Pomoč uporabnikom(01) 512 18 25

Mobilne hišice kamp Imperial - Vodice

Klimatizirano
FIRST MINUTE 30%

Mobilne hišice kamp Imperial - Vodice

poleg peščene plaže v borovem gozdičku. Vodice, Hrvaška

Lega:
Mobilne hišice v kamp Imperial se nahajajo v borovem gozdičku, v neposredni bližini hotela Imperial, 1 km do centra Vodic.

Kamp Imperial se nahaja neposredno poleg hotela Imperial v znanem turističnem mestecu Vodice pri Šibeniku. Kamp leži poleg peščene plaže, v borovem gozdičku in je kot oaza miru v sredi okoliških hotelov. V kampu so električni priključki, sanitarije s toplo vodo, pralnica, trgovina.

Gostje kampa smejo uporabljati vso hotelsko ponudbo: restavracije in bare, zunanji in notranji bazen, fitness, tenis, minigolf, odbojko, senčnike in ležalnike. Na razpolago so tudi privezi za manjše čolne.

Oddaljenost:
- Šibenik 14 km
- Zadar 63 km
- Biograd na Moru 36 km

Plaža:
ob dolgi prodnati plaži; možnost najema senčnikov in ležalnikov.

MH 4-6 OSEB:
24 m2, klima, 2 spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima posteljama), dneva soba v kombinaciji s kuhinjo, kjer je kotna sedežna garnitura, ki se lahko uporabi kot ležišče za 2 osebi (primerno le za otroke do 12 let), kopalnica (prha/WC), terasa z nadstreškom in vrtno garnituro.
1 parkirno mesto tik ob hišici.

Možnost doplačila za polpenzion v hotelu Imperial.

Ponudba kampa: trgovina, pralnica, možnost priveza manjših čolnov. Gostje kampa je na voljo tudi ponudba hotela Imperial, igrišče za odbojko, teniška igrišča, otroško igrišče, v sezoni animacija za otroke in odrasle, v hotelu Imperial: fitnes, savna, masaža, zunanji in notranji bazen.

OPIS MOBILNIH HIŠK:
Število oseb: 4+2
Dimenzije: 7,80 x 3,00 m = 24,00 m2

Opremljenost
- 1 x soba (postelja - 135 x 190 cm)
- 1 x soba (2 postelji - 70 x 190 cm)
- v dnevni sobi je kavč na razteg za 2 osebi; mala kuhinja; plinsko kuhalo s 4 ploščami; hladilnik; TV; klima; tuš kabina; WC; terasa z vrtno garnituro

Terasa z nadstreškom: 4 x 2,50 m = 10,00 m2

Živali:
dovoljene (doplačilo 9 EUR/Dan)

Prihod:
15:00

Odhod:
10:00

V kampu Imperial imamo na voljo še druge tipe hišic.
Kamp Imperial Vodice Geb hiške

Kamp Imperial Vodice Victoria