke, kosila s tremi hodi, kapitanska večerja, vodeni ogled Dubrovnik, vsakodnevno čiščenje kabine, sredi tedna sveži komplet brisač in posteljnine, ravnanje s prtljago, degustacija oljčnega olja in vina na krovu, popoldanski čaj in kava s piškoti, neomejena količina vode iz rezervoarja, brezplačen Wifi.

TRADITIONAL ENSUITE
Lesene ladje, kabine z zasebnim tušem/WC-jem, večinoma pogradi, klimatiziran salon.
Vključene storitve: kontinentalni zajtrki, kosila s tremi hodi, neomejena voda iz rezervoarja za vodo, brezplačen WIFI.

TRADITIONAL
Lesene ladje, kabine z umivalnikom in pogradi. Skupni tuši / toalete, klimatizirani salon, kabine nimajo klimatske naprave.
Vključene storitve: kontinentalni zajtrki, kosila s tremi hodi, neomejena voda iz rezervoarja za vodo. Brezplačni brezžični internet.

HOTELSKA PONUDBA:
Zagotovljeni tedenski odhodi iz SPLITA

POT:
SPLIT - MAKARSKA - MLJET - DUBROVNIK - ŠIPAN / TRSTENIK - KORČULA - HVAR - (BOL) SPLIT


Za to potovanje boste potrebovali nekaj majic in kopalke, s katerimi boste sedem nepozabnih dni križarili po Jadranskem morju od enega do drugega otoka. Sprostite se in pustite, da kapitan in njegova posadka (predvsem kuhar) poskrbijo za vas. Čez dan lahko plavate, se sončite, snorklate in raziskujete podzemlje Jadranskega morja. Ob večerih boste našli dobro restavracijo ali odkrivali stare cerkve ali druge zgodovinske spomenike ...

POUDARKI:
Kopanje na osamljenih plažah, prekrasno modro morje, Nacionalni Park Mljet, Srednjeveški Dubrovnik, neobvezno Zip line nad kanjonom reke Cetine, neobvezna degustacija vina na Korčuli

Potek poti:
1. dan - sobota SPLIT - MAKARSKA (L)
Ob 13h je odhod iz pristanišča Split proti jugu proti Makarski (pozni prihodi se lahko pridružijo v Makarski). Plujemo ob dalmatinski obali. Se počutite pustolovsko? V enem od zalivov je popoldanski postanek za kopanje. Nato se lahko pridružite našemu izbirnemu izletu s splavom po reki Cetini. Zvečer se srečamo na ladji v Makarski. Sprehodite se ob obali s široko promenado na poti do svetilnika. Na glavnem trgu je impresivna cerkev in drugi spomeniki. Nočitev v pristanišču Makarska.

2. dan - nedelja MAKARSKA - MLJET (B, L)
Zgodaj zjutraj odhod proti otoku Mljet. Na poti se ustavimo in zaplavamo na Pelješcu. Del otoka Mljet je nacionalni park, popoldne obiščemo jezera z morsko vodo, nato odidemo na majhen otoček svete Marije sredi velikega jezera, da obiščemo cerkev in samostan. V narodnem parku se sprehodite ali najemite kolo ter uživajte v prečudoviti naravi. Nočitev v pristanišču Polača / Pomena, odvisno od vremena in prostora.

3. dan - ponedeljek MLJET - DUBROVNIK (B, L)
Po zajtrku odhod v Dubrovnik, najbolj znan kraj na Hrvaškem in za mnoge vrhunec tega križarjenja. Irski pisatelj George Bernard Shaw je Dubrovnik poimenoval nebesa na zemlji in na poti smo prehodili čudovit del obale. Po prihodu lahko sami raziskujete ali se pridružite vodenemu ogledu mesta (vključen v Premium in Premium Superior), ki mu sledi dodatna vožnja z gondolo do gore Srđ za čudovit razgled na staro mestno jedro. Ne zamudite STRADUN - tako ulice kot trga v starem mestu. Poskusite najti čas, da se sprehodite po prekrasnem mestnem obzidju (cca 2 km). Obzidje je zaščitilo Dubrovnik med potresi in napadi! Nočitev v pristanišču tega čarobnega mesteca.

