Hiša Kadulja (Sage) - K8 - otok Pašman

Hiša Kadulja (Sage) - K8 - otok Pašman

Ogled fotografij
Ogled fotografij
Hiša Kadulja (Sage) - K8 - otok Pašman Hiška Kadulja Hiška Kadulja Hiška Kadulja Hiška Kadulja Hiška Kadulja Hiška Kadulja Hiška Kadulja Hiška Kadulja Hiška Kadulja Hiška Kadulja Hiška Kadulja Hiška Kadulja Hiška Kadulja Hiška Kadulja Hiška Kadulja Hiška Kadulja Karta Hiška Kadulja Hiška Kadulja Hiška Kadulja Hiška Kadulja Hiška Kadulja Hiška Kadulja

Hiša Kadulja (Sage) - K8 - otok Pašman

Brezplačno parkiranje
Brezplačno parkiranje
Oddaljenost
Oddaljenost 5 km
Plaža
Plaža 10 m

Hiša Kadulja (Sage) - K8 - otok Pašman

Hiša Kadulja, veča robinzon kućica za 8 osoba u prirodi, samo 10 m od mora, robinzon, otok Pašman, Severna Dalmacija, Hrvaška

Lega:
Tkon - otok Pašman
Center mesta: 5000 m
Oddaljenost od morja: 10 m
Kapaciteta: 8
parking 200 m od hiše

Oddaljenost:
ambulanta 5km, privez za čoln 10m, sosednja stavba 20m, restavracija 5km, letališče 40km, trgovina 5kn, menjalnica 5km.

Najbližja plaža: 10m
Letališče: Zadar
Trajekt: Tkon

Plaža:
prodnata plaža.

HOTELSKA PONUDBA:
kuhinjska posoda in pribor, kuhalna plošča, hladilnik, zmrzovalnik, zunanji tuš, žar.


Rezervoar vode je 20.000 l. Električna energija je 12 V, je na solarni pogon. Ni mogoče za gospodinjske aparate, razen za polnjenje mobilnega telefona in razsvetljave.

Tekoča hladna voda je napeljana v kuhinji, kopalnici in na stranišču. Zunanji tuš in kopalnica sta napeljana na bojler, kjer se voda greje na sonce. Z vodo je potrebno ravnati pazljivo in smotrno! Priporočamo tudi, da vodo pred pitjem prekuhate ali da si jo nakupite v plastenkah.

Kuhinja je opremljena s hladilnikom, štedilnikom (oboje na plin), posodo in priborom. Prav tako je posteljnina že v spalnici. Menjava posteljnine je vedno ob čiščenju - dobite vedno svežo!

S seboj prinesite svoj mobilni telefon, da v primeru težav, primanjkovanja hrane ali vode, pokličete lokalno agencijo. Telefon je mogoče polniti v hiški.

Hiška je dostopna z avtomobilom. Cesta je groba in ni primerna za vožnjo z nižjimi avtomobili. T.i. improvizirane ceste se ob poslabšanju vremena še dodatno poslabšajo. Če imate terensko vozilo, ne bo težav ob deževnem vremenu.

Priporočamo transfer do hiške. Avtomobil v tem primeru pustite v Biogradu na Moru (parkirišče je varovano). Če se odločite, da se boste do svoje hiške vendarle pripeljali, vas moramo opozoriti, da tam ni varovanja. Če se za transfer odločite, nas o tem, prosimo, obvestite. Trajektne karte niso vključene v ceno.

Dostava hrane je organizirana enkrat tedensko za tiste, ki niso s svojim avtomobilom. Mogoče si je tudi izposoditi oz. najeti čoln za 210 EUR/teden. Vendar morate imeti izpit za voznika čolna.

Priporočamo prihod na agencijo v Biogradu na Moru dopoldan! Ponoči do hiše ni mogoče.

Živali:
niso dovoljene

Prihod:
9:00 h prihod v agencijo

Odhod:
10:00 h odhod iz hiše

HIšKA KADULJA (8 OSEB):

Dobro je vedeti

Brezplačno parkiranjeBrezplačno parkiranje

PlažaPlaža

10 m

PlažaPlaža

prodnata plaža.

HRVAŠKA POČITNICE
TOP PONUDBA

Novo
akcija 7=6 %

POLETJE 2022

| najem

Novo
Akcija -15 %

AKCIJA8 (12.8.-15.10.)

| polni penzion

Novo
Akcija  %

POLETJE 2022

| najem

Novo
Akcija -15 %

POLETJE 2022

| najem

Pomoč uporabnikom:
041 838 697