Apartmaji Amfora , Hrvaška, ocene - mnenje gostov & komentarji | Hrvaska.net

sol-amfora-umag-21-01_p5258.jpg
8.4
Zelo dobro,
(Ocena 11 gostov)

Povzetek rezultatov

Skupna ocena hotela

8.4
Zelo dobro,
(Ocena 11 gostov)

Ocena po kategorijah

storitev 8.8
razmerje cena / kvaliteta 8
spanje 8.2
čistoča 8.4
lokacija 9.2
sobe 8.5
bazeni 7.8
osebje 8.4
WiFi 8.3

Zanimivo za

poslovno 0
par 0
družina 11
s prijatelji 0
individualno

Prikažite komentarje skupine:   
Prikažite mi komentarje v :
slovenščini
9 komentarjev
nemščini
2 komentarjev

Ocene gostov

8.5
Britta Deutschland 2023-08-29 1/4+2 APP superior, AC
Zum Abendessen sollte zumindest kostenlos Wasser zur Verfügung gestellt werden.
Kroatien ist sehr teuer geworden. Wir haben Frühstück und Abendessen als Paket gebucht.

podrobno
9.2
Lea Stara Cerkev Slovenija 2019-05-10

podrobno
8.9
Klara Slovenija 2017-05-10

podrobno
8.4
Slovenija 2017-05-08

podrobno
8.6
Tomaž Slovenija 2017-05-07
apartma prostoren, čiščenje sobe dnevno, lokacija super
opremljenost apartmaja kar se tiče kuhinje bi bilo lahko bolj opremljeno ( pogrešali smo metlico, ribežen). pa pogrešali smo zmrzovalnik v hladilniku. v teh malo hladnejših mesecih bi bilo lahko avtomatsko v apartmaju še kalorifer ( klima/ogrevanje v dnevni sobi. v sobi je pa hladno). Sicer smo zaprosilil za njega in smo ga dobili.
super.

podrobno
10
Tomaž umag Slovenija 2017-05-07

podrobno
9.4
Slovenija 2016-05-12

podrobno
6.6
Austria 2015-09-28
Wir waren zwei Erwachsene und drei Kinder. Es gab 2 Schlafzimmer und im Wohnzimmer eine ausziehbare Couch. Leider war es sehr schmerzhaft auf dieser zu schlafen weil genau im Rückenbereich eine Metallschiene auf die Wirbelsäule drückte. Als wir ankamen war zusätzlich der Kühlschrank kaputt, zwei Lichter gingen nicht und die Balkontüre konnte nicht verschlossen werden. Der Kühlschrank und die Glühbirnen wurden ausgetauscht. Die Couch nicht und auch die Balkontüre wurde nicht repariert. Es gibt sehr viele Angebot im und um das Hotel herum jedoch muss für alles extra bezahlt werden (Liegen, Schirme, Luftburg im Wasser, Segway, Fahrräder, Boote, Tennis, Trampolin, Mini-Gokart etc.) Sehr gut ist das Restaurant O Grille in der Anlage! Generell ist das Küchen- und Servicepersonal in den Restaurants sehr bemüht!

podrobno
7
Urška Žalec Slovenija 2015-05-15
klima ne ogreje vseh prostorov

podrobno
5.7
Damijana S. Ravne na Koroskem Slovenija 2015-05-14
V nasem apartmaju se je 2.dan nasega bivanja pokvarila celotna elektricna napeljava in obe klimi. Elektrika je bila po vecih urah popravljena, klimi ne. Na recepciji smo se poskusali zmenit, da bi dobili sosednji apartma, ki je bil prost. Zelja je bila da ostanemo v isti hisi, ker smo bile skupaj 3 druzine. Gospod na recepciji se je ZLAGAL!!! da je tisti apartma zaseden in da ne moremo tja. Ponudil pa nam je drug apartma v drugi hisi. Zdelo se mi je nekorektno, da te hocejo na recepciji odpravit dajte pocakat v apartmaju, da vas poklicemo. Cel dan dopusta nam je sel zaradi problema s selitvijo, popravila, cakanja kdaj bo elektrika, kosila nismo mogli skuhat ker ni bilo elektrike, majhni otroci lacni, povecani stroski zaradi obiska restavracije. Glede na to, da ze tako gremo na morje za krajsi cas, se je ta cas se skrajsal. Letos smo bili kar precej razocarani.

podrobno
9.3
Polona R. Umag Hrvaška 2013-05-13
Zelo lepo urejeni in čisti aprtmaji, z vso potrebno opremo. App je opremljen s klimo, s katero se lahko prostori tudi ogrevajo, v kopalnici je radiator, kar je med prvomajskimi počitnicami zelo dobrodošlo, saj so aprtmaji prve dni precej hladni in rahlo vlažni. Odlična lokacija za mlade družine, otroci bodo navdušeni nad igriščem, trampolinom, streljanjem s penastimi žogicami ter vožnjo z avtomobilčki. Ogromno možnosti za rekreacijo za vse generacije. Okolica naselja zelo lepo urejena, zelenica pokošena, poti očiščene, ni avtomobilov, vse naokoli se ureja, poti se tlakujejo, vsako leto nekaj novega.
Aprtmaji oziroma terase med aprtmaji so si zelo blizu in nastane velik hrup, ko so kapacitete zapolnjene, ni zasebnosti. App za 5 ljudi ima eno spalnico z zakonsko posteljo, en kabinet s posteljo ter raztegljiv kavč, ki pa je v zelo klavrnem stanju, ko ga reztegneš in najbrž ni prijetno 7 dni spati na tem kavču.

podrobno
Pomoč uporabnikom:
info@hrvaska.net