4. dan - torek DUBROVNIK - ŠIPAN / TRSTENIK (B, L, CD)
Pozno jutranji odhod proti otoku Šipan ali majhnemu mestecu Trstenik na polotoku Pelješac. Čudovite točke za popoldansko kopanje in tukaj prenočimo. Ponavadi obstaja možnost obiska lokalne kleti. Kasneje bomo na krovu uživali v posebni kapetanovi večerji.

5. dan - sreda ŠIPAN / TRSTENIK - KORČULA (B, L)
Po zajtrku se odpravimo na otok Korčula, eden izmed priljubljenih otokov v dubrovniški regiji. To je rojstni kraj znanega raziskovalca MARCO POLO. Kosilo na krovu v zalivu v bližini mesta Korčula, nato pa nadaljujemo s plovbo in prispemo popoldne. Obzidje in obrambni stolpi mesta Korčule segajo v 13. stoletje, v samem središču pa je nekaj čudovitih cerkva in muzejev. Pridružite se neobveznemu ogledu mesta Korčule (vključeno v Premium Superior.) Ali neobvezna degustacija vin in lokalnih predjedi pri lokalnem vinarju, preden boste jedli v eni od številnih obmorskih restavracij ali konob. Nočitev v pristanišču mesta Korčula.

6. dan - četrtek KORČULA - HVAR (B, L)
Zgodnji odhod proti Paklenim otokom blizu mesta Hvar (najdaljši otok na Jadranu). V bližini paklenih otokov imamo kosilo in postanek za kopanje. Kasneje je na voljo popoldanski ogled mesta Hvar (vključeno v Premium Superior), ki spominja na filmski sklop. Renesančna katedrala ima svoj prvotni stolp in tukaj je najstarejše gledališče v Evropi, ustanovljeno leta 1612. Mesto Hvar ponuja zabavno ekstravaganco: klube in bare, ki se odprti pozno v noč skupaj z nekaj odličnimi restavracijami. Ne pozabite kupiti nekaj otoške sivke z lokalnih stojnic. Nočitev v mestu Hvar.

7. dan - petek HVAR (BOL) - SPLIT (B, L)
Naslednja postaja je otok Brač. Najbolj znana (in najbolj fotografirana) plaža v Dalmaciji je Zlatni Rat blizu Bola (plaža Zlatni rat, se premika in spreminja obliko glede na veter) in tu se ustavimo ter zaplavamo). Bol je tipična ribiška vasica, ki se je v zadnjih letih močno turistično razvila, in je postala priljubljeno mesto za obiskovalce. Po kosilu se odpravimo na pot do Splita. Za popoldansko kopanje se ustavimo v enem od številnih zalivov na otoku Brač. Pristop do splitske rivie je čudovit in na krovu imamo najboljši razgled. Ob prihodu se lahko pridružite našemu vodenemu ogledu mesta Split (neobvezno), monumentalnega mesta, ki je skupaj s slavno palačo rimskega Dioklecijana pod Unescovo zaščito. Split, je poln bistrojev in restavracij, ki strežejo lokalne specialitete.

8. dan - sobota SPLIT (B)
Zgodnji zajtrk, preden se končno poslovite od novih prijateljev in posadke.

Legenda: B - zajtrk, L - kosilo, CD - Kapetanova večerja

Prehrana:
Polpenzion

Prihod:
11:00 - 12:00

PREMIUM SUPERIOR - ZOGORNJA PALUBA - UPPER/MAIN DECK:
- ladja PREMIUM SUPERIOR - MV Majestic ali podobna
- Premium superior plovila so novejša plovila ali mini deluxe plovila s podobnim udobjem, vendar so manjše velikosti - dolžine 38 do 41 m.
- Klimatizirane kabine so velike od 8 do 14m2.
- Spalnice z zakonskimi ali dvema posteljama, sušilcem za lase in sefom.

