hiša Magdalena - K4 - otok Pašman , Hrvaška, ocene - mnenje gostov & komentarji | Hrvaska.net

magdalena-pasman-2022-4_p5386.jpg
7.9

Povzetek rezultatov

Skupna ocena hotela

7.9

Ocena po kategorijah

storitev 7.6
razmerje cena / kvaliteta 6.6
spanje 8.9
čistoča 8.1
lokacija 8.5
sobe 8.5
osebje 10

Zanimivo za

poslovno 2
par 1
družina 4
s prijatelji 1
individualno

Prikažite komentarje skupine:   
Prikažite mi komentarje v :
slovenščini
8 komentarjev

Ocene gostov

9.5
Mateja Postojna Slovenija 2018-09-18
Prijazna lastnica, lepo urejeno in cisto. Plaza primerna za majhne otroke. Dostop z avtomobilom skoraj do hiske. Udobne postelje. Tople vode ni, kar ni motece, saj je zunaj namescen solarni tus-vreca. Vrt okrog hiske obdaja nasad oljk. Prijetna terasa. Preprosta vendar prijetna namestitev.
Nikjer ni bilo napisano da sta zdraven 2 objekta v gradnji. Hiska ni primerna za tiste, ki zelijo biti sami:veliko jadrnic v zalivu, sosednji objekt v gradnji poleg hisice, sosedje v neposredni blizini z obeh strani. Z jadrnic v zalivu je slisati hrup, glasbo,......

podrobno
5.6
Kristina Ljubljana Slovenija 2018-08-19
Lokacija je mirna, ce izkljucimo zurke s colnov, ki zelo odmevajo v tem zalivu, predvsem ponoci. Postelje so kar ok.
Katastrofa, hisa se nahaja v sidriscu, kjer se preko dneva sidra tudi do 50 plovil. Hiso smo dobili v pajcevini, neurejeno okolico, veje oljk sezejo po poti, katera vodi do obale, ne da bi jih lastnik porezal. Ogromno komarjev. Pumpa za vodo nam je 3x odpovedala, hvala bogu, da je cisto zraven sosed kateri nam je posodil vodo, sicer bi ostali brez. Soncne celice delujejo le na sonce, imeli smo tri dni oblacnega vremena, ostali brez hladilnika, saj je bilo premalo energije za napajanje, poleg vsega nas je spremljal piskajoci zvok, ki je zelo neprijeten, predvsem ponoci. Hladilnik ni za 4 osebe, je dalec premajhen. Pot katera vodi do hise je skoraj neprevozna z boljsim avtom( kljub predhodnem opozorilu agencije, ampak spet nismo pricakovali da bo cesta res v tako slabem stanju) predlagsm lastniku da uredi prevoz uredi s colnom. Hisa ima le en lezalnik, ne vem zakaj, ce je pa za 4 osebe, bolje da tudi tega pospravijo.
Hisa ni vredna tega denarja, preberite komentarje, mi jih nismo, ker se nam je mudilo z rezervacijo, ker smo bili pozni. Vsako leto imamo robinzonske pocitnice, ampak kaj takega se nismo doziveli.

podrobno
5.8
darko ljubljana slovenija 2018-08-19
pohvalil bi postelje.senco pred hiso,lastnika prijazna. sosedje tudi
voda nam ni delala skoraj cel dopust.z elektriko smo imeli tezave ,hladilnik se je zaradi tega skozi izkljapljal.da rostilj sploh ne omenim.v uvali nasteli smo povprecno po 35 jadrnic in glisarjev na dan.tako da smo bili prvic in zadnjic.
res da je to robinzon samo bi lahko kaksno stvar dosti bolje naredili ne da cel dopust razmisljas kaj lahko se odpove.

podrobno
9.4
Jure Slovenija 2018-07-16
Lokacija hišice je res izjemna. Čez dan je dovolj sence na terasi. Ponoči se pa lepo shladi, da potem čez dan v sobah ni vroče.
Edini moteč element so bili komarji, ki jih je kar veliko. Manjka še en ležalnik na terasi. Mogoče bi lahko zagotovili zunanji bojler, za toplo vodo.
Če želite miren dopust, v samoti, stran od civilizacije, je ta lokacija enkratna.

