Počitniške prikolice - kamp Čikat , Hrvaška, ocene - mnenje gostov & komentarji | Hrvaska.net

prikolica-cikat-2022-geb-2_p6543.jpg
7.3

Povzetek rezultatov

Skupna ocena hotela

7.3

Ocena po kategorijah

storitev 7.5
razmerje cena / kvaliteta 6.5
spanje 7.3
čistoča 6.8
lokacija 8.5
sobe 8.5
osebje 8.5

Zanimivo za

poslovno 2
par 1
družina 3
s prijatelji 0
individualno

Prikažite komentarje skupine:   
Prikažite mi komentarje v :
slovenščini
5 komentarjev
nemščini
1 komentarjev

Ocene gostov

9.6
Petra Hrastnik Slovenija 2023-08-01 Prikolica - Comfort 4+1 - Modell 2+
Prikolica na super lokaciji, blizu morja, WC, pomivanja posode.Super klima v prikolici, res za ohladiti v vročini. Gostitelj prišel do nas, vprašal, če je vse ok, v prikolici nas je čakalo tudi vino in sončna očala, lepa gesta.

podrobno
5.5
2021-08-23
Nastanitve so postavljene ena zraven druge tako da ne omogočajo intimnosti. Filter klime ni počiščen, baldahin - tenda pred prikolico je bila vsa zapacana od ptičjih iztrebkov. Skratka cena storitve je za ponujeno zelo visoka.
Obvezno rezervirat prikolice v prvi liniji proti morju, ker zadnja linija nima prostora pred prikolico. Najhuje pa je, da prikolice v zadnji liniji, imajo pogled direktno v prikolice, ki so nameščene dobre 2 m pred vhodom v lasten baldahin.

podrobno
6.9
Tjaša Čikat Hrvaška 2021-07-24
Super lokacija, blizu morja. Notranjost prikolice čista, urejena. Posebne pohvale g. Josipu.
V predprostoru manjkajo odlagalne površine, kuhalna plata na prenizki mizi (sklanjanje med kuhanjem-izredno moteče), premalo pribora (ni bilo rezalne deske, kuhalnic, džezve...)
Naslednjic bi s seboj prinesla zlozljive kamp omarice, saj v predprostoru ni niti ene odlagalne površine. Poleg tega je bil pomanjkljiv tudi kuhalni pribor (rezalna deska, kuhalnice, džezva ipd.)

podrobno
6.4
Karmen Z. Kamp Čikat Hrvaška 2021-07-24
Dobra lokacija
Ko smo prišli v prikolico, smo se razpakirali in šli v morje (saj smo bili vsi nestrpni, da se vanj namočimo). Zvečer ob pol desetih smo se začeli pripravljati na spanje, smo pa začeli malo bolje gledati prikolico. V predalu s kozarci je bilo polno pajčevin, mrtvi insekti v kozarcih. Postelje so bile na videz pospravljene, vendar ob podrobnem pregledu smo videli, da je posteljnina umazana od iztrebkov mrčesa. Ker se žena in hčeri bojita pajkov, smo morali pobiti/uničiti vsaj 50!! pajkov in njihovih mrež. Naslednji dan smo se pritožili oskrbniku, kateri je nato zamenjal posteljnino in posesal kar je še ostalo od pajčevin in pajkov. Trditev, da je bilo pred nami pospravljeno, nikakor ne drži! In za to smo morali ob odjavi plačati 60€ za čiščenje!? Z Gebetsroitherjem smo letovali že velikokrat, vendar kaj takega še nismo doživeli.
Ker je sezona očitno na pol prazna (sodeč po prikolicah), se prikolice čistijo ob odhodu gostov. Ko pridejo novi gostje, naj se vse prej presesa in še enkrat temeljito pregleda prostore.

podrobno
7
Austria 2019-01-13

podrobno
6.9
Slovenija 2018-07-23
Lokacija prikolice v kampu.
Star kuhar, kuhanje kave ti vzame 30min,kosila ni možno skuhati. Tla v baldahinu neravna, posledično tudi vse kar je notri. Za ceno ki smo jo plačali smo pričakovali malo več.
Z sabo vzamite kakšno teflon posodo, indukcijski kuhar če hočete kakšno kosilo pojest, mogoče ležalnik za večje udobje.

podrobno
Pomoč uporabnikom:
[email protected]