PREMIUM SUPERIOR - PODPALUBA - LOWER DECK:
- ladja PREMIUM SUPERIOR - MV Majestic ali podobna
- Premium superior plovila so novejša plovila ali mini deluxe plovila s podobnim udobjem, vendar so manjše velikosti - dolžine 38 do 41 m.
- Klimatizirane kabine so velike od 8 do 14m2.
- Spalnice z zakonskimi ali dvema posteljama, sušilcem za lase in sefom.

PREMIUM UPPER/MAIN DECK:
- ladja PREMIUM - MV Dionis ali podobna
- Premium plovila imajo modernen tradicionalni videz, nudijo namestitev v klimatiziranih prostornih.
- Kabine so z zakonskimi ali dvema posteljama, sušilc za lase in sef. Ladje so dolge od 29 do 35 m, kabine v velikosti 8 do 14m2.

PREMIUM LOWER DECK:
- ladja PREMIUM - MV Dionis ali podobna
- Premium plovila imajo modernen tradicionalni videz, nudijo namestitev v klimatiziranih prostornih.
- Kabine so z zakonskimi ali dvema posteljama, sušilc za lase in sef. Ladje so dolge od 29 do 35 m, kabine v velikosti 8 do 14m2.

TRADITIONAL ENSUITE UPPER/MAIN DECK:
- ladja Tradintional Ensuite - MV Skarda ali podobna
- Lesene ladje, kabine z zasebnim tušem/WC-jem, večinoma pogradi, klimatiziran salon.

TRADITIONAL ENSUITE LOWER DECK:
- ladja Tradintional Ensuite - MV Skarda ali podobna
- Lesene ladje, kabine z zasebnim tušem/WC-jem, večinoma pogradi, klimatiziran salon.

TRADITIONAL UPPER/MAIN DECK:
- ladja Tradintional - MV Omladinac ali podobna
- lesene ladje, kabine z umivalnikom in pogradi. Skupni tuši / toalete, klimatizirani salon, kabine nimajo klimatske naprave.

TRADITIONAL LOWER DECK:
- ladja Tradintional - MV Omladinac ali podobna
- lesene ladje, kabine z umivalnikom in pogradi. Skupni tuši / toalete, klimatizirani salon, kabine nimajo klimatske naprave.

Dobro je vedeti

Brezplačen WiFi<br>Brezplačen WiFi

KlimatiziranoKlimatizirano

Izkušnja z majhno križarkoIzkušnja z majhno križarko

Majhno število potnikovMajhno število potnikov

Kapitanova večerjaKapitanova večerja

Postanki za plavanjePostanki za plavanje

8 dni8 dni

PlažaPlaža

10 m

Cena odCena od

370 EUR

Luka odhodaLuka odhoda

SPLIT

Luka povratkaLuka povratka

SPLIT

Namestitev Storitev 13.04.-20.04., 20.04.-27.04., 27.04.-04.05., 04.05.-11.05., 11.05.-18.05., 18.05.-25.05., 25.05.-01. 01.06.-08.06., 08.06.-15.06., 21.09.-28.09., 28.09.-05.10. 15.06.-22.06., 22.06.-29.06., 29.06.-06.07., 06.07.-13.07., 13.07.-20.07., 20.07.-27.07., 27.07.-03.
PREMIUM SUPERIOR - zogornja paluba - UPPER/MAIN DECK 1 x križarjenje (7 nočitev/osebo - HB) 1150.00 1400.00 1500.00
PREMIUM SUPERIOR - podpaluba - LOWER DECK 1 x križarjenje (7 nočitev/osebo - HB) 1000.00 1150.00 1250.00

