Mnenje Apartmaji Amfora - Zelo lepo urejeni in čisti aprtmaji, z vso potrebno opremo. App je opremljen s klimo, s katero se lahko prostori tudi ogrevajo, v kopalnici je radiator, kar je med prvomajskimi počitnicami zelo dobrodošlo, saj so aprtmaji prve dni precej hladni in rahlo vlažni. Odlična lokacija za mlade družine, otroci bodo navdušeni nad igriščem, trampolinom, streljanjem s penastimi žogicami ter vožnjo z avtomobilčki. Ogromno možnosti za rekreacijo za vse generacije. Okolica naselja zelo lepo urejena, zelenica pokošena, poti očiščene, ni avtomobilov, vse naokoli se ureja, poti se tlakujejo, vsako leto nekaj novega., Hrvaška, ocene - mnenje gostov & komentarji | Hrvaska.net

<< Nazaj na oceno objekta
9.1 / 10
Ocena
ime Polona R.
kraj Umag
država Hrvaška
datum 2013-05-13 12:55:19
Tip namestitve
pohvala Zelo lepo urejeni in čisti aprtmaji, z vso potrebno opremo. App je opremljen s klimo, s katero se lahko prostori tudi ogrevajo, v kopalnici je radiator, kar je med prvomajskimi počitnicami zelo dobrodošlo, saj so aprtmaji prve dni precej hladni in rahlo vlažni. Odlična lokacija za mlade družine, otroci bodo navdušeni nad igriščem, trampolinom, streljanjem s penastimi žogicami ter vožnjo z avtomobilčki. Ogromno možnosti za rekreacijo za vse generacije. Okolica naselja zelo lepo urejena, zelenica pokošena, poti očiščene, ni avtomobilov, vse naokoli se ureja, poti se tlakujejo, vsako leto nekaj novega.
graja Aprtmaji oziroma terase med aprtmaji so si zelo blizu in nastane velik hrup, ko so kapacitete zapolnjene, ni zasebnosti. App za 5 ljudi ima eno spalnico z zakonsko posteljo, en kabinet s posteljo ter raztegljiv kavč, ki pa je v zelo klavrnem stanju, ko ga reztegneš in najbrž ni prijetno 7 dni spati na tem kavču.
vaš nasvet drugim popotnikom
storitev 10
razmerje cena / kvaliteta 8.5
spanje 7
čistoča 10
lokacija 10
sobe 10
osebje 8.5
Pomoč uporabnikom:
[email protected]