podrobno
9
Ivan Pašman Slovenija 2017-09-17
Lastnica zelo v redu in lepo pripravi objekt za bivanje in lepo poskrbi da gosti pridejo v objekt, s kratka zelo v redu. Tudi sosedje iz sosednje hiše so zelo v redu.
Žal je v bližini hiše sidrišče za majhna plovila (jahte jadrnice), ki pa je zelo moteče soj so lastniki ali najemniki na njih zelo bučni tudi pozno v noč.
Objekt ni preveč primeren za robinzon turizem.

podrobno
6.3
bostjan Hisa MAgdalena hrvaska 2017-07-30
veliko sence in prostora, tisina, lahek dostop do plaze
ni tople vode, en lezalnik, pokvarjen rostilj, majhen hladilnik
primerno za miren dopust, z omejitvami, ki so zgoraj nastete

podrobno
9.3
Vili S. Slovenija 2016-09-28
Objekt in vrt z okolico je zelo lepo urejen.
To verjetno niti ni graja, ampak zmoti zelo slabo vzdrževana cesta in pa to, da je zaliv namenjen sidrenju manjših plovil. Namreč glasno nočno feštanje navtičarjev nama je zmotilo spanje v treh nočeh.
Mogoče bi lahko dodali zunanje ležalnike. Na vrtu manjka solidno zgrajen kamin.

podrobno
8
Rok Slovenija 2015-07-29
Simpatično, prijetna senca pred hiško, zvočna kolisa, udobne postelje, hiška je takšna, kot bi pričakoval, mir.
cesta - grmovje ob cesti bi lahko porezali, uredili kakšen smerokaz, največje luknje zasuli (ampak ja Dalmacija in zakaj bi se kdo matral, če je lažje pobrati denar, pejte pogledat kako to uredijo, kje drugje) topla voda - lahko bi uredili črni zbiralnik vode ali grelnik vode na elektriko v hiši, tako, kot ima sosed, tuširanje zunaj privablja velike količine os, kar je moteče stranišče - se redno maši, kljub veliki pozornosti pri uporabi (nujno preveriti odtoke oz. ali je greznica polna, zadeva res slabo deluje) brisače - smo dobili, čeprav piše, da moramo imeti svoje, brez veze vozili s seboj... 1 ležalnik - kaj ti bo 1 ležalnik, če je hiša za 4 ljudi? tu sem jezen na vašo agencijo, ker sem še spraševal ali jih rabimo in smo bili tako brez njih in smo se morali izmenjevati. plaža - povsem neprimerna, neurejena. Z malo truda bi se lahko uredilo kakšno tendo za senco in uredilo pot v vodo. Pri drugih hišicah so te stvari urejene. Sprehodite se po zalivu. Vaše slike pri tej hiši so glede plaže zavajajoče. Imate sliko, ki ne spada k tej plaži. Razočaranje. Večinoma smo ždeli okrog hiške, ker na plaži nimaš kje biti. žar - čimprej dogradit kamnit žar, ker to je res mali žar za 4 osebe in se težko speče hrano za vse naenkrat. sosedi - zelo prijazni, vendar na slikah ni nikjer vidno, da obstaja sosednja hiška, ki je še v gradnji in zna biti malo hrupno okolica hiške - katastrofa! stare opuščene prikolice, s podrtimi tendami, prevrnjeni čolni, tona plastike, zaraščeno in grdo! Od sosedovega oslička veliko iztrebkov po plaži in okolici. (je naravno ni na nadstandardni turizem) S terase je lep pogled vse ostalo pa je katastrofa. za ta denar bi pričakoval da bodo parcele okrog urejene. Marina - morda jasno napisat, da 50m od obale sidrajo jadrnice in da bo plavanje zaradi dnevno parkiranih cca. 20 jadrnic oteženo.
Zavedam se, da gre za drugačni turizem ampak to ne sme biti izgovor za lenobo. Sploh, če pogledaš ostale hiške in količino narejenih stvari okoli. Predvsem plažni del in okolica. Pri tej hiši je vse razen hiške zanemarjeno in precej grdo. Drugače pa za nezahtevne primerno, še posebej zunaj sezone, kar je precej ugodna ponudba za popoln mir. Končna ocena: imeli smo se lepo, moteče zadeve spregledali in se jim nasmejali, vrnili se pa ne bomo!

podrobno
Pomoč uporabnikom:
[email protected]