SPO /
20.04. - 03.05.
20%
SPO /
18.05. - 01.06.
20%
SPO / TRADITIONAL ENSUITE UPPER/MAIN DECK
01.06. - 08.06.
20%
SPO / TRADITIONAL ENSUITE LOWER DECK
01.06. - 08.06.
20%
SPO / TRADITIONAL UPPER/MAIN DECK
01.06. - 08.06.
20%
SPO / TRADITIONAL LOWER DECK
01.06. - 08.06.
20%
gradtur - club - popust
za rezervacije do 30.05.
2%
Tedenski odhodi in mesta Split - poletje 2024:
13.4, 20.4, 27.4.
4.5., 11.5., 18.5., 25.5.
1.6., 8.6., 15.6., 22.6., 29.6.
6.7., 13.7., 20.7., 27.7.
3.8., 10.8., 17.8., 24.8., 31.8.
7.9. - 14.9., 21.9., 28.9,
5.10., 12.10., 19.10.
Cena vključuje:

Cena na osebo v doposteljni sobi DBL ali TWN CABINI v EUR

Vključene storitve: (PREMIUM SUPERIOR)
- samopostrežni zajtrk (glej razpored po dnevih),
- kosilo (glej razpored po dnevih),
- 1 x kapetanova večerja (glej razpored po dnevih),
- vodeni ogledi v hrvaškem ali angleškem jeziku,
- vodeni ogledi mest: Dubrovnik, Korčula, Hvar,
- sredi tedna svež komplet brisač in posteljnine,
- rokovanje s prtljago,
- degustacija oljčnega olja in vin na krovu,
- popoldanski čaj in kava s piškoti, poraba vode iz rezervarja za vodo.
- WI-FI internet

OPOMBA:
- Kapitan si pridržuje pravico spreminjanja poti

Doplačila:

Obvezna doplačila:
- turistični davek in pristaniška pristojbina (plača se na kraju samem) 60 EUR na osebo na teden

Ostala doplačila:
- otroški stolček ali otroška posteljica: 50 EUR/teden
- večerja 115 EUR/osebo na teden - minimalno 10 udeležencev
- parkirnina v mestu Split: 10-20 EUR/dan/vozilo.
- brisača za kopanje 10 EUR/osebo
- Vstop v nacionalni park na Mljetu 25 EUR/oseba

Popusti:
- odrasla oseba na tretji postelji v kabini za tri osebe - 30%
- otroci do 10 let - 50%
- samo ena oseba v kabini + 50% (samo v nekaterih terminih)

Plačilo:
- 30% ob rezervaciji, preostanek do 35 mesec pred odhodom na počitnice

Posebne opombe:
- Kapetan si pridržuje pravico do spremembe poti v primeru slabih vremenskih razmer
- Podjetje Katarina Line si pridržuje pravico odpovedi odhodov z manj kot 10 udeleženci in spreminjanje imena ladje, če je to potrebno.
- Gostje so dolžni slediti kapitanovim navodilom in ladijskemu pravilniku, zlasti kar zadeva nošenje pijače na krov.
- V primeru slabega vedenja si Katarina Line / kapitan pridržuje pravico, da od strank zahteva izkrcanje.

Storno stroški:
- od dneva potrditve do 30 dni pred prihodom avansno plačilo (250 EUR na osebo) + administrativni stroški - ni povračila
- 29-22 dni 25% preostalega salda
- 21-15 dni 50% preostalega salda
- 14-0 dni 100% pristojbina
- pristojbina za spremembo imena / datuma, 20 eur na osebo (veljavna samo, če je sprememba opravljena do 30 dni pred rezerviranim odhodom, sicer se bo uporabljala redna klavzula o odpovedi)

Ostale pomembne informacije:
Odhodi na soboto, Check-in med 11:00 - 12:00 h
Days 8 dni / 7 noči
Check-out iz ladnje na dan odhoda do 09:00 h

OPOMBA:
Zaradi posebnih pogojev in zahtev v nekaterih hrvaških pristaniščih se ladje Katarine Line privezujejo druga ob drugo, zaradi česar morajo stranke prestopiti z ene ladje na drugo, da bi prišle do obale (vmes je vrzel). V takšnih primerih morajo stranke pri prečkanju posebno paziti in to storiti na lastno odgovornost. Osebje na ladji bo nudilo pomoč tistim, ki jo potrebujejo in jo prosijo. Križarjenje ni priporočljivo za stranke v invalidskih vozičkih ali z omejeno mobilnostjo. Katarina Line in kapitan plovila si pridržujeta pravico do spremembe in spreminjanja poti zaradi vremenskih razmer kot tudi pogojev v obiskanih pristaniščih. Vrstni red obiskov je lahko drugačen od objavljenega v primeru, da so pristanišča pretirano natrpana in prenapolnjena, z namenom, da kupcu omogočijo boljše doživetje in splošni vtis.

OPOMBA - COVID 19:
Poraba vode ni neomejena, gostje prejemajo 1,5 litra ustekleničene vode na dan/osebo.

Namestitev Storitev 13.04.-20.04., 20.04.-27.04., 27.04.-04.05., 04.05.-11.05., 11.05.-18.05., 18.05.-25.05., 25.05.-01. 01.06.-08.06., 08.06.-15.06., 21.09.-28.09., 28.09.-05.10. 15.06.-22.06., 22.06.-29.06., 29.06.-06.07., 06.07.-13.07., 13.07.-20.07., 20.07.-27.07., 27.07.-03.
PREMIUM LOWER DECK 1 x križarjenje (7 nočitev/osebo - HB) 850.00 1050.00 1100.00
TRADITIONAL ENSUITE UPPER/MAIN DECK 1 x križarjenje (7 nočitev/osebo - HB) 700.00 850.00 900.00
TRADITIONAL ENSUITE LOWER DECK 1 x križarjenje (7 nočitev/osebo - HB) 600.00 750.00 850.00
PREMIUM UPPER/MAIN DECK 1 x križarjenje (7 nočitev/osebo - HB) 1000.00 1150.00 1250.00

SPO /
20.04. - 03.05.
20%
SPO /
18.05. - 01.06.
20%
SPO / TRADITIONAL ENSUITE UPPER/MAIN DECK
01.06. - 08.06.
20%
SPO / TRADITIONAL ENSUITE LOWER DECK
01.06. - 08.06.
20%
SPO / TRADITIONAL UPPER/MAIN DECK
01.06. - 08.06.
20%
SPO / TRADITIONAL LOWER DECK
01.06. - 08.06.
20%
gradtur - club - popust
za rezervacije do 30.05.
2%
Tedenski odhodi in mesta Split - poletje 2024:
13.4, 20.4, 27.4.
4.5., 11.5., 18.5., 25.5.
1.6., 8.6., 15.6., 22.6., 29.6.
6.7., 13.7., 20.7., 27.7.
3.8., 10.8., 17.8., 24.8., 31.8.
7.9. - 14.9., 21.9., 28.9,
5.10., 12.10., 19.10.
Cena vključuje:

Cena na osebo v doposteljni sobi DBL ali TWN CABINI v EUR

Vključene storitve: (PREMIUM)
- samopostrežni zajtrk,
- kosila s tremi hodi,
- 1 x kapitanska večerja,
- vodeni ogled Dubrovnika (angleški jezik),
- vsakodnevno čiščenje kabine, sredi tedna sveži komplet brisač in posteljnine, ravnanje s prtljago, degustacija oljčnega olja in vina na krovu, popoldanski čaj in kava s piškoti, neomejena količina vode iz rezervoarja, brezplačen Wifi.

Vključene storitve: (TRADITIONAL ENSUITE)
- kontinentalni zajtrki,
- kosila s tremi hodi,
- neomejena voda iz rezervoarja za vodo,
- brezplačen WIFI.

Vključene storitve: (TRADITIONAL ENSUITE & TRADITIONAL)
- kontinentalni zajtrki,
- kosila s tremi hodi,
- neomejena voda iz razervarja za vodo.
- Brezplačni brezžični internet.

OPOMBA:
- Kapitan si pridržuje pravico spreminjanja poti

Doplačila:

Obvezna doplačila:
- turistični davek in pristaniška pristojbina (plača se na kraju samem) 60 EUR na osebo na teden

Ostala doplačila:
- otroški stolček ali otroška posteljica: 50 EUR/teden
- večerja 115 EUR/osebo na teden - minimalno 10 udeležencev
- parkirnina v mestu opatija 10-20 EUR/dan/vozilo.
- brisača za kopanje 10 EUR/osebo
- Vstop v nacionalni park na Mljetu 25 EUR/oseba

Ostala doplačila: - TRADITIONAL ENSUITE in TRADITION ladje
- angleški zajtrk 40 EUR/oseba/teden
- kapitanova večerja 30 EUR/oseba (izbira mesni ali ribji menu)
- dodatne birsače za kopanje ali kabino 3-5 EUR/komad/oseba
- dnevno čiščenje kabine 25 EUR/oseba/teden

Popusti:
- odrasla oseba na tretji postelji v kabini za tri osebe - 30%
- otroci do 10 let - 50%
- samo ena oseba v kabini + 50% (samo v nekaterih terminih)

Plačilo:
- 30% ob rezervaciji, preostanek do 35 mesec pred odhodom na počitnice

Posebne opombe:
- Kapetan si pridržuje pravico do spremembe poti v primeru slabih vremenskih razmer
- Podjetje Katarina Line si pridržuje pravico odpovedi odhodov z manj kot 10 udeleženci in spreminjanje imena ladje, če je to potrebno.
- Gostje so dolžni slediti kapitanovim navodilom in ladijskemu pravilniku, zlasti kar zadeva nošenje pijače na krov.
- V primeru slabega vedenja si Katarina Line / kapitan pridržuje pravico, da od strank zahteva izkrcanje.

Storno stroški:
- od dneva potrditve do 30 dni pred prihodom avansno plačilo (250 EUR na osebo) + administrativni stroški - ni povračila
- 29-22 dni 25% preostalega salda
- 21-15 dni 50% preostalega salda
- 14-0 dni 100% pristojbina
- pristojbina za spremembo imena / datuma, 20 eur na osebo (veljavna samo, če je sprememba opravljena do 30 dni pred rezerviranim odhodom, sicer se bo uporabljala redna klavzula o odpovedi)

Ostale pomembne informacije:
Odhodi na soboto, Check-in med 11:00 - 12:00 h
Days 8 dni / 7 noči
Check-out iz ladnje na dan odhoda do 09:00 h

OPOMBA:
Zaradi posebnih pogojev in zahtev v nekaterih hrvaških pristaniščih se ladje Katarine Line privezujejo druga ob drugo, zaradi česar morajo stranke prestopiti z ene ladje na drugo, da bi prišle do obale (vmes je vrzel). V takšnih primerih morajo stranke pri prečkanju posebno paziti in to storiti na lastno odgovornost. Osebje na ladji bo nudilo pomoč tistim, ki jo potrebujejo in jo prosijo. Križarjenje ni priporočljivo za stranke v invalidskih vozičkih ali z omejeno mobilnostjo. Katarina Line in kapitan plovila si pridržujeta pravico do spremembe in spreminjanja poti zaradi vremenskih razmer kot tudi pogojev v obiskanih pristaniščih. Vrstni red obiskov je lahko drugačen od objavljenega v primeru, da so pristanišča pretirano natrpana in prenapolnjena, z namenom, da kupcu omogočijo boljše doživetje in splošni vtis.

OPOMBA - COVID 19:
Poraba vode ni neomejena, gostje prejemajo 1,5 litra ustekleničene vode na dan/osebo.

HRVAŠKA POČITNICE
TOP PONUDBA

Novo
akcija -24 %

05.05. - 09.06.

| Najem

Novo
Akcija -2 %

Poletje 2024

| Najem

Novo
Akcija -15 %

FIRST MINUTE

| Najem

Novo
Akcija -15 %

FIRST MINUTE

| najem

Pomoč uporabnikom:
[email protected]